forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ken Parker (kiosk) br. 1 - od četvrtka!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 27/11/2018 : 13:39:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

quote:
Originally posted by ivanl

quote:

Ljudi, toliko vas je komentiralo a na recenzijama ni pomaka, nigdje komentara novih čitatelja (mislim baš otkad ga je krenuo izdavati Strip-Agent). Iskažite svoje (ne)zadovoljstvo, eto vam dolje link, samo gore lijevo svoj nick i šifru da se registrirate i tu na recenziji podijelite ocijene i dajte svoj komentar. "Spalimo" umjetnika Milazza a vi ostali možete i kvalitete epizoda. Ali, dajte drmnite se malo. Evo po drugi put link na recenziju prvog broja i onda dolje samo listate na recenzije idućih:

http://www.stripovi.com/recenzije/ken-parker-kp-lms-301-duga-puska/123/

Ovaj, ti predvodis neku hajku na Kena? Sto li...

Ne, na Milazza .
Šalim se. Jocko ima pravo, hajde 10 novih je komentiralo prvi broj otkad je izašao u izdanju Darkwooda ali kako i sam kaže to je malo, uz to je zanimljivo da je ovdje već bilo nekoliko nezadovoljnih ljudi ali nisu otišli to nezadovoljstvo zapečatiti komentarom u recenzije a to je po meni najbolji dio sajta. Volim statistiku, volim vidjeti prosječnu ocjenu čitatelja i kako je do nje došlo. Jesmo li do 70% došli tako što smo sva tri dali po 70% ili ja 40%, on 70%, ti 100%? Što više komentara to bolje, nije sve baš med i mlijeko kako se čini kad se vidi prosjek ocjena. Što je više komentara/ocjena važnost priče dobiva na težini a ja kad pročitam recenziranu epizodu neopterećen dotadašnjim prosjekom odem ostaviti komentar i podijeliti ocjene i onda idem s vrha čitati komentare ostalih, vidjeti kako pravdaju svoje ocjene, što ih je zadivilo ili što kaže jedini koji joj je dao manje od 40% a svi ostali su minimalno 60%. Ne znam, meni je to zanimljivo i, evo, radim propagandu da ljudi komentiraju epizode na recenzijama.

A što se mene tiče, Ken mi je zasad stabilna 7-ica (prvih 11 epizoda).

Svaki kulturni dijalog i demokratsko obrazlozenje mozebitnih oprećnosti,jest dobrodošlo...dapaće. Ali ako si pročitao samo prvih 11 epizoda, okej...imaš ti još dobra dva-tri lonca pure pokusati...ali blago ti se...čekaj samo da te 'okrpi',kako treba, za neko vrijeme, sa nekim epizodama...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38104 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 27/11/2018 : 14:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jocko

Od kad je DW izdao Kena (dec 2017), prvu epizodu je ocenilo i komentarisalo 11 ljudi, bar 5-6 u poslednjih 10ak dana.
Vidi se napredak, ali treba i mora jos.

A zanimljivo je vidjeti i ocjenu koju je dao Markos i prosjecnu ocjenu citalaca.

Nego, prvi Texovi su stvarno tezak smor i imaju samo istorijsku "vaznost", tek oko 75-100 broja pocinju malo bolje epizode. Ali i dalje je to vise sablonski western koji ne odmice daleko od nekog prosjecnog westerna (scenaristicki, a ni crtacki izuzevsi par autora), dok je Ken ipak puno osobniji, poseban. A nije ni neka sramota ako se nekome to ne svidi. Prije bih rekao da je Tex blizi onim "Zagorologima" nego Ken.

