forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Iz kojeg ste grada/mjesta?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Anto_123
Average Member

787 Posts

Member since 16/01/2015

Posted - 31/12/2018 : 15:25:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Anto_123 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

kog zanima, nek kupi nešto na mojim aukcijama

A zašto bi kupovali od tebe kad se po avataru i pokliku vidi da si iz Darkwooda ,to je barem lako skužit he he
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 31/12/2018 : 15:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Sta moze meni covjeku od 193 cm u treningu jedan opancar.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 31/12/2018 : 15:57:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

Da bismo to utvrdili, moraš prvo precizirati da li pod opančar misliš na zanatliju koji izrađuje obuću ili na kukca iz reda rilčara Stela Opančar...
Također, da li treniraš karate ili haiku...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 31/12/2018 16:28:51
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17897 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 31/12/2018 : 16:18:55  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Da vismo to utvrdili, moraš prvo precizirati da li pod opančar misliš na zanatliju koji izrađuje obuću ili na kukca iz reda rilčara Stela Opančar...

pikačuuu napad zbunjivanjem

quote:
Originally posted by igor 12

kog zanima, nek kupi nešto na mojim aukcijama

pravi kapitalist

quote:
Originally posted by Dexters

quote:
Originally posted by zeljko

quote:
Originally posted by roby05

Opuzen.

kolka je kazna preko duple pune kad pređeš
ljetos me ufatiše u opuzenu

koji sam amater

Ovisi da li je speed ili kokain.

spidokain

quote:
Originally posted by Otto Kraus

Trenutno lokacija Malmö,prije toga Rab ali karakter ,izgled i ponasanje plus mjesto rodjenja - Slavonski Brod.

boli tebe ti se spasio

quote:

Krezubi dodji u sibenik na plisac pa ce ti baletanko izbit i to jos malo zuba...

rukavica je bačena

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

leshwolsh
New Member

Serbia
275 Posts

Member since 04/06/2006

Posted - 31/12/2018 : 16:48:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit leshwolsh's Homepage  Send leshwolsh a Private Message  Reply with Quote
Beograd, Čubura Republika :)

https://www.youtube.com/channel/UCXej4FbiT-28h9Yf5MTM3fQ/featured
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/12/2018 : 17:18:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

quote:

Sa mnom su se pokušali družiti još onomad prije 10-15 godina, ali nisam se dao. Sistematski sam izbjegavao kontakte dok ljudi nisu odustali. Uspjeli su me odvući jednom na neko okupljanje u Osijeku. Tu su Dado i Gaston iz Libellusa govorili ko neki političari. Bio je tu i onaj Dveribad. Tada još nisam radio pa sam bio totalno nesocijaliziran, baš sam prestao i piti. Bilo je to mučno za mene, gomila ljudi koje ne poznajem što je noćna mora svakog sociofoba. Danas bih to lakše podnio jer radim sa čoporom majmuna već godinama, ali nemam razloga. Zašto bih se silio na nešto što mi ne odgovara. Stripove čitam radi priče i crteža, a ne radi druženja.
Nemojte me pogrešno shvatiti, nije to stvar izbora. Ja bih volio da sam druželjubiv, ali nisam. I nema tu pomoći, niti mi sada više treba pomoć.

Ja iskreno ne znam kako bi se snašao sa povećom ekipom strip forumaša da se nađem, vjerojatno bi ja tu bio glavni autsajder, pošto sam se nedavno vratio stripovima, a ljudi se većinom otprije poznaju. Vjerojatno ne bih bio toliko zanimljiv.

Ali za pojedinačna upoznavanja sam za, evo ove godine sam upoznao upravo Tonku i dečko je prva liga bio je kod mene prvi put ovo ljeto (7.mjesec) i sad ponovno prije nekih 10-tak dana.

