Da,21.07. je 37. izasa i morat cemo se jos malo strpit. Nadam se i ja da ce nastavit kad tad sa ostalim u seriji kao IF,ali mislim da ce ici nesto sasvim drugo,samo nisam siguran da li ce izdavati Ludens ili Strip agent.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Ovaj novi Zagor extra izašao skoro 2 mjeseca ranije od predviđanja? Odlično.
To ti je zato jer Q uvijek stavi pretpostavku od 12 kom. godisnje, a u 7.mj. izadju 2 Zagor Extra (kao i prosle godine) pa je tako kako je u 12.mj. ce isto bit 2 komada.
kada je SA najavio nove edicije texa i dampira, koji su trebali zamjeniti alan fordove edicije na kiosku, ocekivao sam puno vise stripova na kraju godine u ovom topicu nego prijasnjih godina..medjutim, ta brojka je slicna kao i prije, oko 100-tinjak brojeva...ocito da ove nove edicije nisu mogle da zamjene aan forda, jer nije to ista publika, ali su zato uspjeli da smanje broj drugih bonelija poput dilan doga...
Realno, kolika more biti prodaja? 500 primjeraka maksimalno?
bila je prica da kit teler i psdz imaju neku brojku od 600-700 komada...mozda je i dampir tu negdje...ali mislim da ga ne treba otpisivati jos...ici ce on sigurno i iduce godine...ne onako cesto ali sigurno cemo imati 1-2 maxi i 2-3 specijala...evo npr diabolik, koliko ga vec otpisujemo, a on se nekako drzi i dalje...
Uostalom, nisam pročitao ni dosad izašle Dampyre, mislim na ove nove, idem kronološki i sad sam na broju 17, s tim da sam ove godine pročitao 3-4... Ali kupujem :)