forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 423

Jerry Krause
stripovi.com suradnikWestern Samoa
5207 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/01/2019 :  23:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with QuoteNN 203 "Svijet sutrašnjice"

Serra/Di Clemente, Martino, Calcatera, Pianta, Olivares, De AngelisJako sam zadovoljan sa Serrinom epizodom. S obzirom na ne baš pozitivne kritike ovdje očekivao sam zahrđalog Serru koji reciklira svoje stare ideje.

Ali ne. Ništa on ne reciklira već stavlja Nathana na prekretnicu. Izrazito je nestabilno i sumorno razdoblje trenutno u NN svijetu. Čitav svijet je zbunjen nakon pada Uranije. Točnije rečeno užasnut, preneražen. Nathan je užasnut. Mora se uhvatiti za nešto.

Kao što i sam reče: "Tisuću stvari je ostalo visjeti u zraku nakon pada Uranije."

Kao kad si suočen s gubitkom drage osobe. A Nathanu tih stvari ne fali. A pad Uranije je samo sol na ranu na neizlječivi otisak u njegovoj duši. Mora se uhvatiti za nešto. Mora napisati svoju priču kako bi mogao odgovoriti na silna ona pitanja na svoj način.

E sad, priče, odjeljci priča. Vidim da vam ne pašu, nepovezani možda, previše fantasy elemenata. Ne volim ni ja fantasy, ali nije bila u tome stvar. Nathanu su priče bile potrebne da uhvati neki oslonac za živjeti dalje. Da shvati da stvari ne možeš promijeniti, da moraš gurati dalje. Jer, kao što kaže: "Jedina je istina ovdje vani..." Ali zašto ne bi ove priče bile neki putokaz. I on sam kaže da će morati čekati da vidi da li će išta ići prema ovim njegovim zamislima. Svima nama je potreban neki oslonac, a on ga je našao.

Jeste li primijetili da možda Serra ne šalje neku poruku? Sad kad je samo gost u serijalu ubaci neku udicu i čeka. Tako i ovdje možda daje smjernice i prijedloge Viettiju i ekipi u kojem smjeru treba ići serijal. Mudar je Serra.

Ali ako odbacimo fantastične elemente ne može se reći da nema ideju. Završni obračun s tehnopatima, susret s Nicole, završni obračun s Andyjem i Mister Alfom. U krajnju ruku zašto ne i Viša sila koja želi počistiti nered na Zemlji. Puno je tu zgodnih ideja koje se mogu razraditi u daljnjem serijalu (ali naravno da ga Vietti neće poslušati).

Što kažete za Calcaterrin novi stil crtanja? Mračno, jezovito, ma Calcaterra je zakon.

Uh malo sam se zanio, ali ovo je epizoda kojoj ću se sigurno često vraćati. Toliko je stvari ispisano, toliko je poveznica postavljeno da je ovo samo za okorjele fanove. A sigurno i Serrin dar vjernim NN čitateljima.

Edited by - Jerry Krause on 11/01/2019 00:00:59
Go to Top of Page

DiSkAcH
Senior MemberCroatia
2004 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 11/01/2019 :  05:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kerempir

Ne prepravljaj post i čitaj. Brzo ćeš doći do ZagoraDošao i prije nego sam se nadao

@Jerry: Po naslovnici bi rekao da je ovo Gears Of War NN (nemogu naći likove u istoj pozi, ali vidi se inspiracija)


-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 11/01/2019 05:54:28
Go to Top of Page

