Author |
Topic |
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 29/01/2019 : 21:25:25
|
Sad je sve jasno. Točno to sam i pretpostavljao, jer tim putem ide logika. Ti si mi trebao za potvrdu jer puno više znaš od mene, pratio si kad ja uopće nisam pratio. A nigdje nema na netu da baš tako detaljno objasni kao što si ti. |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13211 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 29/01/2019 : 21:29:18
|
Mislim da će ti sad biti puno jasniji i onaj opširniji tekst na prošloj stranici A onaj kratki video ispod si obavezno pogledaj, ta borba ih je doslovno spasila, bili su veliki ulozi u igri i da je netko pisao filmski scenarij za tu borbu, ne bi bolje ispalo
Znači, na takav card mogu stavit Alda, mogu stavit Fergusona da predvodi event protiv nekoga, ništa to ne umanjuje njihovu vrijednost. Nego, ove najveće face ipak "čuvaju" za PPV evente. |
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Posted - 29/01/2019 : 22:19:56
|
Reem ne znam jesi kada gledao ovo. Ovo ti je Reality show u Srbiji još prije sedam godina. Ovaj izbrijani tip, Zvonimir Brala, on ti je bio moj trener dok sam trenirao, ujedno i menadžer. Dva dana prije prve borbe sam dobio upalu pluća i ležao u krevetu mjesec i pol dana. Nikada više nisam odradio niti jedan trening nakon toga. Odličan je RS šteta što ovako nečega više nema kod nas. Pogledaj obavezno, ima 19 epizoda po 10-20 minuta.
|
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13211 Posts
Posted - 29/01/2019 : 22:48:30
|
quote: Originally posted by Tonka24
Šteta što ne mogu pogledati cijelu borbu nego samo ovako.
Kad je UFC jako strog oko tih prava, tako da cijele borbe ne smiju ići na youtube, osim pred neke evente kad oni sa svog kanala nas "počaste". Imao sam cijelu tu 1.sezonu na 2 dvd-a, ali sam poklonio prijatelju u ZG. Gledao sam prvih par sezona, ali znaš što ti je, ubrzo počne sve na istu foru u kući. Bude i onih opijanja i svega, ali skoro sve isto pa dalje i nisam gledao. Gledam samo te finalne evente showa.
A ova videa što si stavio sam prije davno nešto malo gledao, ali ne sjećam se da mi se svidjelo. Pored toliko UFC priredbi i današnjeg čovjeka sa svim svojim obvezama, jednostavno ne stigneš sve to pogledat. Pa sam se samo koncentrirao na UFC evente. |
|
Edited by - ReemCP on 29/01/2019 22:48:55 |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13211 Posts
Posted - 29/01/2019 : 23:29:46
|
Tonka, pored TUF-a imaš taj Contender što si gledao, pa show Dana White: Lookin' for a Fight, gdje Dana putuje po Americi sa 2 frenda posjećujući manje MMA organizacije/evente i onda na osnovu viđenog, tu i tamo daju nekome šansu u UFC-u. Previše je toga za gledanje..
Ali po meni UFC ne radi te stvari dobro, jer svako malo dođe neko novo ime, previše je boraca u organizaciji. Ja bih ove navedene show-ove ukinio i smanjio broj boraca u UFC-u, radio na kvaliteti, a ne na kvantiteti. |
|
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13211 Posts
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13211 Posts
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 31/01/2019 : 22:10:33
|
Šta su ono na kraju žene?
Znam da je ljepota u oku promatrača, ali za ovo moraš biti poprilično slijep. |
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13211 Posts
Posted - 31/01/2019 : 22:56:33
|
Jesu
Livia Renata Souza vs. Sarah Frota, djevojke koje otvaraju prvom borbom glavni program ovog vikenda u Brazilu, njihova borba je na rasporedu uživo između 2 i 2.30h. Za Sarah Frotu sam tek ovaj tjedan čuo, pošto ja ne pratim te contendere, show u kojem Dana White traži talente. Ali zato Souzu znam i gledao sam je, nadimak joj je "The Brazilian Gangster"
Ako nađeš dvije minute vremena, pogledaj ovaj intervju s njom, ja u životu nikad čudniji intevju nisam gledao, a i voditelj je u svom elementu. Pogledao ga ko zna koliko puta, pa i sad, ja umirem
- -
A kad mi je jedan kolega ovaj tjedan rekao za ovu Sarah, ja mislio da muško ispočetka kad sam vidio sliku
Ali vidim da ženska ima 9-0 skor, mora da onda ima nešto u njoj kad su je Dana i ekipa uzeli pod UFC. Neki kažu da bi ta borba mogla bit jako dobra.
