ja mislim da je u boji...glupo je ako kolornom stripu oduzmu boju pa izpadne siv... i Dilani su bili kolorni pa po 18 kuna... skoro sam siguran da je kolor...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Neshvatljivo, ali nije sad smak svijeta zbog jednog broja. Jedino potencijalno logicno objasnjenje je da ovaj broj ima bitnu ulogu u scenariju predstojeceg hellingena. Osobno ne znam da li je o tome rijeç, jer nisam citao, ali nikakvo drugo objasnjenje ne vidim.
da..to sam i ja odmah pomislio da je radnja ovog broja povezana sa onim iz maxija sa helingenom šta ide nakon ovog....jer nisu u redovnoj seriji dosad objavljivali te kolorce, a bilo ih je dosad nekoliko, dugin most, indijanska magija, manituova škrinja. postavlja se i pitanje da li će i onaj zenith 666 ići u redovnoj seriji kad dođe vrijeme za 15-20 brojeva..
Potpuno nepotrebno. Potpuno promašeno. Nadam se da financijski učinak izdavanja ovog stripa neće biti zadovoljavajući izdavaču. Radi pouke.
uzalud se nadaš... ako je ipak u koloru za 18 kuna to je jeftinije od objavljenog specijala koji je koštao 25 kuna... mogli smo čak sačekat taj jubilarac u redovnoj seriji...brzina nije uvijek vrlina.. ako je u koloru meni čak malo grubiji papir više odgovara Zagoru od gladkog blještavog... ma razprodat če se taj Zagor..opet.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Sada je bila idealna prilika za smanjivanje zaostatka za Talijanima. Ili bi izdavač mogao kompenzirati s dodatnom objavom 5 ili 6 brojeva više regularne edicije Zagora u idućoj godini.
Strip je u boji, ako nekog zanima...nisam čitao specijal i osobno podržavam izdavača što se konačno počeo držati kronologije izlaženja, žao mi je samo što su prijašnje jubilarne brojeve preskočili...
Nije mi problem imati strip kao specijal i kao redovni broj (imam ih sve pa je i to dio kolekcije) ali malo je bed za izdavača što je tako mali vremenski razmak između dva izlaženja...
Inače ne pišem po forumu, ali morao sam napisati ovo da se vidi da ima i onih koji razmišljaju drugačije kako ne bi izdavaču palo na pamet da ide nešto preskakati iz redovne serije...
Strip je u boji, ako nekog zanima...nisam čitao specijal i osobno podržavam izdavača što se konačno počeo držati kronologije izlaženja, žao mi je samo što su prijašnje jubilarne brojeve preskočili...
Nije mi problem imati strip kao specijal i kao redovni broj (imam ih sve pa je i to dio kolekcije) ali malo je bed za izdavača što je tako mali vremenski razmak između dva izlaženja...
evo,,hvala! za 18 kuna kolor Zagor i još jubilarac, na svim kioscima, drži se redosled, crta maestro...meni čak ok priča..i opet nezadovoljstvo. Teško je Zagorljubce zadovoljit.
Inače ne pišem po forumu, ali morao sam napisati ovo da se vidi da ima i onih koji razmišljaju drugačije kako ne bi izdavaču palo na pamet da ide nešto preskakati iz redovne serije...