Kerempir
Junior Member

428 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 11/01/2019 :  08:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Evo što meni ne valja. Nathan prolazi loš period zbog gubitka kolegice na koju se očito jače zakači, što je ok, nije čak ni trebalo raditi zasebnu epizodu, nego se provlačiti kao usputna natuknica kroz iduće epizode ali kad se već radilo, nije trebalo Nathana pretvoriti u pekmezastu pubertetlije. Pazi, on je specijalni agent koji je proživio sve i svašta, ne treba njemu da zamišlja sa pozicije običnog čovjeka kako bi bilo da je on neki heroj. A to je kakti priča o nicole, gdje je ona? Da je zamišlja što bi bilo da su ostali zajedno, da na papir pretoči svoje osjećaje prema njoj i sl, imalo bi više smisla. I još povrh svega se preserava da mora zapisati na pravom papiru i sl te priče jer će tako, što?, lakše preboliti gubitak kolegice? A najgore od svega, sve te priče su zanimljive, puno zanimljivije nego one u kaliopi, ali problem je što ovdje funkcioniraju kao skice za buduće epizode, pa koji je onda smisao tih skica u ovoj zalud potrošenoj epizodi? Nathan ispada kao vidovnjak? Strip scenarist? I što o da nathan radi s tim skicama na kraju? Koji je smisao? Ma jebo te, serra, što se petlja više...

Edited by - Kerempir on 11/01/2019 09:02:08
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnikWestern Samoa
5207 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/01/2019 :  12:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ja to ne gledam kao priču o Nicole. To jest katalizator za početak epizode, ali moraš gledati širi kontekst svega toga.

Pad Uranije, masakr grada, nestanak Nicole, oživjeli Andy... Znamo kakav je Nathan, svo breme svijeta uvijek stavlja na svoja pleća mada je se kroz serijal pokušao promijeniti. Ali ne možeš protiv sebe, muči ga bezbroj pitanja. Jedno od njih je i Nicole. Ali kad si direktni sudionik brojnih strahota i još k tome ne možeš pošteno niti ubiti zakletog neprijatelja, pa dobro da si ikako zdrav u glavi.

Ovo pisanje priča na staromodnom papiru je Nathanu obrambeni mehanizam. Mora nekako okrenuti još jednu stranicu u život i ići dalje. Hvata se za bilo što, Sara mu ne može biti jedini oslonac i u ovom kontekstu baš je papir metaforički dobro postavljen.

Slažem se za Serru, iako više nije u serijalu voli se petljati, pa indirektno ovim pričicama želi skrenuti scenaristima pozornost na daljnji tijek serijala. Ali neće ga Vietti i ekipa bendati 1 posto.

Edited by - Jerry Krause on 11/01/2019 12:07:23
Go to Top of Page

Kerempir
Junior Member

428 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 11/01/2019 :  13:32:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Ok, ti to tako doživljavaš, ali vidi, znam kako je to kad u glavi moraš odraditi oproštaj od drugih osoba zbog gubitka koji nisi stigao ili nisi mogao napraviti, pa da konačno raščistiš sam sa sobom i nastaviš dalje. E sad, najemotivnije priče su trebale biti o Nicole i Andyju, jer ga to očito najviše muči. Za Nicole sam mislio da će biti dobro odrađeno, a onda se pojavi dr. who..

Za Andyja mi je skroz promašeno, ako imam neku osobu, nemezu dapače, koja me frustrira, zamišljao bih kako ga ubijam iznova i iznova, pa opet iznova, a ne scenu gdje me ona pregazi ko plitak potok. Povrh svega moram se podsjetiti da li Nathan stvarno zna čime je Alfa držao Andyja u šaci i kako je mogao znati da je Lukeovom intervencijom Andy skroz izliječen.

Na kraju sam bio toliko izritiran da na nisam ni trznuo na onog boga-robota, što li je već, kao ni na onog neznanca na kraju same epizode. Vidi se doduše da je Serra u posijao neke motive iskorištene kasnije u AA 14, samo ne znam je li ovdje kokoš ili jaje, jesu li Novi junaci nastali prije ili poslije ove epizode.