Objasnio sam mu bio sve kako treba k meni doći, a možda sam onako u šali spomenuo da pazi samo kad uđe u dio gdje je šuma, da ne skrene u krivi smjer pa da ne bi bilo kao u istoimenom filmu:

..a i tko zna što je čovjek pomislio kad se uputio k meni, možda je i požalio što se odlučio na tu avanturu. Ipak, odmah smo se nekako skompali, zapravo nismo mogli doći do riječi jedan od drugog, toliko tema je bilo za ispričati :) a pogotovo još kad je sad dolazio, imali smo osjećaj obojica kao da se znamo 100 godina. Tako sam još jednog kolegu upoznao prije par godina iz Zg-a, UFC nam je obojici strast, a danas mi je jedan od naj frendova. Tako da se preko interneta mogu ostvarit dobra prijateljstva, u što možda nisam vjerovao prije nekih 6-7 godina.

Volio bi ako budem išao na sljedeći IL, upoznati Dule-a, on zna kako izgledam (nadam se da se nije prestrašio slike), a usput se javit i Jakiju, nažalost ove godine nisam uspio jer me Tonka zatrpao knjigama koje sam mu morao vući, to mu još nisam oprostio. A možda smo se ja i Jaki vidjeli 2017., iako nismo znali jedan za drugog, jer sam na Columbo standu kupio neke Zagore, a bila su dvojica prodavača :) jako ljubazni bili, dali su mi da sam kopam po onim kutijama od banana.

Ali na IL trebam planirati sam ići, jer ako ideš sa familijom, onda daj amo, daj tamo, nije to to. Treba sam ići, onda imaš vremena da s nekim popričaš i na miru vidiš stripove koje si planirao uzeti.

quote:
Originally posted by boddhisatva

@ReemCP - ne valjda da si iz Vrbovskog ili čak Delnica? ;o))

Nije u pitanju G.Kotar, iako sam u tim mjestima bio tamo negdje 2004-2006 (ukljućujući i Zalesinu), samo se ne sjećam dobro jer sam bio u alkoholiziranom stanju

edit:

quote:
Originally posted by Tonka24

Evo još jednoga, stvarno puno Zadrana na forumu.

Vidit ćeš tek kad Riječani dođu, njih ima isto dosta :)

Zašto ljude lažeš, reci da sam ti pokrao pola stripova i slika i da sam te u dva navrata skoro pa prebio,ispada da jaki širi dezinformacije po forumu.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/12/2018 : 17:25:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Krezubi dodji u sibenik na plisac pa ce ti baletanko izbit i to jos malo zuba...

Nožne tehnike,hrvanje,poluge i na kraju gušenja...moglo bi se ponoviti, a i godine su tu negdje.
Definitivno favorit ovaj u prugastoj majci tj. u našem slučaju Giuda Ballerino.

Edited by - Tonka24 on 31/12/2018 17:28:35
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/12/2018 : 17:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da bismo to utvrdili, moraš prvo precizirati da li pod opančar misliš na zanatliju koji izrađuje obuću ili na kukca iz reda rilčara Stela Opančar...
Također, da li treniraš karate ili haiku...

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17897 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 31/12/2018 : 17:30:08  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
al cigar ne ispusta

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/12/2018 : 17:31:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

al cigar ne ispusta

Da, mogao bi Giuda Ballerino završiti s glavom u pijesku
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3032 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 31/12/2018 : 18:32:09  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Opuzen.

kolka je kazna preko duple pune kad pređeš
ljetos me ufatiše u opuzenu

koji sam amater

Kazna je kad ne predjes.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3032 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 31/12/2018 : 19:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

quote:

Opuzen.

Lipe uspomene s Opuzen Film Festivala kad san bija ka amaterski kritičar. Baš lipo misto.

Da,a zadnjih godina ima i tako tih dogadjanja koja obuhvacaju malo sira podrucja.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 31/12/2018 : 19:58:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:

Baletanko se pronasao u opisu i to ga pogodilo?

