Author |
Topic |
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14041 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15794 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 04/12/2018 : 14:49:15
|
Čestitke Modriću ..sreća nije zaboravio doci na dodjelu..:-) |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 05/12/2018 : 16:33:57
|
Svaka čast kapetane!! Car si i gotovo!! Jednoga ćemo dana pričati unucima kako smo gledali Modrića na vrhuncu moći.. Zadarska dica!! |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15796 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17039 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15796 Posts
Posted - 06/12/2018 : 07:50:50
|
Ako ovaj uspjeh koji je momak polucio nije cudesan, onda ne znam sto je cudesno...mrzitelja iz svakakvih razloga uvjek ce biti, ali stvarno mogu samo patiti ako ih smeta. Meni je ovo uspjeh za sve nas. Bravo Luka! |
Los cukar na fritulama! |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 06/12/2018 : 15:03:33
|
quote: Originally posted by ivanl
Ako ovaj uspjeh koji je momak polucio nije cudesan, onda ne znam sto je cudesno...mrzitelja iz svakakvih razloga uvjek ce biti, ali stvarno mogu samo patiti ako ih smeta. Meni je ovo uspjeh za sve nas. Bravo Luka!
Odlično rečeno!! Potpis! |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15796 Posts
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4749 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 06/12/2018 : 22:22:52
|
S jedne strane skočimiš je u svakom slučaju zaslužio nagradu s obzirom na proteklu sezonu, no s druge strane kad pogledam koliko igrača, kojima Modrić nije ni do koljena, nema zlatnu loptu, ne samo Xavi, Iniesta i Sneijeder, već i Thierry, Beckham, jebeni Zlatan Ibrahimović... onda stvarno nije baš realno iznositi konstatacije kao "najbolji" i "čudesno" s obzirom da je lukica osvojio nagradu i zbog praktički nepostojeće konkurencije. |
Go kneel and weep
|
|
|
logo111
Senior Member
Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 07/12/2018 : 19:38:00
|
quote: Originally posted by drogsy
S jedne strane skočimiš je u svakom slučaju zaslužio nagradu s obzirom na proteklu sezonu, no s druge strane kad pogledam koliko igrača, kojima Modrić nije ni do koljena, nema zlatnu loptu, ne samo Xavi, Iniesta i Sneijeder, već i Thierry, Beckham, jebeni Zlatan Ibrahimović... onda stvarno nije baš realno iznositi konstatacije kao "najbolji" i "čudesno" s obzirom da je lukica osvojio nagradu i zbog praktički nepostojeće konkurencije.
To što se iz svake tvoje riječi vidi koliko ti ne voliš Luku Modrića ne bih te trebalo sprječavati da budeš barem malo realan kad daješ ovakve ocjene.
Sve ove igrače koji si nabrojao u svom postu a koji jesu veliki - su "poluigrači" u usporedbi s Lukom Modrićem. A zašto je tome tako možeš djelomično spoznati ako pročitaš post koji je gore napisao Nagor. Naravno to ne kažem i ne vidim ja, nego cijeli svijet koju mu se divi.
A vrh ili dno tvog posta (zavisi kako gledaš) je konstatacija o "nepostojećoj konkurenciji" izrečeno u eri Ronalda i Messija - možda i najvećih nogometnih čarobnjaka koji si ikada hodali nogometnim travnjacima. |
Edited by - logo111 on 07/12/2018 19:52:00 |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4749 Posts
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15796 Posts
Posted - 07/12/2018 : 23:11:27
|
Ameba gogo-neki broj uzvraća udarac.
Cemu takve rijeci? Covjek ti je dobro napisao. Ne volis Luku Modrica? Okej. Ne volim i ja stosta, pa moram s tim zivjeti. Ali znaj nekidan u Hong Kongu, uzima carinik moju putovnicu i kaze, a Croatia, Luka Modric, yes,yes...jebiga, sto to nije vec 'ludilo'? Ili prije par mjeseci u Tokyu, ista stvar. I u Koreji, Kini... Meni je to uspjeh svih nas i nase zemlje. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47311 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 07/12/2018 : 23:47:58
|
quote: Originally posted by logo111
S jedne strane skočimiš je u svakom slučaju zaslužio nagradu s obzirom na proteklu sezonu, no s druge strane kad pogledam koliko igrača, kojima Modrić nije ni do koljena, nema zlatnu loptu, ne samo Xavi, Iniesta i Sneijeder, već i Thierry, Beckham, jebeni Zlatan Ibrahimović... onda stvarno nije baš realno iznositi konstatacije kao "najbolji" i "čudesno" s obzirom da je lukica osvojio nagradu i zbog praktički nepostojeće konkurencije.
To što se iz svake tvoje riječi vidi koliko ti ne voliš Luku Modrića ne bih te trebalo sprječavati da budeš barem malo realan kad daješ ovakve ocjene.
