Cijeli skoro topic o tom naslovu i sad opet ista pogreska.
Kako se nije jednostavno moglo stavit "Lovci na glave", jest da istoimena epizoda postoji kod "Pilota" i isto se radi o tsantsama, ali zar ne bi bilo ljepse? I ova prica to zasluzuje. Ovako mi se cini da utrpaj sto mozes, oni ce ionako kupit.
Cijeli skoro topic o tom naslovu i sad opet ista pogreska.
Kako se nije jednostavno moglo stavit "Lovci na glave", jest da istoimena epizoda postoji kod "Pilota" i isto se radi o tsantsama, ali zar ne bi bilo ljepse? I ova prica to zasluzuje. Ovako mi se cini da utrpaj sto mozes, oni ce ionako kupit.
Isto bisre vi �ugali da su stavili i lovci na glave. Ja�e je to od vas.
Prva priča koja mi je bila nekako neobična za Zagora , pa nekako malo nasilna i morbidna na šta kod Zagora nisam navika . Ne mogu reć da je loša ali mi nikada nije pretjerano sjela
Je*o vas naslov.. Vi opet..to smo davno prezvakali... Naslov je ok,ja bih radije Ludi Hakaram ali i ovo je ok.. Jebali vas Glavoseki i slicne nove idiotarije... Valjda je jasno pod skidaci da moras glavo odseci a ne odsraufati..ko da je glavoseki pa tako pravilno... Prva naslovnica obavezna..krasan strip.
Krive tablete ili je i u Sloveniji udarila južina???
Isto bisre vi �ugali da su stavili i lovci na glave. Ja�e je to od vas.
Ja osobno ne bih prigovarao u tom slučaju, jako rijetko ili gotovo nikad ne prigovaram u ovakvim najavnim temama. Ali mi čudno da nakon 8 godina se nije moglo nešto bolje smislit ili staviti bilo što drugo. I taj "Ludi Hakaram" bi bilo bolje od ovoga.
Možda se ne bih trebao javljati u ovoj temi jer ovu ediciju ionako ne kupujem (poneki broj), pošto to imam u Ludens Extra 199. A i ove godine dobivamo ovu priču u LL.
Originally posted by Duke Zill
Mislim da bi "Glavosjeci" bili najbolji, no možda je naslov prebrutalan za mlađi uzrast. Da roditelji svojoj djeci ne kupe neke glavosjeke
A di su ta djeca Volio bi da si u pravu, ali bojim se da smo ta djeca mi od 30+ pa nadalje, možda i poneki 20-godišnjak se nađe.
Inače, ova Sclavijeva priča mi je odlična, pogotovo početak kad nam jadan Čiko pati od nesanice. Atmosfera je super, a i crtež. Šteta naslova, al' eto.
A nekad u zlatno doba Zs i LMS okrenes Dnevnik, alo majstori fale vam 46 stranica iz Sangue Navajo, da ispravite odmah. I oni sve srede. Milina. Jebalo se njima.
A nekad u zlatno doba Zs i LMS okrenes Dnevnik, alo majstori fale vam 46 stranica iz Sangue Navajo, da ispravite odmah. I oni sve srede. Milina. Jebalo se njima.
Nije im se "jebalo", nad njima su visjeli "skidači glava".
Je*o vas naslov.. Vi opet..to smo davno prezvakali... Naslov je ok,ja bih radije Ludi Hakaram ali i ovo je ok.. Jebali vas Glavoseki i slicne nove idiotarije... Valjda je jasno pod skidaci da moras glavo odseci a ne odsraufati..ko da je glavoseki pa tako pravilno... Prva naslovnica obavezna..krasan strip.
Krive tablete ili je i u Sloveniji udarila južina???
Ajde daj...
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Sramota od naslova. Ali koga briga, svi će ionako kupiti
Valjda bi trebali bojkotirat zbog naslova...ajme. Nismo si zaludeni pravopisom i novokomponiranom tudmanscinom...zrakomlat i slicne budalastine..
Stvarno sereš, baš ono sereš. Ako se itko protiv ovoga što spominješ borio... to sam ja. Ali kome ja govorim, ameba ima veći IQ. Glavosječe. Jesi ikad čuo?
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Dobra priča, i dalje ima ono nešto. Naslov, jebiga... Tu skidam kapu Libellusu što ipak prate te legendarne Dnevnikove naslove.
Daj mi malo o tome i tko ih je natjerao da bude Hodnik za pakao nakon mora prolivene žuči. Ali otad idu u drugu krajnost pa imamo i posve bezvezne Naivčine iz Elkinsa, naslov pod kojim nitko nikad nije pamtio "Zagora protiv Vonga".
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Nije im se "jebalo", nad njima su visjeli "skidači glava".