Steta da se stvara prevelika fama oko Kena i dizu ocekivanja, steta za samog citalaca koji se prvi put susrece sa Kenom i njegovim svijetom. Mozda bi mu bolje sjeo da nije nista znao od prije i bez ocekivanja krenuo sa citanjem. No, sad je za vecinu prekasno...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Jocko
stripovi.com suradnik

Serbia
1138 Posts

Member since 22/11/2016

Posted - 27/11/2018 : 14:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Jocko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Džedson

pravi start je ubojstvo u washingtonu. prva tri su nekakvi nulti brojevi, akcijska navlakuša za manijakalne ljubitelje westerna kakvi su talijani.

od broja 4 je jasno da serijal radi (salonski) ljevičar koji voli kroz parkerova usta izrecitirati svoje stavove, nimalo suptilno. s malo čime bih se ja tu složio, ali ovo nije politički forum i neću pisati traktate. nema sumnje da su ti trenuci upravo ono što čini dodanu vrijednost za mnoge koji vole ovaj serijal. ali ja sam odavno oguglao na zle bijelce, tlačitelje svemira. taj ljevičar je i solidan scenarist, pa se da čitati, iako avantura i emocija koju nudi mister no su par kopalja iznad, a ljevičarske govorancije suptilnije ugrađene u scenarij.

pročitao sam prvih 18 brojeva (posudba od kolege) i istaknuo bih kao pozitivno ove likove

nja, nja, nja

moj ti je čo'ek ribar

još se nije rodio onaj tko će pokopati butcha logana

crtež milazza zaista postaje dobar, recimo u brojevima 7 i 8. jasnije mi je zašto je cijenjen.

ali maraffa na bijelim zemljama i narodu ljudi daje ozbiljnu konkurenciju marcellovom nestalom istraživaču u crtanju ledene pustinje. skoro pa briljantno.

epizoda koja se meni najviše dopala je nemilosrdni butch, svojevrsna oprečna epizoda u serijalu. ne znam što je bilo berardiju da takvo što napiše, valjda je htio iznenaditi čitatelje, ili sam sebe, tko će ga znati. butch se doslovno narugao svim već ustaljenim ljevičarskim govorancijama, a moderna i emancipirana ženska, koja se drži s visoka prema muškim primitivcima, ispada bijedni gold digger. i za promjenu, scene iživljavanja indijanskih zvijeri nad bijelcima. scena s bebom, uh.

Možda da napišeš da ima spojlera ili da ih sakriješ

I meni je četvrta epizoda ono pravo, mada prva i treća takođe nisu za zanemariti. Dvojka mi je najslabija u prvih 26 koliko sam pročitao do sad.

Butch mi se kotira vrlo visoko, baš zbog svega što si naveo.

Go to Top of Page

Jocko
stripovi.com suradnik

Serbia
1138 Posts

Member since 22/11/2016

Posted - 27/11/2018 : 14:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Jocko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ljudi, toliko vas je komentiralo a na recenzijama ni pomaka, nigdje komentara novih čitatelja (mislim baš otkad ga je krenuo izdavati Strip-Agent). Iskažite svoje (ne)zadovoljstvo, eto vam dolje link, samo gore lijevo svoj nick i šifru da se registrirate i tu na recenziji podijelite ocijene i dajte svoj komentar. "Spalimo" umjetnika Milazza a vi ostali možete i kvalitete epizoda. Ali, dajte drmnite se malo. Evo po drugi put link na recenziju prvog broja i onda dolje samo listate na recenzije idućih:

Ne, na Milazza .
Šalim se. Jocko ima pravo, hajde 10 novih je komentiralo prvi broj otkad je izašao u izdanju Darkwooda ali kako i sam kaže to je malo, uz to je zanimljivo da je ovdje već bilo nekoliko nezadovoljnih ljudi ali nisu otišli to nezadovoljstvo zapečatiti komentarom u recenzije a to je po meni najbolji dio sajta. Volim statistiku, volim vidjeti prosječnu ocjenu čitatelja i kako je do nje došlo. Jesmo li do 70% došli tako što smo sva tri dali po 70% ili ja 40%, on 70%, ti 100%? Što više komentara to bolje, nije sve baš med i mlijeko kako se čini kad se vidi prosjek ocjena. Što je više komentara/ocjena važnost priče dobiva na težini a ja kad pročitam recenziranu epizodu neopterećen dotadašnjim prosjekom odem ostaviti komentar i podijeliti ocjene i onda idem s vrha čitati komentare ostalih, vidjeti kako pravdaju svoje ocjene, što ih je zadivilo ili što kaže jedini koji joj je dao manje od 40% a svi ostali su minimalno 60%. Ne znam, meni je to zanimljivo i, evo, radim propagandu da ljudi komentiraju epizode na recenzijama.