Uglavnom iz tih razloga ova epizoda mi je skroz nezadovoljavajuća, ali srećom u prethodne dvije oduševio me Medda, kao i to kako je povezao tu priču sa 122-om epizodom. Ne znam je li već tada bio u planu ovakav nastavak, ili se Medda naprosto sjetio te svoje priče i odlučio joj dati nastavak. Kako god bilo, dobro je napravio, plus sve te epizode krasi De Angelisov crtež. Jedino mi je bilo žao hipika.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Senior MemberCroatia
2004 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 12/01/2019 :  09:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Nego, kažete da se kvaliteta srozala nakon broja 250. A vidim da je trenutno na 331, jel se štogod popravilo?
Crteže koje stavljaju na FB(SBE) iz tih novih izdanja izgledaju odlično, a priča?

Možda blagi spojler :
Čitao sam Zarobljenika Budućnosti, i sad sam trenutno na Otok na nebu/Bezvremenski rat. Pa tu se fino sve objasnilo što se desilo u Zarobljeniku.
OK kad se pročita Zarobljenik tu je sve puno detaljnije, ali sama biti je objašnjena u Otoku, pa bi čak rekao i da nije potrebno pročitat Zarobljenika.
Slažete li se...ili?

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Kerempir
Junior Member

428 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 12/01/2019 :  10:16:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Ne. Imaš hrpu epizoda gdje se ukratko objasni što se desilo u nekim prijašnjim epizodama, pa bi po tome mogli prilično okljaštriti NN kolekciju za dobre epizode. Primjer je i moj prethodni post gdje se osvrćem na meddine epizode i gdje se objašnjavaju događaji prije 80 epizoda.

Isprva me tako nešto smetalo, ali otkako se omatorilo, sada to cijenim

Edited by - Kerempir on 12/01/2019 10:24:02
Go to Top of Page

DiSkAcH
Senior MemberCroatia
2004 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 12/01/2019 :  16:44:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
A dobro u tom kontekstu ima smisla kad bolje razmislim, jer ja sad čitam u šutu sa eventualno po par dana nečitanja kada nemam vremena, dok u originalu to ide 1 mjesečno.
A i ovako mi se desi da pol toga zaboravim, samo je ovaj primjer sa Martijem stvarno blizu, tipa 4-5 brojeva između, ali da, ne smeta me rezime, nego reko možda taj kod nas preskupi strip (Zarobljenik Budućnosti) i nije toliko bitno imat. Na to sam prvenstveno mislio.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnikWestern Samoa
5207 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 12/01/2019 :  18:12:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Pa i nije toliko za kontinuitet bitan ovaj strip jer je storyline s Martijem prekratak u serijalu. Ali s druge strane, prvi susret Nathana i Martija i to na kakav način (po meni uvjerljivo i vrlo dobro smišljeno) je neprocjenjivo.
Go to Top of Page

Kerempir
Junior Member

428 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 12/01/2019 :  20:11:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Meni je jako bitno za kontinuitet, mm se jeste pojavio u NN svijetu, utjecao je na njega kada je riješavao problem atlantide, sjetite se i kako su ti atlantiđanski stupovi bili bitni kasnije u serijalu, zatim tu je odličan nastavak u Tajni baze Drugdje, meni znatno bolje od Zarobljenika budućnosti koji mi je ipak osrednji. Glupo mi je svesti pojavljivanje mm na kratku natuknicu. Osim toga ni ja nemam LL izdanje ovih dviju epizoda, pa sam prešao na arkonino izdanje, radije negoli da lihvarima dam masne pare.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnikWestern Samoa
5207 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 12/01/2019 :  23:09:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kerempir

Osim toga ni ja nemam LL izdanje ovih dviju epizoda, pa sam prešao na arkonino izdanje, radije negoli da lihvarima dam masne pare.


