Author |
Topic |
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26783 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
doom
stripovi.com suradnik
724 Posts
Member since 28/07/2016 |
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6179 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 15/12/2018 : 12:26:56
|
Aquaman...ne sjećam se boljeg filma po stripu. Bez konkurencije najbolji koji sam gledao od DCa a vjerojatno šiša i sve Marvelove. Sjajni glumci, dobra priča, bez budalaština, super snimljen..ono baš epski. Oduševljen maksimalno. |
Bond.James Bond. |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7306 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 15/12/2018 : 13:30:50
|
Eto, meni Aquaman i nije lega, ali san ga gleda umoran ko pas, pa ću morat još jednom. Smetali su mi cringe dijalozi, a ovaj je najgori: "I don't teach you how to captain, and you don't teach me how to pirate.". Koji k jbt. |
And like that... he's gone. |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
|
Mac
Average Member
Bosnia and Herzegovina
576 Posts
Member since 28/09/2008 |
Posted - 16/12/2018 : 14:38:47
|
Odličan film, zabavan i dinamičan. Režija je izvanredna, akcijske scene su naprosto fantastične. Imao sam slaba očekivanja ali sada bih iz ovih stopa ponovo išao goedati ga. Amber Heard je prekrasna, teško je koncentrisati se na scene kada je ona u kadru. Uglavnom, preporuka svima da pogledate, vjerujem da nećete biti razočarani. |
|
|
Davor2403
Average Member
Bosnia and Herzegovina
766 Posts
Member since 24/08/2010 |
Posted - 17/12/2018 : 10:38:39
|
Nešto gluplje, s lošijom glumom i neuvjerljivijom pričom ne pogledah odavno, najlošiji Marvelov zaslužuje etiketu remek djela u svakom trenutnku u odnosu na ovo sranje od filma... |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 17/12/2018 : 21:32:52
|
U subotu pa ću vam reći kakav je... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 22/12/2018 : 20:13:42
|
Eto pogledao i s radošću izvještavam da je Aquaman odličan. DC je konačno naučio neke stvari, rekao bih da su malo i prepisivali od konkurencije. Film je fantasy bajka, gotovo ničim povezana sa ostatkom Univerzuma. Shvatili su da je puno bolje odnos između pozitivca i negativca staviti unutar usko povezanih (u ovom slučaju rodbinskih) veza nego ići sa bezličnim negativcem kakav je Steppenwolf. Pogodili su i humor ovaj put. Tu je i prelijepa Amber koja svakako ne odmaže filmu. Kao i svi ostali DC filmovi i ovaj je eye candy, ali ima i ono ostalo. Dobar film mora izazvati emocije, a ovaj ih izaziva (bar kod mene). Siguran sam da će se naći ljudi kojima se ovo neće svidjeti, ali ja ionako pišem za one koji vole Marvel CU, a DCU-om su bili donekle razočarani. E, ovaj film su pogodili, šteta što nisu od početka išli ovako i što ovo nije bio jedan od prvih filmova kao uvod. Justice League i Batman vs Superman su trebali doći puno kasnije kao jači filmovi. Aquaman mi nije baš u rangu Infinity wara jer je tamo mitologija i predpriča puno razvijenija pa ima i više emocija, ali Aquaman je jako dobar - u rangu sredine Marvela (malo li je?) Više mi se svidio od Black Panthera, do sada najbolji film od ovih novih DC-u filmova...
|
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 22/12/2018 20:15:11 |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6250 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 23/12/2018 : 07:03:48
|
Ja ga još nisam pogledao, ali sad ste me zaintrigirali da odem u kino. Ali tako se i Wonder Woman hvalio na sve strane, pa mi je film totalno bzvz. Marvelovi filmovi su mi neusporedivo bolji i zabavniji, ali i isto tako nahvaljeni Black Panther sam jedva pogledao do kraja, bas dosadan film :( Inače primjećujem da se općenito zaboravlja Nolanova trilogija i meni odličan prvi Burtonov Batman kad se priča o DC filmovima, meni su to i dalje jedni od top superhero filmova.
|
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
Mac
Average Member
Bosnia and Herzegovina
576 Posts
Member since 28/09/2008 |
Posted - 23/12/2018 : 09:58:58
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Ja ga još nisam pogledao, ali sad ste me zaintrigirali da odem u kino. Ali tako se i Wonder Woman hvalio na sve strane, pa mi je film totalno bzvz. Marvelovi filmovi su mi neusporedivo bolji i zabavniji, ali i isto tako nahvaljeni Black Panther sam jedva pogledao do kraja, bas dosadan film :( Inače primjećujem da se općenito zaboravlja Nolanova trilogija i meni odličan prvi Burtonov Batman kad se priča o DC filmovima, meni su to i dalje jedni od top superhero filmova.
