forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 576

chris.tower
Junior Member

Croatia
391 Posts

Member since 17/12/2011

Posted - 17/01/2019 : 15:41:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit chris.tower's Homepage  Send chris.tower a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tosha

Ono kad u Nathanu naletiš na Dylanove tablice :https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=501587260421

Link ne radi?
Jel mislis na ovo:

http://teamup.bonelliverse.com/crossover-nathan-never-dylan-dog/piste-infuocate-punto-zero

https://photos.app.goo.gl/VCzp2QfWvMgWF1WZ8 - Rasprodaja stripova iz moje kolekcije, glanceri i rijetke stvari!
Go to Top of Page

tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 17/01/2019 : 16:42:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tosha a Private Message  Reply with Quote
Daaaa sryy 😁

"Nothing is true, everything is permitted."
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7314 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/01/2019 : 22:23:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by chris.tower

quote:

Ono kad u Nathanu naletiš na Dylanove tablice :https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=501587260421

Link ne radi?
Jel mislis na ovo:

http://teamup.bonelliverse.com/crossover-nathan-never-dylan-dog/piste-infuocate-punto-zero

Go to Top of Page

tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 17/01/2019 : 22:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tosha a Private Message  Reply with Quote
Toe to Jerry thx. Nathan mi je najdraži strip al mi je nažalost preskup u našem jedinom izdanju iako je predobro izdanje. Nedavno sam čekao Castellinija na Mostripu preko četiri sata da mi nacrta Nathana... Worth it! 😁

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7314 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/01/2019 : 23:03:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Kad smo već kod drugih junaka evo malo i Zagora u NN-u.

Go to Top of Page

tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 17/01/2019 : 23:10:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tosha a Private Message  Reply with Quote
Cool. Iz nekog razloga mi se više sviđa kad na neki način ubace nekog lika iz jednog u drugi strip nego oni teamupovi. Izašla je nova naslovna za no332 ako je to najnoviji broj i nekako me podsjeća na Space Odyssey kad Hal proganja onog lika 😀

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7314 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/01/2019 : 23:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Zagor i Čiko u kolu, juu juuu..

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7314 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/01/2019 : 23:57:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Malo i pilota...

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6343 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 18/01/2019 : 06:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Malo i pilota...

Heh, ovo me uz onog Zagora gore baš razveselilo kad sam vidio, baš volim takve gluposti A ima toga još tona nevezanog uz SBE likove. Evo baš jučer čitao br 67-69 (sva tri odlična, a posebno 67-68) i u br 69 se pojavljuje Pris is Blade Runnera, ali u kultnoj prozirnoj obleki od Zhore Naravno, lik u NN se ne zove ne Pris ni Zhora.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7699 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 18/01/2019 : 06:26:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Malo i pilota...

Ovo mi je poznato. Koja je to epizoda? Čini mi se neki Almanah ili Specijal!?
Ovakve "cameo" situacije u Nathanu obožavam, a posebno mi se svidjela ideja s Martijem. Šteta pa ga nisu ubacili u stalnu postavu serijala!

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1613 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 18/01/2019 : 09:37:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Zapravo je redovna epizoda 7 Zabranjena zona. Ima ga i u superbooku 11 Mjesec i druge priče.

Slažem se sa Martyjem, šteta što više ništa ne znamo o njemu, ne bih ga često ali tu i tamo.

Otvorili ste mi oči ovo s tablicama, to nisam ni znao (doduše ni ne pratim baš Dylana, možda imam ukupno 40-ak stripova)
Go to Top of Page

chris.tower
Junior Member

Croatia
391 Posts

Member since 17/12/2011

Posted - 18/01/2019 : 10:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit chris.tower's Homepage  Send chris.tower a Private Message  Reply with Quote
Da ima dosta referenci drugih Bonelijevih junaka unutar Nathanovog svijeta. Ja sam cak i napravio popis svih referenci, ali negdje do 2016 je zadnje azurirano:

http://teamup.bonelliverse.com/bonelli-teamups-crossovers-list?field_heroes_tid%5B%5D=9

Inace postoji i treca prica NN-a i Mister No-a, rijec je o nastavku ove iz SB 11 a u kojoj Mister No srece pradjeda od Nathana. Ta epizoda je objavljena u slovenskom Strip Bumerangu 52.

https://photos.app.goo.gl/VCzp2QfWvMgWF1WZ8 - Rasprodaja stripova iz moje kolekcije, glanceri i rijetke stvari!
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7699 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 18/01/2019 : 18:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kerempir

Zapravo je redovna epizoda 7 Zabranjena zona. Ima ga i u superbooku 11 Mjesec i druge priče.

