forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ken Parker Strip Agent
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

teller
Advanced Member

Slovenia
18881 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/11/2018 : 06:36:18  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Ma..salim se..naravno da moze i u koloru ako je odlican..iako Bleku kolor pase ko samar budali jer su eese gesse crtali cist crtez...dok kod Millaza i drustva taj kolor bi odgovarao na SA papir potpuno..neki ken kolor u Libellus sijaju me nebi odusevio...
Moze kolor..zasto ne.
Ali za Kena je prekasno..
Dok za Bleka ima nade.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 02/11/2018 06:38:11
Go to Top of Page

morski
Senior Member

2658 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 02/11/2018 : 08:42:26  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
http://www.mondadoricomics.it/collana/ken-parker-colori
ali izgleda da nije zaziveo...

Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15658 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 02/11/2018 : 08:49:39  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
ljepo izgleda a i to je isto 3u1 ...20eu/kom

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7812 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 02/11/2018 : 10:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morski

zaista prelijepo izgleda u koloru, i ruku na srce, ljepše nego c/b, jer je i ovaj kolor kvalitetan.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 02/11/2018 : 11:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Loš kolor.
Kenu odgovara samo neki dobar akvarel, ova "industrijska" oštro razgraničena boja 0 bambija.
Go to Top of Page

agochkov
New Member

293 Posts

Member since 17/10/2012

Posted - 02/11/2018 : 11:11:19  Show Profile Show Extended Profile  Send agochkov a Private Message  Reply with Quote
Ne znam otkud ta manija za bojanje bonelli stripova. Posebno stripovi koji su originalno i namenjeni da se stampaju u c/b. Zagor, Tex, Dylan i Marti kolor (ovaj iz Repubblice) je pravi horor!
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1619 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 02/11/2018 : 11:23:01  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
Nije loš ovaj Parker u koloru.

Elvis has just left the building!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26829 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/11/2018 : 11:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

Loš kolor.
Kenu odgovara samo neki dobar akvarel, ova "industrijska" oštro razgraničena boja 0 bambija.

+++++

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Grabb
Junior Member

340 Posts

Member since 26/03/2018

Posted - 02/11/2018 : 12:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Grabb a Private Message  Reply with Quote
Na naslovnici je odličan, stari dobri akvarel kolor. Unutra je ok, ali dosta kritičnije. Kolor vjerojatno nebi imao prođu na mojoj polici. I onako je mjesta na knap.
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1751 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 02/11/2018 : 12:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
Savršen kolor. Fenomenalno!
Izgleda savršeno!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/11/2018 : 13:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:
Originally posted by ivanl

quote:
Originally posted by Obi-wan

Ja opet imam viziju kako neki strip treba izgledati i koliko treba koštati. I što on više liči na moju viziju, više sam naklonjen kupnji. Ovo što je najavljeno, je Ken vrlo blizu mojoj idealnoj verziji, pogotovo što će prijevod biti kvalitetan. Da moram tražiti dlaku u jajetu, rekao bih da se gube po dvije naslovnice u boji po izdanju, ali znam da je to krajnje nerealno u ovakvom obliku stripa. Dapače, reče netko da će unutra biti preostale dvije naslovnice u c/b pa sam sretan što je tako jer je to puno bolje nego da nema nikakvih.
Ne može se baš sve trpati u HC tako da mi je baš drago što ovo ide kao klasična kiosk debeljuca. Trobroj koji možeš osobno kupiti čim izađe i koji će ljudi vidjeti izložen posvuda...
I moram ponoviti, da nije Darkwood izdao Kena, siguran sam da bi se ovo izdanje prodavalo. Ovako, nisam baš potpuno siguran, ali sam optimista...

Najbolje bi bilo da je izvanredno uradena strip/album/knjiga,hc,visegramski sjajni papir,cvrst uvez, bez lijepljenja... te da , a ono, bar nista ne kosta...minimum. I da ga isporuce na kucnu adresu, dakako...to bi po meni bila idealna vizija. I ta bi se verzija, najbolje prodavala...

Misliš, najbolje bi bila podijeljena po kućnim adresama.