Onda vjerujem da je će ti Aquaman biti super, zato što sam i ja jedan od rijetkih ljudi kojima je Black Panther osrednji film, a i WW me se nije pretjerano dojmio. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 23/12/2018 : 10:05:05
|
quote: Originally posted by Mac
Onda vjerujem da je će ti Aquaman biti super, zato što sam i ja jedan od rijetkih ljudi kojima je Black Panther osrednji film, a i WW me se nije pretjerano dojmio.
Moje viđenje također. I Black Panther i WWoman solidni, ali ništa posebno. Aquaman mi je bio baš uživancija. Svakako bolji od dva navedena. Nikako dosadan, baš suprotno, napakiran svaki minut. Nemojte samo očekivati remek djelo fimske umjetnosti, ipak je ovo blockbuster za zabavu masa. Samo da DC tako nastavi i bit će nešto... Da je Aquaman izašao recima kao drugi film poslije Man of Steel, stvari su mogle ići jednim sasvim drugim tokom. Ovako imamo armiju razočaranih fanova i ljudi koji misle da je prekasno za popravak. |
Edited by - Obi-wan on 23/12/2018 10:08:42 |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 23/12/2018 : 11:05:26
|
I Batman Returns koji je još bolji od prvog, ali nikako da ljudi shvate kao i to da je treći Nolanov u najmanju ruku problematičan I čini ti se samo da se ti filmovi zaboravljaju u priči, stvar je u tome da se priča najviše o aktuelnim univerzumima |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7306 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7264 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 23/12/2018 : 19:48:45
|
Dobar je Vodenko, upravo sam ga danas pogledao. Odlična popodnevna razbibriga iako nisam ljubitelj niti jednog superherojskog filma. Film drži pozornost u svakom trenutku i ne čini se dosadan, pa čak ni akcijske scene kod kojih najčešće zaspem u kinu nisu me uspavale. Klinac mi se oduševio. |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 27/12/2018 : 11:25:44
|
Evo, i ja jučer pogledao ribafisha. Prisilili su me. :) Daleko od toga da sam ljubitelj superherojskih filmova (sve mi je to isto tamo od Viteza tame na dalje), ali Aquaman mi je bila dobra kino zabava. Da, isti generički superherojski film ko i svi ostali, ali svejedno me je zabavio, vjerojatno zbog tog novog elementa - vode. Aquaman ovako na prvu mi nije djelovao kao kul lik. Neki kao superheroj riba. Mislim da su se time i vodili tvorci filma. Ne možeš iz ribafish superheroja u "pederskom odelu" napraviti ozbiljnog tmurnog kul Batman wannabeja. Ovdje se išlo na humor, pretjeranu akciju, prekrasne vizualije potopljene Atlantide i općenito neozbiljnost naslovnog lika, fizike i ostalog. Hobotnica bubnjar?! Odlično! :D |
|
|
udarnik007
Senior Member
Croatia
1098 Posts
Member since 21/10/2013 |
Posted - 25/01/2019 : 23:28:29
|
Joj svasta!!! Aquaman mi i nije toliko los ali, u jednom trenutku kad se fajta s Black Mantom na Siciliji na nekog lika se srusio komad zida ili stup od tonu, Aquaman mu prilazi, podize zid a lik "USTAJE" a tona mu je pala na noge, hvata neko dijete za ruku i trci dalje... Koji k...? Propusti koji se ne bi smjeli dogadati u takvoj produkciji. Smijesno. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22311 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 04/02/2019 : 07:51:59
|
Ben dobio otkaz zbog problema sa alkoholom, neće više glumiti Batmana. Baš mrzim kada u filmskim serijalima mijenjaju glumce i prave se kao da se ništa nije desilo. |
|
|
Topic |
|