Koliko se sad kreću cijene ovih team-upova? Ja sam, koliko se sjećam, prije desetak godina to platio oko 300 kuna po komadu.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Senior MemberCroatia
2004 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 13/01/2019 :  06:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
300-injak kn (a naravno ima i onih koji traže bubreg za njih ). I ja isto imam Arkonino izdanje koje je odlično, ugodno me iznenadilo kvalitetom. A i format je mrvu veći od LL-ovih.
Ne znam ni da li uopće Arkone ima za kupit? Ja sam svoje dobio :)

Pročitao Gigant 2, odličan, bolji od prvog! Napet, zanimljiv i jako dobar crtež. Čak mi je Alberti sada na Mafestu crtao NN-a (valjda ga nisam pobrkao sa nekim, crta vodenim bojama i iz Trsta je-bio je hepi kad smo mu rekli da smo Riječani)
EDIT: Evo gaOdmah na početku me kupili kad sam vidio da kod Nathana u kinu igra Totoro, jednostavno obožavam ovakve sitnice
Nešto malo sam zapisao kako sam čitao, pa ću možda napisat štogod o tome kad pročitam prvih 100.
Jedva čekam vidit kraj.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 13/01/2019 06:57:21
Go to Top of Page

Kerempir
Junior Member

428 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 13/01/2019 :  09:19:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Eto vidiš, meni je gigant 2 najlošiji od svih giganata, jednostavno ne mogu pojmiti nema/nathana duribabu dok svijet propada. Ajde da je propao, depresivan, opija se ko stoka ili bilo koji drugi klišej, ali durilica...
Go to Top of Page

DiSkAcH
Senior MemberCroatia
2004 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 13/01/2019 :  09:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kerempir

Eto vidiš, meni je gigant 2 najlošiji od svih giganata, jednostavno ne mogu pojmiti nema/nathana duribabu dok svijet propada. Ajde da je propao, depresivan, opija se ko stoka ili bilo koji drugi klišej, ali durilica...A dobro ima nešto u tome, ali rekao bih da on tu i nije baš u glavnoj ulozi, više se tu ističu Selena, Susan i japanci (već zaboravio imena ). Taj dio sa jap mi je odličan, gdje se objašnjava što i kako. A naduren Nathan...ah, ko zna što se desilo u međuvremenu, ugl čovjek izgubio volju za bilo čime zbog nemilog događaja. E sada, dugo nisam čitao 20000 milja pod morem, ali šta nije i tamo Nemo bio ljut na cijeli svijet i uteko od svih sa par odabranih da ne mora gledat ljude?

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

zeljko
Advanced MemberBosnia and Herzegovina
14993 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/01/2019 :  10:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
meni su giganti truba...prvi je ok
i onaj s mutantima...4 ili 5.

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Kerempir
Junior Member

428 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 13/01/2019 :  10:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

quote:
Originally posted by Kerempir

Eto vidiš, meni je gigant 2 najlošiji od svih giganata, jednostavno ne mogu pojmiti nema/nathana duribabu dok svijet propada. Ajde da je propao, depresivan, opija se ko stoka ili bilo koji drugi klišej, ali durilica...A dobro ima nešto u tome, ali rekao bih da on tu i nije baš u glavnoj ulozi, više se tu ističu Selena, Susan i japanci (već zaboravio imena ). Taj dio sa jap mi je odličan, gdje se objašnjava što i kako. A naduren Nathan...ah, ko zna što se desilo u međuvremenu, ugl čovjek izgubio volju za bilo čime zbog nemilog događaja. E sada, dugo nisam čitao 20000 milja pod morem, ali šta nije i tamo Nemo bio ljut na cijeli svijet i uteko od svih sa par odabranih da ne mora gledat ljude?Japanci su dobri, slažem se, i nakon tog meni dobrog dijela odjednom fijasko sa nemovim dijelom. Kužim da su ga htjeli prikazati kao verneovog nema, ali takav nathan/nemo jednostavno ne drži vodu, pa pogledaj izvornog Nathana kako je bio sjetan, na dijelove i poražen što mu se desilo sa obitelji, a sad je nemo gnjevan na one koji mu nisu ništa skrivili.

