forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ken Parker (kiosk) br. 1 - od četvrtka!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 28/11/2018 : 12:31:37  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
Mozda jaki, iako mi je prenategnuto to, mentalitet kriminalaca mi je vise da idu uzivat u plodovima svoga truda, a ne da ih love kao dezertere jednom kad napuste vojsku prije roka. Iako su komotno mogli kresnut i onu trgovacku stanicu u kojem onaj barbic drzi masu love, a kao zastitu ima onu curicu i kako sam navodi, sestru. Al dobro nema veze, fora je strip, no i dalje mi nije jasno zasto ga ljudi dizu u nebesa, mozda nakon desetak procitanih epizoda to skuzim, zasad nish posebno
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4032 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 28/11/2018 : 12:33:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by CAGLIOSTRO13

Dakle, procitao sam prvu epizodu i mogu reci da mi se svidjela pricica, nista specijalno, ali nije losa. Crtez mi je i dalje bezveze, ali cak mi nekako i pase uz pricu. No od nekoliko nelogicnosti u stripu, zbilja ne kuzim zbog cega su se razbojnici odlucili prijaviti u vojsku ? Ocigledno se bave kriminalom, nisu li mislili da ce im to mozda naskoditi karijeri ?

Sigurno će im naštetiti karijeri. Zamisli kad u svoj razbojnički cv stave da su služili u vojsci. Ja osobno mislim da su se u vojsku prijavili zbog besplatne marende jer su malo para našli kod Parkerovih, a na zapadu kurabe skupe pa ne moš i jist i guzit. Ovako se oni prijavili u vojsku, jedu za džabe, a pare su oročili pa će guzit i kockat samo od kamata...
Go to Top of Page

Jocko
stripovi.com suradnik

Serbia
1138 Posts

Member since 22/11/2016

Posted - 28/11/2018 : 12:57:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Jocko a Private Message  Reply with Quote
Krpio sam neke 'rupe' u pričama na 14. strani topica.

Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1596 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 28/11/2018 : 12:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

Dakle, procitao sam prvu epizodu i mogu reci da mi se svidjela pricica, nista specijalno, ali nije losa. Crtez mi je i dalje bezveze, ali cak mi nekako i pase uz pricu. No od nekoliko nelogicnosti u stripu, zbilja ne kuzim zbog cega su se razbojnici odlucili prijaviti u vojsku ? Ocigledno se bave kriminalom, nisu li mislili da ce im to mozda naskoditi karijeri ?

Htjeli su zamesti tragove, a sumnjam da im je bio plan odradi ugovor do kraja
Kad bi im se pružila prilika nastavili bi oni svojim putom

Ma od koga da zametnu tragove, misle da su Ken i Bill mrtvi, glumili su pritom indijance, i sad im je najpametnija zamisao bila da odu u vojsku sa ukradenim plijenom?
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/11/2018 : 14:40:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:

A vojnicki fazol i jest, najbolji! Pa sto ne bi prezimili...
Sigurno će im naštetiti karijeri. Zamisli kad u svoj razbojnički cv stave da su služili u vojsci. Ja osobno mislim da su se u vojsku prijavili zbog besplatne marende jer su malo para našli kod Parkerovih, a na zapadu kurabe skupe pa ne moš i jist i guzit. Ovako se oni prijavili u vojsku, jedu za džabe, a pare su oročili pa će guzit i kockat samo od kamata...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3017 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 28/11/2018 : 15:32:05  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Najbolji fazol je Semse Jarine iz Ploca!

