Ja bi opet rekao da je Fibra (ili bilo koje drugo poduzeće) tu da stvara profit, a sve drugo je manje bitno, ako dugoročno ne radi štetu samome sebi(. E sada, da li Marka ispunjava njegov posao sa Fibrom, o tome ne znam i ne mogu ništa reći. Ne znam ni da li sam te shvatio uopće kako treba, ali eto, pošto drugi (zasada) šute, da i ja nešto proprduckam...
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
pa ne bih se složio s tobom da je jedino bitno da se stvara profit, a ostalo koga briga
također nije važno ispunjava li marka njegov posao, to je važno jedino njemu i njeogvim najmilijima, nego: ispunjava li nas njegov posao. mene ne, jer je markos profulao ono važno. sad će se javiti kojekakvi i reći: ha, ali mene ispunjava.
ali o tome i pričam: to su glasovi dispaatnih elemenata, individualaca i krizaša srednjih godina. to je slab pokazatelj. nego ja pitam: a gdje je objektivni pokazatelj koliko nas ispunjava markosova fibra? e tu dolazimo do onoga što je podrobno opisao Hegel. malo je to teško za citirati, jer je taj jezik običnom svijetu nerazumljiv, ali ako ima volje za ove bitne probleme suvremenog čovjeka, ja ću se potruditi prevesti stvar na narodni jezik.
Sve je to dobro i fino ali kako je dobar ovaj Julian Boisvert! Crtež koji se rijetko viđa, a kako je još obojan! Grom gromova. Još mi je ostao zadnji album.
Originally posted by izivko Sve je to dobro i fino ali kako je dobar ovaj Julian Boisvert! Crtež koji se rijetko viđa, a kako je još obojan! Grom gromova. Još mi je ostao zadnji album.
+1
Čitao sam 2 albuma na engleskom.
Jedini prigovor mi je da priča djeluje sabijeno, dojam mi je da bi bila bolja da je razrađena na više stranica.