Btw, zeljko prica gluposti.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member6651 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/01/2019 :  11:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Nema do 'originalnog' sjetnog starog Nathana. Ali mogu proci i sve druge inacice, pa znate kako vec 'miksaju' u SBE kuhinji. Igraju se sa svim i svacim, a kod Nathana je to bas izrazeno najvise. Treba to sve popratiti...
Morao bi jednom naci vremena i procitati sve ispocetka o NN univerzumu. Sad smo vec daleko odmakli sa prevedenim epizodama. Nije to kao onda kad sam pocinjao sa Slobodnom Dalmacijom. Trebalo bi sve jos jednom kronoloski prouciti.
Go to Top of Page

Kerempir
Junior Member

428 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 13/01/2019 :  11:58:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Ovdje je problem što nemo nije obični klon koji je od rođenja/nastanka razvio svoju osobnost, pa da tako postane duribaba, on JESTE nathan, barem do onog trena kada su izvornom nathanu kopirali cijelu njegovu osobnost koja je zatim prebačena u drugo, nemovo, tijelo. Razumljivo da bi takav nathan bio gnjevan na ponovni gubitak svoje kćeri, ali prije ga vidim u smjeru Nathana koji se pokušava osvetiti i koji recimo raznosi glavu bivšem kolegi, a ne, ja se neće boriti protiv tehnodroida, mene se to ne tiče, a isti tehnodroidi mu asimilirali kćer. Ili je lud za krvlju ili je rezigniran sa mišlju kako borba nema smisla, ma bilo što. Da nije japanaca koje je diskach spomenuo, meni bi ova epizoda bila bljak.

Ne znam za tebe ivane, ali ja već 4-i put iznova čitam sve nathane i čini mi se da svaki put širim horizonte.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member6651 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/01/2019 :  14:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Moram, moram sve ponovo prouciti. Kako rekoh sad je to puno bolje kad imamo sve po redu. Nedavno sam procitao cijeli opus Dylana objavljen na ovim prostorima. Iako je to zahtjevalo vremena, cini mi se da je to lak 'posao' naspram kompleksnog Nathanovog serijala. A i vrijeme je poguban faktor, jer uz sve obaveze nije ga dosta za sve knjige i stripove. Ali trudim se, prosli mjesec sam procitao 30-tak Fibri...ali, kako si rekao, zasigurno se svakim novim iscitavanjem Nathana sire horizonti i jasnije zapazaju detalji za kompleksnu materiju Nathanovog svijeta i zivota.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnikWestern Samoa
5207 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/01/2019 :  22:30:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
G2 kao i cijela trilogija je nešto najbolje objavljeno ikad u Bonellija. Ne treba sitničariti s nekim detaljima, jer gledajući je kao dio cjelokupne slike koju nam je Serra predstavio djeluje fantastično. Pa čak i Alberti izgleda odlično mada se nije prije toga nešto proslavio u serijalu.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Senior MemberCroatia
2004 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 16/01/2019 :  18:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Evo naslovnice koja mi se sviđa tj nisam baš siguran jeli ovo naslovnica(čini se više kao poster), ali SBE spominje br 332 uz ovu sličicu.
BTW opako baca na Neon Genesis Evangelion


-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 16/01/2019 18:14:26
Go to Top of Page

Kerempir
Junior Member

428 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 16/01/2019 :  20:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

