Author |
Topic |
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2624 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 13/12/2018 : 14:16:50
|
nagor tinton Dwayne Looney hamzik VALTER Elderane profesor-inz/timber bil/dobrica cosic Tonka (neki broj) zlatan bihac Rakosi(neki broj) |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
|
|
Gru
Average Member
830 Posts
Member since 07/01/2014 |
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4799 Posts
Member since 26/12/2009 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21049 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
njofra32
Average Member
767 Posts
Member since 28/02/2017 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
|
Kontrast 2
Senior Member
2300 Posts
Member since 12/09/2016 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
goghy
Average Member
Croatia
643 Posts
Member since 11/12/2012 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 15/12/2018 : 11:30:23
|
grofica Varga - kako je počela na početku godine, mislio sam da neće imati konkurencije. Dobri postovi i jedna od rijetkih koja ima muda otpiliti slabiće koji dolaze trolati najboljeg junaka i njegove fanove.
igor 12 - marljivi recenzent. Ne bi bilo nezasluženo da se okiti doktoratom, ali fali mi "zagorelosti" kod njega.
Elderane84 - Zagora čitamo i shvaćamo na sličan način
hamzik - piše komentare kakve volim pročitati
velka031 - pojam (klasičnog) zagorovca
Kontrast 2 - jedan od onih neovisnih Zagorovih komentatora koji je uvijek tu i koji zna da nije sve novo od Zagora loše niti da je sve od Nollite dobro.
ReemCP - užasno nekonfliktan (čak i previše :) ) ljubitelj Zagora, koji se odlučio pročitati Zagora od početka do kraja. I taman kad je otkrio komentare i počeo ih pisati, stao s čitanjem (i komentiranjem).
Džedson - rijetko piše, ali uvijek me pogodi. Čovjek shvatio i u par postova usred "suparničkog topica" lijepo pojasnio ono što svi znamo. Zagor je bolji od Kena. :) |
Edited by - nagor on 15/12/2018 11:30:52 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19638 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/12/2018 : 14:15:21
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Au! Biće tesan jubilej :) @Tintone, budi slobodan pobediti jos jednom. Imas blagoslov ZGUZ-a @Velka031, isto ne možemo odobriti za stinkyja ;)
@ekipa, još manje-više 36 casova do polufinalne runde
Zahvaljujem!
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Brdar
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Member since 22/10/2003 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
12992 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 15/12/2018 : 22:07:00
|
quote: Originally posted by nagor
ReemCP - užasno nekonfliktan (čak i previše :) ) ljubitelj Zagora, koji se odlučio pročitati Zagora od početka do kraja. I taman kad je otkrio komentare i počeo ih pisati, stao s čitanjem (i komentiranjem).
Hehe, baš si me nasmijao joj, nisi me trebao stavit (vidim da su isto uradili Velka031 i Spock), hvala vam, ali nisam zaslužio se ovdje naći, pa barem narednih 15-tak i više godina jer ima zaista vrhunskih znalaca, ja sam ipak još rookie
Nisam prestao sa čitanjem Zagora, štoviše, ubacio sam u brzinu više u zadnje vrijeme i kronološki došao do dr. susreta sa meni omiljenim SuperMike-om. Nego, komentiram nakon čitanja Zagora na forumu hr., u temi gdje sam i počeo svoju kratku strip-forumašku karijeru. U temi koju sam otvorio godinu prije nego ću se ovdje priključit, ali sam i dalje nastavio tamo pisati.
To je ovaj pdf, tema gore pri vrhu: http://www.forum.hr/forumdisplay.php?f=191
Zagazili smo tamo na 125. stranicu teme (tema će imati uskoro 2 godine da je otvorena) i jedna je od najpopularnijih tamo što se tiče strip junaka, jer Zagor je Zagor :) Ovdje jedino ne ostavljam komentare o Zagoru jer smatram da nisu još dovoljno dobri (ne kažem da su na Mister Nou ili ostalim nešto bolji, ali ajd'..), pa možda nakon dr. čitanja bude to bolje. A i ti Nagor si mi dao dobar savjet da ne dajem sve desetke (ako se sjećaš), jer sam se jedno vrijeme baš zaletio sa tim ocjenama. Pokušat ću s vremenom biti objektivniji. Nedavno sam se priključio LL forumu pa i tamo zaljepim svoj komentar.
Doziram i dr. junake sa čitanjem, jer točno za 2 godine nas očekuje to spajanje extra sa redovnom serijom, pa bi ja želio tako lagano isto nastavit čitat da ništa ne preskačem.
Moj zadnji komentar priče gdje sam stao:
Extra 233, 234, 235 i 236
SuperMike se vratio! Nisam imao velika očekivanja, pošto je njihov prvi susret bio legendaran i reko, teško je to nadmašiti. Ali svidjela mi se ova priča, pogotovo taj odnos Zagora i SuperMikea, SuperMike mi je jedan od najdražih negativaca, iako u ovoj priči nisi znao točno na čijoj je strani (i same naslovnice na kojima je SuperMike su pomalo utjecale na to).