Ma nije balerina još do dan danas ništa pronašla, a najmanje sama sebe.
Ona samo leprša po selu u stilu roza leptirića.
A suviše često poput mušice i nem’reš je skinuti s ....., dok je ne mlatneš lepezom....al’ onom roza boje.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

bluefield
Average Member

Czech Republic
953 Posts

Member since 22/01/2011

Posted - 31/12/2018 : 21:02:11  Show Profile Show Extended Profile  Send bluefield a Private Message  Reply with Quote
Slavonski Brod, naselje Plavo Polje
Go to Top of Page

emir34
Starting Member

19 Posts

Member since 12/02/2015

Posted - 02/01/2019 : 00:30:16  Show Profile Show Extended Profile  Send emir34 a Private Message  Reply with Quote
Brčko
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/01/2019 : 18:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

quote:

quote:

Iznenadio sam se koliko i koji su forumaši iz grada u kojem živim pa iz toga proizlazi ova tema.
Neki vješto pokušavaju sakriti ali na kraju sve izađe na vidjelo.

Zadar.

Zasto bi to ko sakrivao? Cemu?
Split

Ima nas svakakvih ljudi, neki više vole biti pritajeni i da se što manje zna o njima,pa čak i na forumu, što je sasvim u redu.

Ma da,'ratnici', iza tipkovnice...

Sada me podsjetilo na stanovitog Gospodina koji se zove Ivan Matošić, meni potpuno nepoznat a obitava na ovom forumu.
Gospodin ima ozbiljnih psihičkih problema ako je suditi po onome što je napisao na jednom indexovom članku koji sam komentirao,znači čovjek iznio cijelu moju forumašku povijest na način koji otkriva njegovo patološko stanje psihe.
Da je riječ o zdravoj osobi nazvao bi to Dunning-Kruger efekt, ali ovo je baš uhođenje i proganjanje tako karakteristično za psihopate, ima još jedan ili dva člana na forumu istih psihičkih problema.
Za dvojicu pouzdano znam da je jedan išao povlačiti veze fakulteta po Rijeci da bi otkrio o meni neke stvari a drugi je povlačio Splitsko-Zadarske policijske veze.
Strašno kakvih umova ima, a još je strašnije da slobodno hodaju.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10624 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 02/01/2019 : 22:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Zašto bi oni to radili?

Sukobili ste se oko nečega?
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/01/2019 : 23:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ma da, stara priča zbog koje sam se prije dosta nervirao, sada mi je to smiješno iako se ne valja smijati tuđim dijagnozama, smiješni su mi postupci tih osoba.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/01/2019 : 23:18:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sada me podsjetilo na stanovitog Gospodina koji se zove Ivan Matošić, meni potpuno nepoznat a obitava na ovom forumu.
Gospodin ima ozbiljnih psihičkih problema ako je suditi po onome što je napisao na jednom indexovom članku koji sam komentirao,znači čovjek iznio cijelu moju forumašku povijest na način koji otkriva njegovo patološko stanje psihe.
Da je riječ o zdravoj osobi nazvao bi to Dunning-Kruger efekt, ali ovo je baš uhođenje i proganjanje tako karakteristično za psihopate, ima još jedan ili dva člana na forumu istih psihičkih problema.
Za dvojicu pouzdano znam da je jedan išao povlačiti veze fakulteta po Rijeci da bi otkrio o meni neke stvari a drugi je povlačio Splitsko-Zadarske policijske veze.
Strašno kakvih umova ima, a još je strašnije da slobodno hodaju.

I ja sam imao bliski kontakt s tim psihopatom na portalu Slobodne Dalmacije, također je širio dezinformacije i imao manijaklane ispade. Pa sad.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/01/2019 : 23:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Mislim da znam tko je to od forumaša ali manje bitno, što manje doticaja s takvim personama to više ušteđenog vremena za nešto daleko vrjednije od istih.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 02/01/2019 : 23:25:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Naravno, nebitni ljudi.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/01/2019 : 23:36:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

Naravno, nebitni ljudi.

