Author |
Topic  |
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17079 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 14/11/2018 : 21:39:47
|
quote: Originally posted by globinjo
Kao djeca u vrticu Kmekmekme Nevjerovatno
A javio se pravi...Hajdukovac :D |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14424 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 14/11/2018 : 22:33:38
|
Znate da sam veliki fan Zagora, njegovog djela i lika, ali i ja preskačem ovo. Mislio sam da je neka šala ili čak pogreška bila u najavi, ali nema šanse da ovo uzmem. Čak sam jednom vrijeme ih imao 2 (dobio u remitendi) i taj jedan viška poklonio ga jednom kolegi kojem je falilo.
quote: Originally posted by DODSFERD
Preskačem i ubacujem specijal na njegovo mjesto, a kako također ima bijeli hrbat neće se ni skužiti sa 3 metra udaljenosti.
Ja već to napravio, ubacio ga na njegovo mjesto sve kronološki složeno, pa i Hellingen Maxi (poslije Hellingena je ovaj Zenit 666 ubačen - #615 broj)

|
Never leave it in the hands of the judges
|
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15825 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 15/11/2018 : 00:35:28
|
Eto, jedva se primjećuje da su ti specijali za nijansu drugačiji od ostatka, a ni ušteda prostora nije za bacit'. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19260 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 15/11/2018 : 04:59:17
|
Je...sad ste spaseni financijski.. Jos preskok helingena i po novi avto...najbolje svaba... Ajme...sad znam recept kako na (ne)kupovini stripova obogatit se...jadniBerni sto ce patit vas bas briga. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 15/11/2018 05:02:44 |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7849 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 15/11/2018 : 09:04:28
|
quote: Originally posted by velka031
Ne preskačem Zagora nikad. Više me boli debilnost ove priče.
a onda odeš pročitati recenziju i pogledaš neke od komentara i zapitaš se da li živimo u nekim paralelnim dimenzijama kad neko ovome daje pozitivnu ocjenu? |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7024 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 15/11/2018 : 10:06:35
|
Preskačem i ubacujem specijal na njegovo mjesto, a kako također ima bijeli hrbat neće se ni skužiti sa 3 metra udaljenosti.
+1
Jos je epizoda bezveze. Kad razmislim o Kauffmanu i Hellingen maxiju tek shvatim koje glupe odluke sam donio kupivši ih. Kauffmana u redovnoj seriji nisam mogao preskočiti a mislim da Hellingen isto ne ide od korice do korice. |
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 15/11/2018 10:12:50 |
 |
|
ROJ RENK
Average Member