Pridružujem se u propagandi , mene je to najpre privuklo ovom forumu (pa sam se i oprobao u pisanju recenzija).

Super su i teme na forumu za stripove / epizode (izdavački izlog), koje služe kada nema recenzije, ali ipak su recenzije ono pravo na ovom sajtu. Milina je čitati i komentare, fino hronološki poređane.

Šteta što ljudi nemaju naviku da ostavljaju ocene i komentare na stripove koji nemaju recenziju, u okviru dela sajta ''Enciklopedija''. Za neke epizode je teško naći utisak, a meni (i drugima) nema boljeg osećaja nego kad pročitam tuđe utiske i komentare, to me i podstakne da pišem svoj.

Go to Top of Page

Jocko
stripovi.com suradnik

Serbia
1138 Posts

Member since 22/11/2016

Posted - 27/11/2018 : 14:56:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Jocko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:

Od kad je DW izdao Kena (dec 2017), prvu epizodu je ocenilo i komentarisalo 11 ljudi, bar 5-6 u poslednjih 10ak dana.
Vidi se napredak, ali treba i mora jos.

A zanimljivo je vidjeti i ocjenu koju je dao Markos i prosjecnu ocjenu citalaca.

Nego, prvi Texovi su stvarno tezak smor i imaju samo istorijsku "vaznost", tek oko 75-100 broja pocinju malo bolje epizode. Ali i dalje je to vise sablonski western koji ne odmice daleko od nekog prosjecnog westerna (scenaristicki, a ni crtacki izuzevsi par autora), dok je Ken ipak puno osobniji, poseban. A nije ni neka sramota ako se nekome to ne svidi. Prije bih rekao da je Tex blizi onim "Zagorologima" nego Ken.

Steta da se stvara prevelika fama oko Kena i dizu ocekivanja, steta za samog citalaca koji se prvi put susrece sa Kenom i njegovim svijetom. Mozda bi mu bolje sjeo da nije nista znao od prije i bez ocekivanja krenuo sa citanjem. No, sad je za vecinu prekasno...

Čitao sam ovo od Texa:

166. ... / Poruka Dakota
167. Noć ubojica

168. Smaragdni idol
169. Juriš Navaja

179. Pljačka vlaka
180. Peti čovek

188. ... / Krvavi pijesak
189. Visoravan kostura

199. Istočno od Nogalesa

202. ... / Četiri podla gada
203. Bezimeni kauboj

297. Orlušine

377. Konjanici
378. Pravda za Navajose

ALMANASI:
01. Balada o Zekeu Colteru
02. Karavana straha

Najviše mi se svidela Balada o Zekeu Colteru, za koju su ljudi rekli da ih podseća na Kenove epizode
Kad i u Texu naginjem ka Kenovskim epizodama, to mi je bio jasan znak da se bacim na taj hvaljeni serijal, i za sad sam oduševljen

Baš kao što kažeš, šablonski, u Texu su odnosi između Texa i sporednih/epizodnih likova vrlo šablonski.. Scenariji su šablonski... Ken je po tom pitanju jedan sasvim viši nivo.

Edited by - Jocko on 27/11/2018 14:58:23
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6886 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 27/11/2018 : 14:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ne, na Milazza .

Pridružujem se u propagandi , mene je to najpre privuklo ovom forumu (pa sam se i oprobao u pisanju recenzija).

Super su i teme na forumu za stripove / epizode (izdavački izlog), koje služe kada nema recenzije, ali ipak su recenzije ono pravo na ovom sajtu. Milina je čitati i komentare, fino hronološki poređane.

Šteta što ljudi nemaju naviku da ostavljaju ocene i komentare na stripove koji nemaju recenziju, u okviru dela sajta ''Enciklopedija''. Za neke epizode je teško naći utisak, a meni (i drugima) nema boljeg osećaja nego kad pročitam tuđe utiske i komentare, to me i podstakne da pišem svoj.

