Žalosna sova ocijenio strip koji nije ni čitao (zagor maxi):
"Privukla me IZVRSNA naslovnica, pa sam prelistao ovaj maxić na kiosku, brzinski utvrdio da je jedva MINI, odustao od kupnje, ispričao se i zahvalio prodavačici TISKA na trudu što se penjala na policu..."
Ima i puno slučajeva kada neki član ostavi automatski 4 jedinice kao ocjenu, iako je po komentaru jasno da mu to nije bila namjera. Mislim da član ne zna da se može ispraviti ocjena, a većinom su to stari komentari.
Problem je što onda određene priče imaju krivu ukupnu ocjenu. Nije fer i smeta mi to, jer gušt je poredati epizode nekog junaka po prosječnoj ocjeni, a četiri jedinice uvelike kvare prosjek.
Moje pitanje je: Dali moderator može izmijeniti ili izbrisati takav komentar? Ako da, može se ovdje javiti takva greška, pa da se izbriše takav komentar!
"Privukla me IZVRSNA naslovnica, pa sam prelistao ovaj maxić na kiosku, brzinski utvrdio da je jedva MINI, odustao od kupnje, ispričao se i zahvalio prodavačici TISKA na trudu što se penjala na policu..."
To bi se trebalo brisati, kao i ono kada netko ostavi pozitivan komentar a zaboravi dati ocjene pa su sve jedinice.
To bi se trebalo brisati, kao i ono kada netko ostavi pozitivan komentar a zaboravi dati ocjene pa su sve jedinice.
Apsolutno se slažem. Pravila mora biti! Tek onda je prosječna ocjena mjerodavna.
A dajte, preoštri ste. Taj komentar je metafora, svi napadaju epizodu kao i Dinamo, stavio je pjesmu kao znak jedne kontre na te napade i podijelio najveće ocjene.
Ja recimo ne bih dao podjelu ocjena bez određene kvote slova u komentaru.
A dajte, preoštri ste. Taj komentar je metafora, svi napadaju epizodu kao i Dinamo, stavio je pjesmu kao znak jedne kontre na te napade i podijelio najveće ocjene.
Ja recimo ne bih dao podjelu ocjena bez određene kvote slova u komentaru.
Je, pa ju je prekopirao deset puta da treba minuta da se prođe njegov komentar!
Komentar je "otpjevan" 13 minuta prije nove godine, tako da vjerojatno nije bio pri sebi. Kladim se da je doom bio u gorem stanju od onog lika koji je nedavno imao potrebu tramvaju pokazati svoj smoki. :)
Poslao sam poruku Markosu pa ćemo vidjeti kako dalje.
A Bože dragi, pa smijete li vi o bilo čemu samostalno odlučivati? Pa to kao da nosite pištoljagu za pojasom, a kad neki podivljali kauboj otvori paljbu na vas, vi morate prvo pitati: "Smijem li izvući svoj pištolj i odbraniti se?"
Ili je administrativni pristup ograničen jedino još na brojanje komentara?
Originally posted by solar
Kad smo već kod komentara, sad ih na sajtu ima više od 50.000, stvarno impresivno!
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
Komentar je "otpjevan" 13 minuta prije nove godine, tako da vjerojatno nije bio pri sebi. Kladim se da je doom bio u gorem stanju od onog lika koji je nedavno imao potrebu tramvaju pokazati svoj smoki. :)
Da, ali 13 minuta prije podne!
@Dukidule: Solar je već ranije napisao da samo Markos može brisati ili ispravljati komentare.