E da, to sam i rekao. 'Prodavala/prodavao' ironija, cinizam cak...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/11/2018 : 13:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ohoho,Ken u koloru...bogami, nije svetogrde, vec pristojan rad. Duga puska i Chemako sasvim dobri pristojno obojani. Malo mi je neobicno to vidjeti kod prvih epizoda, kad se sjor Ivo tek zahuktavao sa svojim crtezom i stilom. Pod vrelim meksickim nebom, kolor mi vec izgleda odlicno. Bar po ovom sto su dopustili da se izlista. Vrlo! Sad kad sam ovo vidio, volio bi da neko i izda. Najbolje odmah. 'Ken kolor' za 'kiosk Kenom'!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12494 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 02/11/2018 : 13:26:03  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
sve manje mi se sviđa ova ideja Ken Parker 3u1.....jeste cijena povoljna i kiosk izdanje, ALI:

-savršeno izdanje več postoji (fibra/lib)
-počeo je Darkwood ovo da objavljuje (čak u dve verzije SC i HC) i kupci če se podijeljeti na one koji ostaju na DW i one koji budu prešli na SA, nekako mi izgleda da če Hrvati kupovati SA a Srbi DW (iako neki če Srbi preči na SA ali opet ne svi) Slovenci vjerovatno svi na SA, Bosanci opet isto podijeljeni, Crnogorci isto tako a za Makedonce pojma nemam, a dosta njih neče uopšte kupovati jer imaju Lms, System, Libellus,...ja osobno sam jako želio ovo izdanje, godina sam ga čekao, nije ga bilo i onda sam nabavio Lms i System i pročitao ga (jedino kraljicu Misrurija mislim da nisam...), tako da ga vjerovatno neču opet početi čitati, možda ču ga kupovati iako ne vidim nekog smisla, da mi samo stoji negdje i čeka da ga opet za 10+ godina počnem čitati.
-opet 3u1 mi se sve manje dopada jer se gube naslovnice (ono u cb unutra nije isto....)
-iako izgleda cijena mala, ako niste baš die hard fan ipak nije toliko malo davati SVAKI MIJESEC po 49 kuna, da vam onda samo stoji negje uz sve ostale stripove koji se kupuju uz Kena (Zagor, tex, Mister No,.....) pa na kraju to dosta koštaju ti stripovi, svi zajedno, tako da bi bilo bolje pojedinačno po 18 kuna
-Ken parker priče opet nisu sve dobre, ima jako loših i čak bi rekao dosadnih (npr ima neka priča, Zemlja Heroja, koja je za mene smor teški!!!! unutra nastupaju i milazzo i Berardi i svakakvih gluposti ima unutra) + dosadno su mi i sa kitolovcima, Eskimima,...ima sranja dosta a ima i vrhunskih, nenadjebivih, ali onaj dio iz System Comicsa nisu toliko dobre priče kao u LMS odnosno, nakon što Ken Parker više ne radi kao skavt za vojsku polako se gubi,....ne odmah, postoje dobre priče i nakon toga ali nakon Štrajka i onog ubistva policajca polako mi serijal gubi na zanimljivosti, taj bijeg se predugo vuče, dosta dosadno,...iako i tu i tamo ima svijetlih točaka, ali nije to onaj Ken Parker koji mi se sviđao dok je još radio kao skavt
-treba naviknuti i na tu neku depresiju koja završi u skoro svakoj priči,....pa kada se čita u dahu (npr ja sam System Comics pročitao u par dana svih 30+ brojeva) i postane dosadno taj neki "western realizam" koji uvijek završi tužno,....nekako depresivno
-možda bi bilo bolje da su izdali izdanje u boji,a ne po ko zna koji put Reprint (Lms, Sa, System, Moria, Fibra/Libellus, ja onda imam još neke italijanske brojeve,...)
-sve više mislim da bi bilo bolje da su izdali Judasa, Magic Winda, Mister Noa, Martyja, Komandant Marka (nastavili sa njim, pa odkupili ta prava), Traper Kerija,.....ima tu još puno tog ašto bi više volio da je izdato

Pitanje je koji če serijal preživjeti? Da li če DW serijal izgurati, ili SA (da li uopšte ima dovoljno interesa, volje i kupaca, ipak če treba prodati 30 ovakvih knjiga.....) Nekako sumnjam, da če sve to izgurati do kraja.....za DW sam skoro siguran da neče izgurati a za SA vrijeme če pokazati.

Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 02/11/2018 : 13:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:
Originally posted by morski

zaista prelijepo izgleda u koloru, i ruku na srce, ljepše nego c/b, jer je i ovaj kolor kvalitetan.

+1 Izgleda jako lijepo.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

Jocko
stripovi.com suradnik

Serbia
1138 Posts

Member since 22/11/2016

Posted - 02/11/2018 : 14:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Jocko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

Loš kolor.

Upravo! Ovaj jeftini, sladunjav kolor nikako. Kad vidim kompjuterski obojeno nebo (i u ovom slučaju i na naslovnicama pojedinim (NE Kenovim!)), sa veštačkim prelazom belog i plavog zlo me uhvati.
Još čudnije mi je kako se velikim ljubiteljima Kena sviđa takav generični treš kolor.

Edited by - Jocko on 02/11/2018 15:43:11
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18881 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/11/2018 : 14:55:05  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Zato je i to crklo u italiji jer ljudi vole Kena u koloru...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

shalilo6
Average Member

Croatia
554 Posts

Member since 30/03/2017

Posted - 02/11/2018 : 15:23:12  Show Profile Show Extended Profile  Send shalilo6 a Private Message  Reply with Quote
Izlazio je i u Colana West nekih dvadesetak brojeva, i nije industrijska boja nego Milazov akvarel. I izgleda savršeno.

Beware the Jabberwock, my son!
Go to Top of Page

Jocko
stripovi.com suradnik

Serbia
1138 Posts

Member since 22/11/2016

Posted - 02/11/2018 : 15:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Jocko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by shalilo6

Izlazio je i u Colana West nekih dvadesetak brojeva, i nije industrijska boja nego Milazov akvarel. I izgleda savršeno.

Ne mislimo na istu stvar očigledno.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/11/2018 : 15:46:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam to vidio do sad. Mora biti fantasticno. Ali eto ljudima nikad udovoljiti. Ne valja ovo, a ne valja ni ono... Ja bi osobno Kena i u hc,sc i boji. A kazem, jos jednom, sad zalim i za prodanim kompletom LMS-a i Systema... Miliceviceva 2 broja jos uvjek imam.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

shalilo6
Average Member

Croatia
554 Posts

Member since 30/03/2017

Posted - 02/11/2018 : 15:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Send shalilo6 a Private Message  Reply with Quote
I meni se čini da nismo. :)

Go to Top of Page

Jocko
stripovi.com suradnik

Serbia
1138 Posts

Member since 22/11/2016

Posted - 02/11/2018 : 15:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Jocko a Private Message  Reply with Quote
quote:

I meni se čini da nismo. :)

A pod tih 20ak brojeva Colana West, jel misliš na strip u boji ili naslovnice u boji? Pošto mi izbacuje samo slike alternativnih Milacovih naslovnih strana kada izguglam..

Go to Top of Page

shalilo6
Average Member

Croatia
554 Posts

Member since 30/03/2017

Posted - 02/11/2018 : 15:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Send shalilo6 a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Jocko
stripovi.com suradnik

Serbia
1138 Posts

Member since 22/11/2016

Posted - 02/11/2018 : 15:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Jocko a Private Message  Reply with Quote
UUuu ovo je jako lepo!

Def. ne mislimo na isto

Go to Top of Page

shalilo6
Average Member

Croatia
554 Posts

Member since 30/03/2017

Posted - 02/11/2018 : 15:53:21  Show Profile Show Extended Profile  Send shalilo6 a Private Message  Reply with Quote
Stripovi su u boji, izašlo je negdje oko tridesetak stripova, uz Kena su išle i Serpierijeve Storie del west

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/11/2018 : 16:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ludilo. Koja je ovo epizoda? Ne mogu se sjetiti. Sad mi rastu zazubice i na ovo. Sto ne bi i ovakvo sto ugledali na svijetlu dana kod nas.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Snitz Forums 2000