E, da, treba i to, ta navika i meni nedostaje ali evo nedavno mi je kliknulo pa sam za zadnji Zagorov specijal tamo pohranio komentar dok ne osvane recenzija, preciznije dok Dodsferd ne zalijepi svoj komentar na tu recenziju jer se pozivam na njegov komentar tako da ima logike. Ali dobro sad... Razumijemo se u pogledu ljepote ćitanja što više komentara na istu epizodu.

loading...
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 27/11/2018 : 18:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Jutros sam dakle vidio i prolistao na trafici ovo izdanje Kena, a popodne mi je stigao iz Zagreba... odlicno izdanje. Za kiosk i za ovu 'kintu', svaka cast. Jako lijepo. Kupovat cu ja ovo s gustom. Ma kud sam prodao LMS i System...jbg.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Mac
Average Member

Bosnia and Herzegovina
576 Posts

Member since 28/09/2008

Posted - 27/11/2018 : 20:13:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Mac a Private Message  Reply with Quote
Dajte budite dobri pa okačite koju sliku izdanja
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4032 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 27/11/2018 : 20:22:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mac

Ajde ti malo prelistaj ovu temu.... recimo 11.stranu. Možda i ugledaš koji sliku izdanja...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/11/2018 : 20:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Imaš već na ovom topicu
Malo prolistaj
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/11/2018 : 20:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Go to Top of Page

Mac
Average Member

Bosnia and Herzegovina
576 Posts

Member since 28/09/2008

Posted - 27/11/2018 : 20:30:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:
Originally posted by Mac

Ajde ti malo prelistaj ovu temu.... recimo 11.stranu. Možda i ugledaš koji sliku izdanja...

Nemoj galamiti na mene
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4032 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 27/11/2018 : 20:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Ne galamim, ali topic o Ken Parkeru stvarno nema nešto previše stranica poput nekih drugih junaka pa da je problem prelistati prije nego što nešto napišeš.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7529 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 27/11/2018 : 22:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne, na Milazza .

E, da, treba i to, ta navika i meni nedostaje ali evo nedavno mi je kliknulo pa sam za zadnji Zagorov specijal tamo pohranio komentar dok ne osvane recenzija, preciznije dok Dodsferd ne zalijepi svoj komentar na tu recenziju jer se pozivam na njegov komentar tako da ima logike. Ali dobro sad... Razumijemo se u pogledu ljepote ćitanja što više komentara na istu epizodu.

Ja već od davno to prakticiram. Puno prije nego sam počeo lijepiti svoje komentare i na forum, a za to je zaslužan Dwayne jer me nagovorio.
Podržavam ovu inicijativu i veselim se skorom čitanju Kena Parkera po prvi put i komentiranju epizoda.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6886 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 27/11/2018 : 23:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Eh, Spock, kad imaš kapacitet zašto ne pisati i po forumu (ovom dijelu koji ima veze s nazivom sajta, dakako)?
Inače, raduje me da i ti nisi čitao Kena (sad kad ovo čitam čak i ružno zvuči ), nekako sam imao osjećaj da nas je malo, da smo neki čudaci ali očito ima ljudi, eno i komentari se lijepe na recenzije, fino ćemo i Kena ispratiti, razmijeniti mišljenja. Moramo biti ekipa

loading...
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13078 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 28/11/2018 : 00:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inače, raduje me da i ti nisi čitao Kena (sad kad ovo čitam čak i ružno zvuči ), nekako sam imao osjećaj da nas je malo, da smo neki čudaci ali očito ima ljudi, eno i komentari se lijepe na recenzije, fino ćemo i Kena ispratiti, razmijeniti mišljenja. Moramo biti ekipa

Hehe, i ja sam tu s vama isto ga nikad prije čitao, i tek sa DW izdanjem je to bio moj prvi dodir s njim. Ako se ne varam Dwayne, ti komentare ostavljaš u Ken Parker DW temi, pa ću svakako sa zanimanjem pročitat kad krenem sa čitanjem, a mogao bi ovu zimu

Strike first. Strike hard. No mercy.