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26835 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/11/2018 : 17:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Al dobro nema veze, fora je strip, no i dalje mi nije jasno zasto ga ljudi dizu u nebesa, mozda nakon desetak procitanih epizoda to skuzim, zasad nish posebno

pročitao si 3 od 80 i nije ti jasno?I meni ne bi bilo jasno
Ima tu puno solidnih,pokoja loša ali i puno odličnih priča.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

miamaltese
Junior Member

Croatia
343 Posts

Member since 03/04/2007

Posted - 28/11/2018 : 17:19:14  Show Profile Show Extended Profile  Send miamaltese a Private Message  Reply with Quote
Ko u St još nije naša, ima ga i kraj HNK u Tiska.
Jako dobro izdanje, ne izgleda mi ko da će se išta odlipit.
Meni bi jedino bilo kul da za prvi broj ima bar nešto o samom stripu i autorima, makar pola stranice prije uvodne table...malo podataka. Nekako mi je baza jer strip može kupit i neko ko Kena nije ranije čita pa ga možda i to malo motivira i nabrije. Ostale dvi naslovnice da su u boji bi bilo super isto. No, svakako podržavan i kupujen!

Bucni stripovi-Svagi

Edited by - miamaltese on 28/11/2018 17:46:10
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/11/2018 : 19:30:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by miamaltese

Ko u St još nije naša, ima ga i kraj HNK u Tiska.
Jako dobro izdanje, ne izgleda mi ko da će se išta odlipit.
Meni bi jedino bilo kul da za prvi broj ima bar nešto o samom stripu i autorima, makar pola stranice prije uvodne table...malo podataka. Nekako mi je baza jer strip može kupit i neko ko Kena nije ranije čita pa ga možda i to malo motivira i nabrije. Ostale dvi naslovnice da su u boji bi bilo super isto. No, svakako podržavan i kupujen!

Imenjace, ko ga nije ubra i nece. Mislim roman. A i sad je prilika za malo se zestit kontra onih sta, ka brale kuze... sve ti je to teatar, igrokaz. Da su naslovnice u koluri, slazem se, bija bi jos i boji, ali odlican je on i ovako. Nas da judi uvik moraju brontulat i kad bi bija mukte... samo se ti komodaj i gustaj u Kenu, ka i ja sta cu opet.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 28/11/2018 : 23:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Al dobro nema veze, fora je strip, no i dalje mi nije jasno zasto ga ljudi dizu u nebesa, mozda nakon desetak procitanih epizoda to skuzim, zasad nish posebno

pročitao si 3 od 80 i nije ti jasno?I meni ne bi bilo jasno
Ima tu puno solidnih,pokoja loša ali i puno odličnih priča.

To je kao pročitati prve tri epizode Zagora ili Texa, pa bogohuliti Zagorovcima i Texovcima na ovom forumu ili općenito! Kada bi sudili po tim epizodama, nikada ne bi došli do zlatnog doba i jednog i drugog, kao i mnogih drugih u moru svjetskih stripova...
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 29/11/2018 : 01:41:30  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
Ja se slazem sa clanom kerempirom, meni to ispada ko da kresnem kazino, pa se nakon toga zaposlim u kauflandu kao radnik na blagajni... A i zasto su ih indijanci napali ? Kuzim da su nezadovoljni, al ono, covjek im dodje pomoc u selo, da bi ovi 7 sati kasnije napali utvrdu.
Nema veze s vezom (:

Al kazem, nije los strip, valjda ce u ovih iducih 80ak epizoda i meni bit jasno zasto je ovo pravi biser stripa, a mozda i ovaj Milazzo pocne bolje crtat
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 29/11/2018 : 01:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

quote:

A vojnicki fazol i jest, najbolji! Pa sto ne bi prezimili...

Nisu bas najbistriji, al nema veze, ako nista, onaj Pinkertonovac u trecoj epizodi je kung-fu majstor
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 29/11/2018 : 01:48:42  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
I stvarno mi nije jasno, znaci kresnuli su parkerove za 400 dolara, znaci onaj stari jednonogi jarac, ima dosta para u onoj svojoj kucici. Zastita kucice je super, stari prdonja, curica od 16 i kako saznajemo njegova sestra. Mogli su da razbojnici umjesto u vojsku otic do dolje i jesti fini grah, a ne riskirat glavu u vojsci. Al zakljucili smo, nisu bas bistri, no ajde, da nisu crvenokosci iz cista mira odlucili izginut, mozda bi im bilo i ok.