Naravno, samo mogla bi ga stići privatna tužba tako da prestane maltretirati ljude oko sebe.
Mislim da je to jedini način da mu se kaže da ima dijagnozu i to ozbiljnu.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/01/2019 : 23:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Daj čovječe...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/01/2019 : 23:43:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
@mladjo
Kasno si reagirao, trebao si puno ranije.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/01/2019 : 23:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

quote:

quote:

quote:

quote:

Iznenadio sam se koliko i koji su forumaši iz grada u kojem živim pa iz toga proizlazi ova tema.
Neki vješto pokušavaju sakriti ali na kraju sve izađe na vidjelo.

Zadar.

Zasto bi to ko sakrivao? Cemu?
Split

Ima nas svakakvih ljudi, neki više vole biti pritajeni i da se što manje zna o njima,pa čak i na forumu, što je sasvim u redu.

Ma da,'ratnici', iza tipkovnice...

Nije ti svako tko u ovoj javnosti ne želi skinuti čak i gaće automatski i "klasičan" ratnik iza tipkovnice.
Ima ti i ljudi koji sebi biraju društvo ili krug osoba s kojima će podijeliti neke osobne informacije.
Pogledaj samo kakvih sve likova imaš po raznim forumima, pa tako i na ovom.
Neki godinama "žive" iza tamo nekog nicka i toliko su se u njega uživjeli da su svoje stvarno ime gotovo pa i zaboravili.
Kad ih konačno (često više slučajno) sretneš negdje u realnom životu, oni ti se predstave pod nickom umjesto da kažu:
"Drago mi je. Ja sam .....(ime)."

A da ne govorimo o gerilcima koji npr. postave svoju sliku a kamufliraju si oči ili cijelo lice?
Šta misliš zašto?
Pa lakše im je djelovati kao kul lik i glumatati neku jaku facu dok im nitko ne zna stvarni identitet.
I šta onda normalan čovjek takvima ima pisati bilo šta o sebi?
Šta npr. ja imam o sebi javno napisati a da bude vidljivo i za njih? Za likove koji po 5, 10 ili više godina ostaju fantomi.

Čini mi se da ono KW (?) jednom nekome reče:
- Hajd' ti meni izađi na teren (doduše, on je, mislim, pozvao nekoga na kućna vrata ), pa da se mi osobno upoznamo.
Ma može on to njemu 10x napisati, nikada se on njemu neće pred očima pojaviti.
Mogu tako i ja onom baletanku koji na ovom forumu Boga i svijet podmuklo provocira 20x napisati: "Hajde, imaj muda i reci gdje da ti dođem na kaficu?" - isto tako, ni on ih nikada neće imati.
Umjesto toga, nestati će kao svaki put na tjedan-dva, a kad se ponovo ohrabri i vrati, po stoti put će iznova podjebavati, podmuklo iz zasjede, sve dok ga ne pošalješ u tri pm!

A zatim ti se frontalno uklizi neki moderator tipa Mladjo, kojega zaboli rina tko je u biti šta pisao i ti od njega popušiš ban na forumu.
Mislim, konkretno mene zasvrbi i za forum, al` eto, ban obuhvaća i pristup aukcijama!

Eto, takvi kao on su ti klasični ("hrabri") ratnici iza tipkovnice.

I na kraju, da ne bude nesporazuma:
I ja osobno poznajem dosta ljudi konkretno na ovom forumu, kao i oni mene, dakle, uživo i baš osobno.
Pored toga, poznat mi je i stvarni identitet mnogih ostalih članova foruma - kao i njima moj, bez da smo se ikada uživo vidjeli ili osobno upoznali.

Hoću ti samo reći da ima mnogo ljudi koji neke stvari dijele isključivo s ljudima s kojima to podijeliti žele a ipak nisu tzv. "ratnici iza tipkovnice" niti vješto pokuašvaju prikrivati svoj identitet.
To je to....

I ti sad fino prvi počinješ njega prozivati/provocirati i to ti se čini pametnim?

Stvarno svašta.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000