Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
lwood
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47426 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/01/2019 : 21:12:37
|
Poll Question:
Da li bi kupovali Magičnog Vjetra u izdanju u kakvom sad izlazi Ken Parker? (SC,kiosk,3 epizode po broju,mjesečni ritam)
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
|
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
Edited by - lwood on 25/01/2019 19:21:03
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/aragorn2.gif)
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 24/01/2019 : 21:16:12
|
Ne bih samo zato jer imam Libellusov komplet. Ali da nemam i da je ritam kao kod Kena Parkera to bi bila vijest desetljeća! Uzimao bih obavezno! Za četiri godine imali bi kompletirano. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
tosha
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/resident-evil-umbrella-corporation-umbrella-3.jpg)
Bosnia and Herzegovina
961 Posts
Member since 31/10/2010 |
Posted - 24/01/2019 : 21:27:21
|
Možda i bi kad bi znao da neće štekat i da će ga čitavog izdat u nekom normala roku. 😁 |
"Nothing is true, everything is permitted." |
|
tex2
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/player_dalglish(1).jpg)
Croatia
31516 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 24/01/2019 : 21:28:00
|
Uzimao bi. |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
![](AvatarUpload/23sfi9[1].jpg)
6941 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 24/01/2019 : 21:29:15
|
Ne znam, ovisilo bi o tome kako bi mi se dopale epizode smještene u recimo prva 3 integrala. Dakle, toliko bih sigurno kupio. One epizode koje je izdao Agarthi (4, čini mi se) me nisu nešto privukle ali napravio bih novu procjenu nakon 9 epizoda. |
loading...
|
|
RaoulDuke
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/Raoul Duke.jpg)
Croatia
454 Posts
Member since 02/05/2016 |
Posted - 24/01/2019 : 21:36:09
|
Baš čitam Libellusovo izdanje, na 19 knjizi sam. Početak je malo štekao ali što ide dalje serijal je sve bolji i bolji. Epizode nakon 14-15 knjige su mi baš odlične, nadam se da će nastaviti u istom ritmu do kraja. Dakle kupovao bih bez razmišljanja. |
|
ivanl
Advanced Member
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15808 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 24/01/2019 : 21:38:12
|
Kad je System poceo izdavati Magica, to mi je bila udarna vijest. Najdraza vijest. Zavrsilo je nazalost tako, kako svi znamo...imam jos uvijek i sc i hc izdanje. Kad ga je Libellus 'izbacio', niko sretniji od mene. 'Fala in'. Ako bi ga Bernard izdao u istom kiosk ruhu kao Kena, opet bi ga kupovao. Sigurno. Kao sto je sigurno, nazalost, da nista od toga biti nece... |
Los cukar na fritulama! |
|
emirem
Advanced Member
![](AvatarUpload/Vamp.jpg)
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 24/01/2019 : 21:40:01
|
Ne bih. Pisao sam vec da nije los serijal, zanimljiv je, ali puno spike oko politike, Custera, psihoanaliza s njegovom zenom, do tuda sam gubio niti, salonske spike, pa Ludi Konj povuci-potegni, pitanja casti, bandoglavci, napuhani ratnici, nekako sve vidjeno, u stihu Ken Parker melankolija, depresivni D.C.,uredi plavih bluza, kapaljka horrora, filera hrpa, uglavnom moglo se skratiti napola. Tad bi bio bolji. Dobrih crtaca ne manjka, ali ne hvala… |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
mpavin
Advanced Member
![](AvatarUpload/dw.jpg)
Niue
7866 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21384 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
Spock
stripovi.com suradnik
![](avatars/374.JPG)
Croatia
7780 Posts
Member since 26/12/2006 |
|
Combatrock
Advanced Member
![](AvatarUpload/imagesCA4J6OW8.jpg)
Serbia
4835 Posts
Member since 26/12/2009 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/vhss.jpg)
Croatia
13365 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 24/01/2019 : 22:10:29
|
Ne znam ništa o ovom junaku, osim pohvala ostalih kolega forumaša, tako da bi sigurno kupio prva 2-3 broja i pročitao da vidim jel mi se dopada. Glasao stoga za DA! |
Never leave it in the hands of the judges
|
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
lukaku44496
Starting Member
![](AvatarUpload/thumb-179936.jpg)
Croatia
86 Posts
Member since 03/09/2018 |
|
RadioClash
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/die toten.jpg)
Virgin Islands (United Kingdom)
1670 Posts
Member since 20/11/2015 |
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/tribal_wolf_by_hindrudenver-d354ekd.jpg)
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 24/01/2019 : 22:22:03
|
Nesretni Agarthi je probao formulu mjesecnog izdanja, mada pod neobicajnim kvalitetom papira koji je dakako najkvalitetniji bio sto se tice kiosk stripova. Svejedno bih uzimao jer imam pet brojeva i volio bih kompletirati serijal svesku po svesku. |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
wesskowaz
Advanced Member
![](AvatarUpload/42054867-ivica-iliev.jpg)
Serbia
11648 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
zlatan bihac
Advanced Member
![](AvatarUpload/Bihac.gif)
Bosnia and Herzegovina
7794 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 24/01/2019 : 22:32:17
|
Htio sam polako (cijena!) početi skupljati komplet Libellusa ali kad sam čuo da srpski izdavač kreće s Magičnim odlučio sam pričekati. |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 24/01/2019 : 22:33:10
|
naravno DA. Strip zaslužuje slično izdanje kao i Ken, blizu je i po kvaliteti. Nisam ni pomišljao na ono skupo HC izdanje, ali 3 u 1 kiosk, svakako bih kupovao. To je jedini strip te vrste uz Kena koji me zanima i koji još uvijek mogu čitati. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 24/01/2019 22:35:28 |
|
Jesse_Pinkman
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/fc,220x200,black.u1.jpg)
133 Posts
Member since 06/05/2017 |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21384 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 24/01/2019 : 23:12:32
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
ne bih jer imam komplet system,sfera,wizard,libelus.
![](hail.gif) uvek volim kad vidim da je neko skupio šarenu kolekciju,i ne pati od uniformnosti.
Zlatane,ipak si ti evoluirao kao kolekcionar.
quote: Originally posted by ReemCP
Ne znam ništa o ovom junaku, osim pohvala ostalih kolega forumaša, tako da bi sigurno kupio prva 2-3 broja i pročitao da vidim jel mi se dopada. Glasao stoga za DA!
zezaš?? evo,znaš me kao nekog ko uglavnom ne haje za boneli stripove,osim par junaka (+ neka razdoblja kod još nekih),ali na osnovu počitana 20 i kusur brojeva koliko su izlazili u Srba,radi se o jako,jako dobrom serijalu,počesto i odličnom. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 24/01/2019 23:15:42 |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|