I veliko hvala svima onima koji su glasali za mene! Svima dugujem barem piće! anto, što reći, gledat ću se nekako odužiti za ovoliku podršku, izgleda da ću morati zbog tebe na sajam knjiga u Beograd ili na tako neko druženje da te počastim :) Ako ne ide pivo, može i sve ostalo, uz roštilj :) Tako se najbolje dogovara strategija za nagodinu :) VALTER, kada budeš u mojoj kasabi (kako ti kažeš) ili u blizini, javi se, moram i s tobom popiti koju.
anto, što reći, gledat ću se nekako odužiti za ovoliku podršku, izgleda da ću morati zbog tebe na sajam knjiga u Beograd ili na tako neko druženje da te počastim :) Ako ne ide pivo, može i sve ostalo, uz roštilj :) Tako se najbolje dogovara strategija za nagodinu :)
imam ja famiiju u Osijeku (dva sestrića,vrlo blizak rod),ali teško da ću uskoro tamo otići,tako da je bolja opcija za upoznavanje BG Sajam knjiga - ali rakiju nosim ja i uz nju pravimo detaljnu strategiju za naredni izbor "zagorelog doktora" - držim te za reč za dolazak!
a grofica,ako ne izbaci još neku fotku,ma barem jednu,računam da nije ispunila predizborna obećanja
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
anto, što reći, gledat ću se nekako odužiti za ovoliku podršku, izgleda da ću morati zbog tebe na sajam knjiga u Beograd ili na tako neko druženje da te počastim :) Ako ne ide pivo, može i sve ostalo, uz roštilj :) Tako se najbolje dogovara strategija za nagodinu :)
imam ja famiiju u Osijeku (dva sestrića,vrlo blizak rod),ali teško da ću uskoro tamo otići,tako da je bolja opcija za upoznavanje BG Sajam knjiga - ali rakiju nosim ja i uz nju pravimo detaljnu strategiju za naredni izbor "zagorelog doktora" - držim te za reč za dolazak!
a grofica,ako ne izbaci još neku fotku,ma barem jednu,računam da nije ispunila predizborna obećanja
U kojem dijelu grada ti žive sestrići? Kaže mi žena da sumnja da se nas dvojica ne poznajemo od ranije, pa ćemo ju morati uvjeriti uz rakiju da nismo zastranili, a svoju ekipicu u BG može povesti... Nisu uoopće loše A i izbunarila mi je preko fejsa od Burattinija Ferrijev crtež sa posvetom, tako da je ona prava zagorovka
U kojem dijelu grada ti žive sestrići? Kaže mi žena da sumnja da se nas dvojica ne poznajemo od ranije, pa ćemo ju morati uvjeriti uz rakiju da nismo zastranili, a svoju ekipicu u BG može povesti... Nisu uoopće loše A i izbunarila mi je preko fejsa od Burattinija Ferrijev crtež sa posvetom, tako da je ona prava zagorovka
oni su inače iz Orašja na Savi,ali su završili fgakultete u Osijeku,i zet i sestra (moji,ne njihovi) su im kupili stan - jedan je pravnik,drugi informatičar;Leovac Leo i Vedran se zovu;nemam pojma u kom delu grada žive.
Znači imali bi i žensko društvo,i to ne loše - šta ćeš lepše;inače,super što te žena makar kolko podržava u stripovima - moja bi bila najsrećnija kad bih se skroz okanio stripova,foruma...
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Jos jednom cestitke pobjednici i njenom rivalu, nego gledam gornji post i mislim si na film "spies like us" i moguci Brdarov strip gdje se svi medjusobno nazivaju "doktor, doktor, doktor! " 😁
Hvala Doktor.
Haha, ali ne bi volio biti u vasem drustvu doktora, jer bi prosao kao Howard Wolowitz iz Theorya jer je lega inzinjer, pa bi jedan od vas Sheldona ili Sheldonica stalno napominjao tu nizu titulu. 😆💡
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Predsjedniče, nisam znao da znaš dijalekt anglokina, u svakom slučaju pohvalno!
O daaa, itekako zna, ja sam odmah to znao kad mi je na početku prošle godine poželio dobrodošlicu na forum, evo dio citata:
Originally posted by King Warrior
.. ali ne zaboravi, kao što se kaže na dijalektu angolkina: "Bum-tras fak-grls Za-gor te-nay", što u slobodnom prijevodu znači nešto kao: "Nikada ne okreći leđa Zagoru!"