Kao i Zagor, i sam sam sumnjao u njegove namjere. Ali baš sam se nasmijao nekoliko puta kako je Zagoru dizao živce priča se vrti oko Robsona koji ima nekih problema oko željeznice, pa je pozvao Zagora i Čika da dođu do njega. Tu se radnja komplicira, Robson je nestao, ali i cijela lokomotiva, pravi misterij. Tako da je zanimljivo do samog kraja dok ne saznamo ime onoga koji stoji iza svega toga, ali usput nas je i sama pojava SuperMikea dosta zabavila. A i oni Čikovi snovi, hahaha
|
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7303 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 15/12/2018 : 22:42:48
|
Ha dabome, Tinton!
Prošle godine ga neki klanovi na kvarno izbojkotirali, a ukoliko se i ove 2018. ponovi slična stvar, onda ovakvi izbori u potpunosti gube smisao. |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 16/12/2018 : 07:11:12
|
quote: Originally posted by ReemCP
joj, nisi me trebao stavit (vidim da su isto uradili Velka031 i Spock), hvala vam, ali nisam zaslužio se ovdje naći, pa barem narednih 15-tak i više godina jer ima zaista vrhunskih znalaca, ja sam ipak još rookie
...Ovdje jedino ne ostavljam komentare o Zagoru jer smatram da nisu još dovoljno dobri....
Sad imaš i moj glas, najvise zbog gluposti koje si napisao gore. Kako to mislis, nisi dovoljno dobar??? Pisi, covece, forum nam izumire.
Kompetentan kandidat jesi samo time sto volis Zagora i o tome ostavljas traga. |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4509 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 16/12/2018 : 11:18:11
|
ReemCP
Svaka čast za ovaj topic na forum.hr. Ja mislio da si nestao, a ti sve ovo vrijeme reklamirao Zagora na najčitanijem hrvatskom forumu. |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 16/12/2018 : 11:35:07
|
quote: Kompetentan kandidat jesi samo time sto volis Zagora i o tome ostavljas traga.
Kad smo već kod kompetencije kandidata. Možda bi trebalo poraditi na promjenama finalnog izbora i općenito kompetenciji izbornog tijela. Već sad se guraju naprijed i prije ili kasnije neki trol će, potpomognut trolovima, ovojiti titulu. Možda bi bi bilo bolje da se za finalni izbor izaberu kandidati koji stvarno imaju i veze s Zagorom odnosno neki koji nešto čak i ozbiljnije pišu o Zagoru (tu je ZGUZ i više nego legitiman za potvrđivanje finalista).
Finalni izbor bi pak trebao biti ostavljanje komentara s imenom tvojeg kandidata, a ne sakupljanje virtualnih glasova koji dolaze iz laptopa ruskih hackera. :)
Čak bi i dodao uvjet za pravo glasa. Ako ne znamo tko si i ako nemaš veze s Zagorom, nemaš pravo glasa. Ono, darkvudska "demokracija" baš u duhu našeg omiljenog teokrata Zagora. :)
|
Edited by - nagor on 16/12/2018 11:37:34 |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6848 Posts
Member since 15/10/2014 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
big joco
Senior Member
Slovenia
1711 Posts
Member since 27/05/2003 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 16/12/2018 : 12:48:30
|
quote: Originally posted by nagor
quote: Kompetentan kandidat jesi samo time sto volis Zagora i o tome ostavljas traga.
Kad smo već kod kompetencije kandidata. Možda bi trebalo poraditi na promjenama finalnog izbora i općenito kompetenciji izbornog tijela. Već sad se guraju naprijed i prije ili kasnije neki trol će, potpomognut trolovima, ovojiti titulu. Možda bi bi bilo bolje da se za finalni izbor izaberu kandidati koji stvarno imaju i veze s Zagorom odnosno neki koji nešto čak i ozbiljnije pišu o Zagoru (tu je ZGUZ i više nego legitiman za potvrđivanje finalista).
Finalni izbor bi pak trebao biti ostavljanje komentara s imenom tvojeg kandidata, a ne sakupljanje virtualnih glasova koji dolaze iz laptopa ruskih hackera. :)
Čak bi i dodao uvjet za pravo glasa. Ako ne znamo tko si i ako nemaš veze s Zagorom, nemaš pravo glasa. Ono, darkvudska "demokracija" baš u duhu našeg omiljenog teokrata Zagora. :)
Nista mutne vode i antiteroristicki pokreti. Ako nekoga ova igra toliko pece da mora da je uzurpira, to je njegov problem i socijalni kompleksi. Na nama je da uzivamo
|
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
Topic |