Edited by - ReemCP on 28/11/2018 00:26:30
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6886 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 28/11/2018 : 00:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

quote:

Hehe, i ja sam tu s vama isto ga nikad prije čitao, i tek sa DW izdanjem je to bio moj prvi dodir s njim. Ako se ne varam Dwayne, ti komentare ostavljaš u Ken Parker DW temi, pa ću svakako sa zanimanjem pročitat kad krenem sa čitanjem, a mogao bi ovu zimu

A da, jesam tamo, jbg, imaju dvije teme i krenuo pogrešno ali možda je s druge strane dobro jer ćeš ih lakše naći . Inače, kako ti gledaš da se priključiš Kenu ja moram praviti prostor za Mister NO-a, imam 8 VČ-ovih knjiga i treba smisliti kad započeti s tim, bar nekih 10-ak epizoda.

loading...
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 28/11/2018 : 01:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
Dakle, procitao sam prvu epizodu i mogu reci da mi se svidjela pricica, nista specijalno, ali nije losa. Crtez mi je i dalje bezveze, ali cak mi nekako i pase uz pricu. No od nekoliko nelogicnosti u stripu, zbilja ne kuzim zbog cega su se razbojnici odlucili prijaviti u vojsku ? Ocigledno se bave kriminalom, nisu li mislili da ce im to mozda naskoditi karijeri ?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26835 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/11/2018 : 04:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
U kraju gdje sve vrvi od indijanaca mozda su mislili sklonit se na neko vrime a i prezimit nebi bilo lose u utvrdjenju?
Budete li samo trazili nelogicnosti uvijek u 96 stranica se moze nesto pronaci:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10357 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 28/11/2018 : 08:06:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Parker je jedan od rijetkih Bonellijevih stripova koji ima nelogičnosti i koji je izrazito naivan i dosadan.

Ostali Bonelli stripovi su nevjerojatno pametno, zanimljivo i realistično napisani, a crtež im je u najmanju ruku fantastičan za razliku od ovih Milazzovih brljotina.

Ne dajte se zavarati od raznih sumnjivih tipova sa foruma.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/11/2018 : 08:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by CAGLIOSTRO13

Dakle, procitao sam prvu epizodu i mogu reci da mi se svidjela pricica, nista specijalno, ali nije losa. Crtez mi je i dalje bezveze, ali cak mi nekako i pase uz pricu. No od nekoliko nelogicnosti u stripu, zbilja ne kuzim zbog cega su se razbojnici odlucili prijaviti u vojsku ? Ocigledno se bave kriminalom, nisu li mislili da ce im to mozda naskoditi karijeri ?

Htjeli su zamesti tragove, a sumnjam da im je bio plan odradi ugovor do kraja
Kad bi im se pružila prilika nastavili bi oni svojim putom
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7812 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 28/11/2018 : 10:07:13  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Parker je jedan od rijetkih Bonellijevih stripova koji ima nelogičnosti i koji je izrazito naivan i dosadan.

Ostali Bonelli stripovi su nevjerojatno pametno, zanimljivo i realistično napisani, a crtež im je u najmanju ruku fantastičan za razliku od ovih Milazzovih brljotina.

očigledno

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/11/2018 : 10:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

E ovo je napokon rečeno kako treba.
Ne samo da taj propali ljevićar i nemušti Berardi ne zna gdje udara dok piše, već je taj Milazzo nešto najgore što se pojavilo a da je držalo olovku...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/11/2018 : 11:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
palim bacač plamena

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Grabb
Junior Member

340 Posts

Member since 26/03/2018

Posted - 28/11/2018 : 11:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Grabb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

E ovo je napokon rečeno kako treba.
Ne samo da taj propali ljevićar i nemušti Berardi ne zna gdje udara dok piše, već je taj Milazzo nešto najgore što se pojavilo a da je držalo olovku...

Kraljevi
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000