Dragutin Tadijanović imao bi štošta reći u vezi s ovim. Čovjek je pisao neka od svojih najljepših djela kad je već bio prešao 90. Sve ovisi isključivo o stanju uma, uz nekakav minimum tjelesnog zdravlja, naravno. Dakle, može, itekako.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Ovi integrali (4 knjige) su novija varijanta francuskih integrala koji se od prethodne (čija je 2 integrala objavio Bookglobe) razlikuju po tome što sadrže 4 albuma umjesto 3 kako je bilo u prethodnoj varijanti. U prethodnoj varijanti je bilo 6 knjiga/integrala Gila Jourdana, s tim da je u 6-om bilo i nekih drugih stripova npr. Marc Jaguar da se popuni sadržaj.
Ovi integrali (4 knjige) su novija varijanta francuskih integrala koji se od prethodne (čija je 2 integrala objavio Bookglobe) razlikuju po tome što sadrže 4 albuma umjesto 3 kako je bilo u prethodnoj varijanti. U prethodnoj varijanti je bilo 6 knjiga/integrala Gila Jourdana, s tim da je u 6-om bilo i nekih drugih stripova npr. Marc Jaguar da se popuni sadržaj.
znam Pejo,sve sam skontao sa BD sajta.
I voleo bih da se neko ozbiljno prihvati ovih knjiga,a one dve BG ćemo već nekom pokloniti.Glede Mark Jaguara,čitaću ga u nekom drugom životu.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Originally posted by anto znam Pejo,sve sam skontao sa BD sajta.
I voleo bih da se neko ozbiljno prihvati ovih knjiga,a one dve BG ćemo već nekom pokloniti.Glede Mark Jaguara,čitaću ga u nekom drugom životu.
Nisam ni sumnjao da ti to kontaš, ali najgore je kad dođe do mikseva jedne i druge varijante kao što je to došlo kod npr. Krcka.
Onaj stari prvi integral Krcka nije dio iste serije kao drugi i treći integral. Razlika je osim u kvaliteti tiska i u nekih 20-ak stranica koje nedostaju za kompletiranje. I sada vam je za nadati se da će Strip agent objaviti naknadno prvi integral nove serije.
Pročitao i meni je odlično. Slice of life, prepuno humora, fantasticno je uhvaćen taj duh života na selu, problema francuskih seljaka, bas su ih skinuli. Crtež mi je odličan, karikaturalan ali zivotan, prikazane su te sitne geste i poze iz stvarnog života. Strip nema puno stranica, no priča je zaokružena iako je bilo prostora za razradu po meni. No kako ga ja koristim za učiti francuski trebalo mi je dosta vremena za pročitati ga, vjerojatno bi bio nekima bio prekratak da ga čitaju na hrvatskom. Koristi se dosta taj ruralni, seoski francuski pa u slučaju izdavanja trebalo bi pažnju posvetiti prijevodu . Po meni kvalitetom ima mjesta u Fibri.