A ovi komentari, kako su i ostali stripovi od bonellija naiva, pa iskreno od zagora ni ne ocekujem da bude realan, a ni od dylana, pa ni texa bas... Za ovo sam brijao da je realnost do boli, remek djelo. Osobito mi je dobar dio u drugoj epizodi, kada indijanci dodju spasiti zivot Ken Parkeru, jer je dao starom pijanom indijancu 32 centa, onda on cimne na mobitel bracu, pa se ovi pojave i riskiraju kozu, jer kompica, ipak je dao starom prdonji za viski
Go to Top of Page

Jocko
stripovi.com suradnik

Serbia
1138 Posts

Member since 22/11/2016

Posted - 29/11/2018 : 04:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Jocko a Private Message  Reply with Quote
Ken đubre od stripa i prevara veka

Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 29/11/2018 : 04:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jocko

Ken đubre od stripa i prevara veka

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/11/2018 : 07:09:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
...ostani djubre do kraja...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18893 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 29/11/2018 : 08:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Ken je najbolji strip Bonelli produkcije...sva čast Telleru ali Ken je kratak pa nije imao vremena za naivu u početku ili razvodnjenje
na kraju...taman dovoljno dug da ne postane smor ili turska sapunica..
to što je težak za čitanje nije problem u njemu več u IQ nekih koji su ostali na nivoju Mikijevog Zabavnika!
Meni je matematika isto pravila probleme u školi, pa ne krivim matematiku...
Ne razumete ga, priznajte, nije sramota....pretežak za vas...
za utjehu..na kioscima je puno lakšeg štiva za vas.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/11/2018 : 08:39:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
S'vidija Tellera...😉👍

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1596 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 29/11/2018 : 09:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Vidim da je ovdje nesporazum, ili možda i namjerno sljepilo Kenovih fanboja da mi koji prvi put čitamo Kena komentirali smo i kritizirali isključivo prvi broj, NE SERIJAL. Možda bude kasnije bolje no to ćemo prosuditi kada dođemo do tih brojeva, ali reći da je ovaj prvi broj pretežak, prerealan, dajte, sa proštenjem ne serite. Pitam se što ste dosad čitali u životu da vam je ova naiva od priče "teška"

Jedini komentari su dosad bili juuuu vidi jebote izdanja, ajme što ako se zgužva, jao odljepljuje mi se, jao kako će mi izgledati na polici, šteta što nije HC, čak na IL sam čak gledao tipa koji je dugo mjerkao dva Kena usporedo jedno s drugim da li su na mm isti, pa mislim...

Kada konačno komentiramo sadržaj i crtež, a tu ste nas vi zajebali jer smo na osnovu vaših hvalospjeva očekivali nešto "realno i depresivno", da bismo dobili šupljikavu priču, i još sa bude paradoksalno, kritizirate da očekujemo previše realnosti onda se ponašate poput uvrijeđenih frajli.

Od Bonellija još pratim Nathana Nevera pa tamo normalno hračnemo po epizodama koje nam se ne sviđaju, kako vidim i u topicu od Zagora to isto rade premda ne čitam taj strip, ali ovdje ste fakat Kena uzdigli na status božanstva pa na kritike odgovarate ad hominem napadima.

Srećom postoje komentatori koji kažu da tek postane bolje i srećom je cjenovno dostupan pa ću dati šansu nastavcima. I srećom nitko ni ne navodi ove prve tri priče da su među najboljim epizodama jer bih tek onda posumnjao u kvalitet serijala
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4032 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 29/11/2018 : 09:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

I stvarno mi nije jasno, znaci kresnuli su parkerove za 400 dolara, znaci onaj stari jednonogi jarac, ima dosta para u onoj svojoj kucici. Zastita kucice je super, stari prdonja, curica od 16 i kako saznajemo njegova sestra. Mogli su da razbojnici umjesto u vojsku otic do dolje i jesti fini grah, a ne riskirat glavu u vojsci. Al zakljucili smo, nisu bas bistri, no ajde, da nisu crvenokosci iz cista mira odlucili izginut, mozda bi im bilo i ok.