G2 kao i cijela trilogija je nešto najbolje objavljeno ikad u Bonellija. Ne treba sitničariti s nekim detaljima, jer gledajući je kao dio cjelokupne slike koju nam je Serra predstavio djeluje fantastično. Pa čak i Alberti izgleda odlično mada se nije prije toga nešto proslavio u serijalu.Moram spomenuti da sam imao čudan ritam čitanja. Uhvatio sam se Nathana par godina nakon što ga je LL počeo izdavati, i prva dva giganta su već bila rasprodana tako da sam počeo sa čitanjem sa 3. giganta. Tada još nisam poznavao kompleksnost NN univerzuma i vjerovao sam da čitam samostalnu epizodu. Vidjelo se da mi fali nekog predznanja (nemam ni stare brojeve Nathana), pa tko je sad taj Gabriel itd. E sad tu je dobra stvar, ono što smo prije nekoliko postova raspravljali, što likovi nakratko prepričaju prijašnje događaje, pa sam ipak bez problema uhvatio ritam i taj gigant mi je bio nešto epsko. Od tog giganta sam nastavljao dalje sa ostalim gigantima i generalno sa NN, i otada sam beznadno navučen na ovaj lik. Nakon nekoliko godina, kada sam izgubio svaku nadu da ću za razumnu cijenu pronaći nedostajuće gigante, primio sam se skenova.

Prvi gigant je bio nešto predobro, baš ono što sam očekivao nakon čitanja 3. dijela, a onda čitam 2 broj. Koliko sam se samo razočarao i baš sam se začudio kako je 3. gigant nastavak ovako slabašne epizode. Ne mislim da ne treba tražiti sitnice, pa na osnovu toga i ocjenjujemo stripove, ali ovdje čak i nije riječ o sitnicama, ima ih puno preko kojih olako prođem, meni je jednostavno loše odrađen Nemov karakter koji nema veze s vezom. Susan nisam ni spomenuo koja je dosta cool nakon tragedije koju je proživjela.

Gigant 2 je definitivno integralni dio ove trilogije kao i one koja se dalje nastavlja, jer tu ulaze likovi koji će se spominjati ili dapače biti važni u kasnijoj priči, pa je činjenica da nepročitan gigant 2 ispada kao karika koja nedostaje u NN biblioteci, ali umjesto onog drhtavog iščekivanja kada sam prelazio preko stranica, pitao sam se koji je ovo klinac? Tako sam se osjećao otprilike i nakon čitanja godine nula (no dobro, ovo okrutno zvuči). Jedina sreća je što nije cijeli gigant posvećen tom dijelu koji mi je slab i što 3. gigant jako popravlja lošiji dojam 2. giganta.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Senior MemberCroatia
2004 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 16/01/2019 :  20:34:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Meni Godina Nulta i dalje OK, tj odmah mi je i bila OK premda otprije nisam znao Nathanovu priču prije nego je postao agent. Ajd pročitao ju prije nego sam ponovno počeo čitat sve po redu.
Pod ponovno mislim na 20-ak prvih izdanja SD-a koje sam čitao kao klinac i zbog kojih sam zabolio NN.
Sad sam malo usporio ritam jer imam više posla i terena, ali ide to pomalo i sigurno.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Kerempir
Junior Member

428 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 16/01/2019 :  21:53:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Pa razumijem zašto ti je ok, razlika je što je iza mene nekoliko godina čitanja nathana, i sad, godina nula ima neke dobre elemente, kao recimo pravi identitet neda macea i sl. Bio sam spreman preći preko salbijih dijelova poput onog što nisu odmah zombificirali nathana kad su sve druge zombije slagali kao na traci, ili dijela gdje se nathan poput školarca izlaje ženi koju je nekoć poševio gdje su dokazi, ali hajde čak bih i prešao preko toga, ali i dalje ne mogu vjerovati kako mi je zadnja stranica uspjela uništiti cijeli dojam o stripu.

E da, naslovnica je intrigantna
Go to Top of Page

tosha
Average MemberBosnia and Herzegovina
546 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 17/01/2019 :  14:38:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tosha a Private Message  Reply with Quote
Ono kad u Nathanu naletiš na Dylanove tablice :https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=501587260421

"Nothing is true, everything is permitted."
Go to Top of Page
Page: of 423 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.75 seconds. Snitz Forums 2000