Hvala na informaciji! Davno sam to čitao pa mi se pobrkalo!

Evo i moj komentar za tu epizodu iz 2008. Dao sam sve desetke!

Mislim da je ovo trebala biti prva epizoda NN, iako je u dva dijela. Ovdje se, u stvari, počinjemo upoznavati s Nathanom i shvaćati kakav je on u stvari. Ovdje suosjećamo s njegovom boli, a i ostajemo šokirani izgledom zabranjenog otoka i njegovih stanovnika (ovo zahvaljujući prvenstveno Marijevom crtežu). Prije mi se Mari nikako nije sviđao, a tek sad, ponovnim čitanjem, vidim koliko je on u stvari dobar. Stvarno je zadivljujuće kako s tako malo detalja može stvoriti tako dobru atmosferu.

Posebno mi svidjelo upoznavanje s Mister No-ovim potomkom koji ga čak i spominje kao luđaka.

Nema što - GENIJALNO!!

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.

Edited by - Spock on 18/01/2019 18:12:55
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 20/01/2019 : 00:02:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Jel ima netko link za kronologiju čitanja Nathana? Bio bi jako zahvalan😀
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7742 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 20/01/2019 : 00:34:31  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by chris.tower

Da ima dosta referenci drugih Bonelijevih junaka unutar Nathanovog svijeta. Ja sam cak i napravio popis svih referenci, ali negdje do 2016 je zadnje azurirano:

http://teamup.bonelliverse.com/bonelli-teamups-crossovers-list?field_heroes_tid%5B%5D=9

Inace postoji i treca prica NN-a i Mister No-a, rijec je o nastavku ove iz SB 11 a u kojoj Mister No srece pradjeda od Nathana. Ta epizoda je objavljena u slovenskom Strip Bumerangu 52.

treba odati priznanje libelusu na tom nathanovom superbooku sa kratkim pricama...sa martijem je ipak bilo lakse jer imaju u italiji te price u brojevima extra edicije, mada neke price od martija su ipak ostale neobjavljene...vidjecemo hoce li slicnu stvar uraditi i sa kratkim pricama zagora, texa,mister noa...
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7314 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 20/01/2019 : 01:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dermentor

Jel ima netko link za kronologiju čitanja Nathana? Bio bi jako zahvalan😀

Str. 364
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/01/2019 : 10:22:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Stavljen je taj popis na prvu stranu

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15823 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 20/01/2019 : 10:31:34  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Stavljen je taj popis na prvu stranu

vidi se i da si ga dopunio...sam time proglašavamo te osobno odgovornim za pisanje nastavka kronologije našeg NN-a....

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/01/2019 : 10:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Pa samo sam ga kopipejstao :D
Ma kad - tad ću se ponovo uhvatiti Nathana, a conda ide sve fino od početka

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 20/01/2019 : 11:29:08  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Nego, pogledao nesto na LL sajt oko NN, mozda je vec pisano, ali za podsjetnik, koje su to i kad su ti superbookovi ikada objavljeni u Italiji, mislim na bookove izmedju broja 2 i broja 11?
I je li bilo najava sa urednicke strane?

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 20/01/2019 : 12:34:49  Show Profile Show Extended Profile  Send tosha a Private Message  Reply with Quote
Ekipa može mi netko reć u kojem broju Darver mijenja Reisera kao gazda Alfe?

Go to Top of Page

maddjuro
Average Member

673 Posts

Member since 08/01/2008

Posted - 20/01/2019 : 14:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Send maddjuro a Private Message  Reply with Quote
quote:

u Libellusovoj knjizi 36
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7742 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 20/01/2019 : 16:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Nego, pogledao nesto na LL sajt oko NN, mozda je vec pisano, ali za podsjetnik, koje su to i kad su ti superbookovi ikada objavljeni u Italiji, mislim na bookove izmedju broja 2 i broja 11?
I je li bilo najava sa urednicke strane?

libelusova superbook edicija je zajednicka edicija koja se sastoji od 4 team up stripa dilana, nathana i martija, jedan broj su kratke price nathana, i ostalih 6 brojeva su martijeve kratke price iz edicije extra, i jos neki martijevi stripovi..
Go to Top of Page

tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 20/01/2019 : 17:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tosha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddjuro

quote:

u Libellusovoj knjizi 36

Hvala ti! Taman čitam tko je Solomon Darver, a kako nisam odavno čitao nisam se mogao sjetiti.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7314 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 20/01/2019 : 17:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Sljedeći tjedan najava za prvi broj Universo Alfa i maxi 4.
Go to Top of Page
Page: of 576 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.09 seconds. Snitz Forums 2000