Sve ove igrače koji si nabrojao u svom postu a koji jesu veliki - su "poluigrači" u usporedbi s Lukom Modrićem. A zašto je tome tako možeš djelomično spoznati ako pročitaš post koji je gore napisao Nagor. Naravno to ne kažem i ne vidim ja, nego cijeli svijet koju mu se divi.
A vrh ili dno tvog posta (zavisi kako gledaš) je konstatacija o "nepostojećoj konkurenciji" izrečeno u eri Ronalda i Messija - možda i najvećih nogometnih čarobnjaka koji si ikada hodali nogometnim travnjacima.
ovako su nekad u kom. enciklopedijama pisali o Lenjinu "svi su ga voljeli" i slično |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4749 Posts
Posted - 08/12/2018 : 12:56:08
|
Covjek ti je dobro napisao.
Da, ako si na drogama. Napisao je takve ne buloze da nema ni smisla na njih odgovarati. Modrić kompletniji igrač od nabrojanih. Nogometaš koji zabije svake prijestupne, ne zna izvoditi jedanaesterce, a heading i slobodnjaci su znanstveno-fantastični pojmovi je kompletniji igrač od jednog npr. Ibrahimovića?
A njegova izjava "cijeli svijet se divi modriću" tek pokazuje koliko je imaginaran svijet u kojem živi, pa dovoljna su dva klika mišem za saznati da je ovo najkontroverznija dodjela zlatne lopte unazad ohoho godina i kakvu je podjelu izazvala.
Ja sam već napomenuo da mislim da je Lukica zasluženo uzeo nagradu, i čak vjerujem da je u globalu dobar dečko, samo ga je životni put slizao s lošim ljudima skroz do u najprivatniju sferu njegovog života, tako da ne mogu zapravo imati ništa osobno protiv njega. Ono što mi smeta je neobjektivnost panjeva na ovom forumu. |
Go kneel and weep
|
|
|
logo111
Senior Member
Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
|
izivko
Advanced Member
Germany
12746 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15796 Posts
Posted - 09/12/2018 : 01:01:47
|
Covjek ti je dobro napisao.
Da, ako si na drogama. Napisao je takve ne buloze da nema ni smisla na njih odgovarati. Modrić kompletniji igrač od nabrojanih. Nogometaš koji zabije svake prijestupne, ne zna izvoditi jedanaesterce, a heading i slobodnjaci su znanstveno-fantastični pojmovi je kompletniji igrač od jednog npr. Ibrahimovića?
A njegova izjava "cijeli svijet se divi modriću" tek pokazuje koliko je imaginaran svijet u kojem živi, pa dovoljna su dva klika mišem za saznati da je ovo najkontroverznija dodjela zlatne lopte unazad ohoho godina i kakvu je podjelu izazvala.
Ja sam već napomenuo da mislim da je Lukica zasluženo uzeo nagradu, i čak vjerujem da je u globalu dobar dečko, samo ga je životni put slizao s lošim ljudima skroz do u najprivatniju sferu njegovog života, tako da ne mogu zapravo imati ništa osobno protiv njega. Ono što mi smeta je neobjektivnost panjeva na ovom forumu.
Droge,droze...heh, sve ti je to individualni pristup, kolektivnom stajalistu. No, kako je onomad car, Keith Richards, odgovorio na novinarsko pitanje; zasto imate problema sa drogama? A on ce; ja nemam problem sa drogama, imam problema samo sa policijom. Tako ti je i ovo standardni primjer u zurnalistici, izdvajanja od konteksta. Vadenje, jednog dijela iz smisla, (konkretno), mog teksta... Ali da izbjegnemo dosadne, daljnje rasprave, rekli bi ti negdasnji Nele i Sejo; citao je ono, samo podvuceno... |
|
|
zovko
New Member
201 Posts
Member since 21/08/2012 |
Posted - 09/12/2018 : 08:29:45
|
Cemu takve rijeci? Covjek ti je dobro napisao. Ne volis Luku Modrica? Okej. Ne volim i ja stosta, pa moram s tim zivjeti. Ali znaj nekidan u Hong Kongu, uzima carinik moju putovnicu i kaze, a Croatia, Luka Modric, yes,yes...jebiga, sto to nije vec 'ludilo'? Ili prije par mjeseci u Tokyu, ista stvar. I u Koreji, Kini... Meni je to uspjeh svih nas i nase zemlje.
"Ivanl? Ti si cal! To kako ti pises i sta pises, mi iz Hong Konga i Makaa ti se divimo! Ti si nas Dzeki Cen". Kakav luka, ivanl je car careva, biser |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15796 Posts
Posted - 09/12/2018 : 11:21:25
|
Jbg. kad jest. Puno trosim dzonove cipela po svijetu, pa i vidim stosta...a nije bas da mi se da vise...da mogu, ne bi se micao dalje od Solina... |
|
|
Topic |
|