A ovi komentari, kako su i ostali stripovi od bonellija naiva, pa iskreno od zagora ni ne ocekujem da bude realan, a ni od dylana, pa ni texa bas... Za ovo sam brijao da je realnost do boli, remek djelo. Osobito mi je dobar dio u drugoj epizodi, kada indijanci dodju spasiti zivot Ken Parkeru, jer je dao starom pijanom indijancu 32 centa, onda on cimne na mobitel bracu, pa se ovi pojave i riskiraju kozu, jer kompica, ipak je dao starom prdonji za viski

Onaj stari jednonogi jarac pogađa puškom međeda u vugla deset od deset pa ti vidi jel bi riskirao napad na kolibu s brisanog prostora.
Starom prdonji od indijanca nije dao 32 centa ta wiskey nego mu je dao dostojanstvo tim potezom, ali to su već stvari koje se treba isčitati između redaka.
Ne sviđa ti se strip i to je u redu, ukusi su različiti, ali tražiti dlaku u jajetu kako bi na silu i svima ostalima pokazao da je strip sranje je tragikomično.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18893 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 29/11/2018 : 09:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kerempir

Vidim da je ovdje nesporazum, ili možda i namjerno sljepilo Kenovih fanboja da mi koji prvi put čitamo Kena komentirali smo i kritizirali isključivo prvi broj, NE SERIJAL. Možda bude kasnije bolje no to ćemo prosuditi kada dođemo do tih brojeva, ali reći da je ovaj prvi broj pretežak, prerealan, dajte, sa proštenjem ne serite. Pitam se što ste dosad čitali u životu da vam je ova naiva od priče "teška"

Jedini komentari su dosad bili juuuu vidi jebote izdanja, ajme što ako se zgužva, jao odljepljuje mi se, jao kako će mi izgledati na polici, šteta što nije HC, čak na IL sam čak gledao tipa koji je dugo mjerkao dva Kena usporedo jedno s drugim da li su na mm isti, pa mislim...

Kada konačno komentiramo sadržaj i crtež, a tu ste nas vi zajebali jer smo na osnovu vaših hvalospjeva očekivali nešto "realno i depresivno", da bismo dobili šupljikavu priču, i još sa bude paradoksalno, kritizirate da očekujemo previše realnosti onda se ponašate poput uvrijeđenih frajli.

Od Bonellija još pratim Nathana Nevera pa tamo normalno hračnemo po epizodama koje nam se ne sviđaju, kako vidim i u topicu od Zagora to isto rade premda ne čitam taj strip, ali ovdje ste fakat Kena uzdigli na status božanstva pa na kritike odgovarate ad hominem napadima.

Srećom postoje komentatori koji kažu da tek postane bolje i srećom je cjenovno dostupan pa ću dati šansu nastavcima. I srećom nitko ni ne navodi ove prve tri priče da su među najboljim epizodama jer bih tek onda posumnjao u kvalitet serijala

onda je vrijeme da ozbiljno posumljaš...
meni je početak baš najbolji...plus Milazzo u naponu snage..kud češ bolje...one priće sa Dolaldom Velšom su zakon...
ali ajde, meni je dobar i Miki pa se ne nasloni na moj ukus.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

