da, bilo bi to baš lijepo napisati jedan esej o senoru, a nisam ga ni čitao ni vidio. i opet ubodem, vukozec se ruši na guzicu "pa kako se samo nisam dosjetio"...
ma previše je, ivanel, uspoređujem kena, zagora, sclavija, pokušavam što manje drobiti i pričati s fanovskih pozicija, pokušavam se skockati i uozbljiti i maknuti se od svih senora i takvih nedjela koja počivaju na "ej, sad mi je baš palo na pamet, ajde da stavim..."
da, bilo bi to baš lijepo napisati jedan esej o senoru, a nisam ga ni čitao ni vidio. i opet ubodem, vukozec se ruši na guzicu "pa kako se samo nisam dosjetio"...
ma previše je, ivanel, uspoređujem kena, zagora, sclavija, pokušavam što manje drobiti i pričati s fanovskih pozicija, pokušavam se skockati i uozbljiti i maknuti se od svih senora i takvih nedjela koja počivaju na "ej, sad mi je baš palo na pamet, ajde da stavim..."
I dalje ništa od odgovora glede dalmoša, pijanih i studenata, a kako sam ja 66% od navedenog, očekivao sam i neko pojašnjenje u kojem si često prvi. Bakljonoša. Jel to onaj što bržim korakom grabi ispred horde puka sa vilama, grabljama, motikama? Di je zapelo? Osvrni se makar na Willia Nelsona, jest da nije Accept, ali ipak...
Nemoj, pa nemoj... Ništa, ostavimo off topic sa strane...by the way, sad sam te se kompletno sjetio, doduše sa korespodencije, na, talk show with stinky. Šteta što ne pričamo u onom duhu kao tamo, priznat ću ti eto, ono je bila jedna od najboljih izmjena, čega; mišljenja, stavova, umotvorina, na ovom siteu? No, ništa, to be continued...Ko preživi pričaće. Tko ne umre srest će se opet.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Da/da. Da, ali manje i poliziotteschi su mi manje zanimljivi od špagetija premda su njihov svojevrsni nastavak. Uglavnom slabo stojim sa filmovima tipa Navaho grom (pa ni njega nisam gledao). Što se Talijana tiče, pretežno 60te i 70te, pretežno špageti i gialli.