556 Posts
Member since 03/03/2011 |
Posted - 15/11/2018 : 10:20:17
|
Ovo sam citao pre skoro dve godine. Prica je katastrofa, crtez isto tako. Ne savetujem kupovinu jer je to cisto bacanje para. |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15825 Posts
Posted - 15/11/2018 : 10:39:30
|
Pa sad, i nije bas neka para...ali da se, raspravljati o kvaliteti , ili jos bolje, nekvaliteti. |
Los cukar na fritulama! |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 15/11/2018 : 13:27:51
|
quote: Originally posted by teller
Je...sad ste spaseni financijski.. Jos preskok helingena i po novi avto...najbolje svaba... Ajme...sad znam recept kako na (ne)kupovini stripova obogatit se...jadniBerni sto ce patit vas bas briga.
Kod mene se ne radi o uštedi novca nego prostora kojeg će se preskokom osloboditi za 5-6 drugih brojeva. Isto tako ću biti prisiljen odustati od Ludensovog rendžera kada se spoji sa epizodama iz Van Gogh HC biblioteke, znam da ti se to neće svidjeti, ali živim u skučenom prostoru i ne mogu duplirati ono što već imam (osim Zagor klasika zbog sistema cjelovitih priča). |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15825 Posts
Posted - 15/11/2018 : 13:59:31
|
Osim sto me muci upitna kvaliteta Zagora, uopce, procjenjujuci ga danas iz ovih godina,nostalgiji unatoc, jos me vise pocima muciti nedostatak prostora... |
Los cukar na fritulama! |
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14424 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 15/11/2018 : 14:10:17
|
quote: Originally posted by ivanl
Jos malo, i nema vise mjesta...morat ces maknut radijator, te postavit nove police...
Uhh, ne smijem maknut radijator, on je sad pod punim pogonom, jutros na Zavižanu bilo -2 ali imam rješenje - gledano police od gora prema dolje, u ovoj polici 2 gdje su extra i na kraju prazan prostor, taman stane 28 komada Extre koliko i fali da se extra spoji sa redovnom serijom (koja je složena odmah u polici 3). Taj proces spajanja, još neke 2 godine.
Zadnje, donje police 5 i 6 su ostale edicije Zagora (kolorci, specijalci, maxiji, almanasi..), njih kroz neke 2 godine kad se popuni polica 4 maknut i samo za njih napravit novu policu, a za redovnog Zagora sam onda miran sigurno 10 godina, možda i više 
Eto, jedva se primjećuje da su ti specijali za nijansu drugačiji od ostatka, a ni ušteda prostora nije za bacit'.
Aha, uopće se ne primjeti razlika a ne znam čemu duplanje kao što sam napravio sa extra 207 i specijalom "Prokleto blago".
Je...sad ste spaseni financijski.. Jos preskok helingena i po novi avto...najbolje svaba... Ajme...sad znam recept kako na (ne)kupovini stripova obogatit se...jadniBerni sto ce patit vas bas briga.
Nemoj bit ljut na nas, nije 18 kn neki novac i da ćemo nešto sad tu izgubit, ali stvarno nema smisla kad razmisliš. Na početku sljedeće godine naš D.J. će izdati u sljedećoj knjizi "Svermirska braća" - "Čiko fanta" - "Dan invazije", sve u istoj knjizi tako da ćemo ga i tamo imati, pa ne vidim razloga kupovanjem ovoga - neko će reći, pa zbog broja na hrbatu, ali ne, mene te stvari ne smetaju  |
Never leave it in the hands of the judges
|
 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 15/11/2018 : 15:05:07
|
quote: Originally posted by ReemCP
quote: Originally posted by ivanl
Jos malo, i nema vise mjesta...morat ces maknut radijator, te postavit nove police...
Uhh, ne smijem maknut radijator, on je sad pod punim pogonom, jutros na Zavižanu bilo -2 ali imam rješenje - gledano police od gora prema dolje, u ovoj polici 2 gdje su extra i na kraju prazan prostor, taman stane 28 komada Extre koliko i fali da se extra spoji sa redovnom serijom (koja je složena odmah u polici 3). Taj proces spajanja, još neke 2 godine.
Zadnje, donje police 5 i 6 su ostale edicije Zagora (kolorci, specijalci, maxiji, almanasi..), njih kroz neke 2 godine kad se popuni polica 4 maknut i samo za njih napravit novu policu, a za redovnog Zagora sam onda miran sigurno 10 godina, možda i više 
Eto, jedva se primjećuje da su ti specijali za nijansu drugačiji od ostatka, a ni ušteda prostora nije za bacit'.
Aha, uopće se ne primjeti razlika a ne znam čemu duplanje kao što sam napravio sa extra 207 i specijalom "Prokleto blago".
Nemoj bit ljut na nas, nije 18 kn neki novac i da ćemo nešto sad tu izgubit, ali stvarno nema smisla kad razmisliš. Na početku sljedeće godine naš D.J. će izdati u sljedećoj knjizi "Svermirska braća" - "Čiko fanta" - "Dan invazije", sve u istoj knjizi tako da ćemo ga i tamo imati, pa ne vidim razloga kupovanjem ovoga - neko će reći, pa zbog broja na hrbatu, ali ne, mene te stvari ne smetaju 
bolje makni stripove! Nije ti pametno držati stripove pored radiatora |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 15/11/2018 : 15:06:04
|
Kod mene se ne radi o uštedi novca nego prostora kojeg će se preskokom osloboditi za 5-6 drugih brojeva. Isto tako ću biti prisiljen odustati od Ludensovog rendžera kada se spoji sa epizodama iz Van Gogh HC biblioteke, znam da ti se to neće svidjeti, ali živim u skučenom prostoru i ne mogu duplirati ono što već imam (osim Zagor klasika zbog sistema cjelovitih priča).
    |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15825 Posts
|
matthew
New Member

104 Posts
Member since 28/06/2007 |
|
Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts
Member since 05/08/2018 |
Posted - 15/11/2018 : 17:14:29
|
quote: Originally posted by matthew
Zašto je obaj broj u boji?
Zato što je ovo broj 600 po originalnoj talijanskoj numeraciji. Svi jubilarni brojevi (100,200,300 itd) su u boji. |
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 15/11/2018 : 17:30:06
|
quote: Originally posted by ReemCP
Znate da sam veliki fan Zagora, njegovog djela i lika, ali i ja preskačem ovo. Mislio sam da je neka šala ili čak pogreška bila u najavi, ali nema šanse da ovo uzmem. Čak sam jednom vrijeme ih imao 2 (dobio u remitendi) i taj jedan viška poklonio ga jednom kolegi kojem je falilo.
Ja već to napravio, ubacio ga na njegovo mjesto sve kronološki složeno, pa i Hellingen Maxi (poslije Hellingena je ovaj Zenit 666 ubačen - #615 broj)
https://i.postimg.cc/44KDdVHB/01.jpg

Meni su stigli VČ Hellingeni tako da ću morati razmisliti o novoj poziciji "lažnog" maksija, ovdje mi nekako ne odgovara.
#mukekolekcionarske
 |
Edited by - solar on 15/11/2018 17:30:39 |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15825 Posts
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19260 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 15/11/2018 : 19:20:04
|
quote: Originally posted by I like girlz
quote: Originally posted by velka031
Ne preskačem Zagora nikad. Više me boli debilnost ove priče.
a onda odeš pročitati recenziju i pogledaš neke od komentara i zapitaš se da li živimo u nekim paralelnim dimenzijama kad neko ovome daje pozitivnu ocjenu?
nadam se da si več čuo za ljudsko osjetilo UKUS? |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7862 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
FelipeKajetano
New Member

256 Posts
Member since 01/06/2016 |
Posted - 15/11/2018 : 20:02:12
|
Ne. Jedini promašaj je što izdaju taj i slične brojeve kao specijale ili izmišljene maxije. Umjesto da jednostavno kopiraju Bonellijev sistem izlaženja. |
 |
|
Topic  |
|