kifi
Junior Member

440 Posts

Member since 30/10/2005

Posted - 29/11/2018 : 09:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Send kifi a Private Message  Reply with Quote
Da smo u Americi po prvoj epizodi se vjerojatno ni ne bi nastavio serijal. Hvala nebesima Ken je talijanski pa su nastavili serijal. Moja prva epizoda koju sam pročitao bila je Balada o Pat O"Shine i bio sam odmah zaljubljen u strip. Ako ga netko uspoređuje sa Zagorom i Blekom, To je velika glupost.
kao da uspoređujemo Spilberga i Davora Šukera. Strip je odličan I nije za pročitati u vlaku od Dugog sela do ZG. Treba mu dati malo više vremena. I uživati.
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 29/11/2018 : 09:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Ken je najbolji strip Bonelli produkcije...sva čast Telleru ali Ken je kratak pa nije imao vremena za naivu u početku ili razvodnjenje
na kraju...taman dovoljno dug da ne postane smor ili turska sapunica..
to što je težak za čitanje nije problem u njemu več u IQ nekih koji su ostali na nivoju Mikijevog Zabavnika!
Meni je matematika isto pravila probleme u školi, pa ne krivim matematiku...
Ne razumete ga, priznajte, nije sramota....pretežak za vas...
za utjehu..na kioscima je puno lakšeg štiva za vas.

Pa realno, ima dosta nejasnoca strip, osobito za jedno ultra realno remek djelo. Pa cijelo indijansko pleme kreće u rat da spasi Ken Parkera i to sve iz jednostavnog razloga. Razbojnik je rekao " A što sad, prijatelju Dakota " i hrabri poglavica je shvatio da je u pitanju covjek koji mu je spasio sina.

Interesantno je kako i stari pijani indijanac, Kena zove "duga puška", iako u niti jednom kadru ovaj ne nosi dugu pušku, vidoviti Milan ocito.

Pa cak i nakon sto vidoviti Milan javi Dakotama, ovima zbilja ne treba bas previse vremena da dodju do grada, zamisli ti to, pa gdje im se nalazi selo ? Na 10 minuta od bljedolikih ?

Ona lokalna kurva Tina isto popije metak tek tako, zadere se "NE" i to je odlican razlog da popije metak i spasi guzicu Kenu, jer inace kad si u obracunu sa nekim, dobro se okrenut koji put oko sebe...

Plus kako sam skuzio, Ken je traper, shvacam da ima sposobnosti vece od normalnog gradskog covjeka, al opet sumnjam bas da niti jedan od ovih dosadasnjih protivnika, osobito posto se uglavnom bave kriminalnim radnjama, nije profesionalni revolveras. Mogu skuzit da ih Tex poskida, ili Zagor svemocni.... Al u ovako realnom remek djelu mi se to bas ne uklapa

Jedva cekam procitat nove epizode, osobito tog Chemaka kojeg se hvali
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 29/11/2018 : 09:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:
Originally posted by Kerempir

onda je vrijeme da ozbiljno posumljaš...
meni je početak baš najbolji...plus Milazzo u naponu snage..kud češ bolje...one priće sa Dolaldom Velšom su zakon...
ali ajde, meni je dobar i Miki pa se ne nasloni na moj ukus.

S ovim "posumljaš" mi je sve jasno, a onda nama inteligencija nije dovoljna za citat Kena, bahahaha.
Sumlja je majka svih sumlji... s kime se mi raspravljamo ^^
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 29/11/2018 : 09:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Onaj stari jednonogi jarac pogađa puškom međeda u vugla deset od deset pa ti vidi jel bi riskirao napad na kolibu s brisanog prostora.
Starom prdonji od indijanca nije dao 32 centa ta wiskey nego mu je dao dostojanstvo tim potezom, ali to su već stvari koje se treba isčitati između redaka.
Ne sviđa ti se strip i to je u redu, ukusi su različiti, ali tražiti dlaku u jajetu kako bi na silu i svima ostalima pokazao da je strip sranje je tragikomično.

Nisam rekao da mi se ne svidja strip, ne svidjaju mi se fanboyi koji izdrkavaju na Ken Parkera i ne prihvacaju kritiku. I Ken skine onog indijanca na vecu udaljenost, pa jbg, nisu ni banditi morali napasti ko retardi kolibu, zar ne ? Mogu docekat noc i spustit se dolje....

Al kazem nije ni bitno, nije mi los strip, al ova tri broja su daleko od najboljeg bonelija
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000