https://www.sherdog.com/fighter/Sarah-Frota-222541
I video jedan od 30 sekundi, koji glas ima, baš sam mislio da je muško
|
|
Edited by - ReemCP on 31/01/2019 22:56:56 |
|
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Posted - 31/01/2019 : 23:14:39
|
Svaka majka bi htjela da im sin oženi jednu od ove dvije ljepotice. Nemrem skužit jel su pametnije ili ljepše, ali jedno je sigurno, nebu bilo puno štete od udaraca u glavu. Sad moram pogledati taj epski dvoboj, jer ako ništa dobro je da im koji dolar sjedne u džep. Možda si ugrade big butt koji ionako svi vole, pa će im šanse za pronaći mužjaka značajno porasti. |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13211 Posts
Posted - 31/01/2019 : 23:17:53
|
Ali ne mora biti "sin" u igri, zašto ne "kćer" Imamo 3 ili 4, ili više, nisam sad brojao, kod žena lezbijskih parova u UFC-u.
Nunes koja je nedavno dobila Cyborg, prvakinja bantam i pero kategorije je gay |
|
Edited by - ReemCP on 31/01/2019 23:18:17 |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13211 Posts
Posted - 01/02/2019 : 09:12:48
|
RENATO MOICANO: OSJEĆAT ĆU SE KAO STRANAC U SVOJOJ ZEMLJI U MEČU PROTIV ALDA!
Jučer je održan dan medija uoči novog UFC Fight Nighta koji se u subotu odigrava u brazilskoj Fortalezi.
U sunaslovnoj borbi večeri mladi Renato Moicano odradit će pred domaćom publikom jedan od najvećih mečeva u karijeri. Navući će rukavice i stati pred legendarnog Josea Alda te se boriti s njim u jednoj od posljednjih par borbi Aldove velike karijere.
Moicano kaže kako se, unatoč borbi u Brazilu, neće osjećati kao kod kuće, jer je svjestan da će publika biti na strani legende:
"Osjećat ću se kao stranac u svojoj zemlji. Jose je velika legenda ovog sporta, i znam da će publika navijati za njega."
Smatra da je Aldo još uvijek motiviran za borbe, baš zato što je svjestan da mu je još samo nekoliko velikih bitki ostalo, i karijeru želi završiti u najboljem mogućem tonu. Ipak, Aldo je izjavio kako "ne želi zapeti s pojasom" prije mirovine, jer bi mu tada ugovor gotovo automatski bio produžen, a to ne želi, pa baš zato odbija predvoditi priredbe.
Odbio je predvoditi i ovaj događaj, pa su na to mjesto uskočili Marlon Moraes i Raphael Assuncao.
Moicano kaže da nije pre opterećen time kada će dobiti priliku za napad na titulu, ali da bi mu pobjeda protiv Alda u svakom slučaju bila velika čast i velika potvrda samome sebi.
|
|
Edited by - ReemCP on 01/02/2019 09:13:31 |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13211 Posts
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Posted - 01/02/2019 : 23:07:04
|
Malo su se curke uredile za vaganje. Meni najzanimljiviji Johnny Walker i to ne samo što me ime asocira na ponešto, nego što je pravi lakrdijaš. Zaredalo se i ponešto pobjeda pa bumo vidjeli. |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13211 Posts
Posted - 01/02/2019 : 23:13:50
|
Jedino što je ova Sarah promašila vagu za 7 poundsa, što je mnogo, skoro za cijelu kategoriju To je veliki neprofesionalizam, jer svi bi htjeli u nižu kategoriju da imaju prednost pred protivnikom, ali ako ne možeš skinuti kile, onda nemoj. Sousa dosta manja, ali moglo bi bit ludo.
I od te borbe dosta očekujem, Johnny Walker je prošlu završio sa brutalnim laktom, ovo nije baš lako izvesti iz blizine:
|
|
|
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Posted - 01/02/2019 : 23:31:00
|
Je, onako je dosta spretan za tu visinu. Malo sam pregledao njegove borbe, zanimljiv borac, ali kako to da je tek 24? To sam nešto krivo vidio ili se to nekako drugačije vrednuje? |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13211 Posts
Posted - 01/02/2019 : 23:40:27
|
Da da, 24. je po rankingu. A nije toliko još poznat, ali i tek je zapravo prošlu borbu debitirao za UFC (ako ne računamo onaj show contender od Dana Whitea). Jako je teško doći u top 15 UFC-a, baš moraš nanizati pobjede u UFC-u da bi to jače odjeknulo i penjao se na toj ljestvici. Ali i morao bi pobijediti nekog rankiranog borca, a pod tim se misli "top 15", jer UFC radi samo liste za top 15 i za njih su to rankirani borci. Svi van top 15 nisu rankirani borci, te liste rade općenito neke dr. web stranice.
Ima dosta boraca koji dođu u UFC sa 9-0 skorom, pa 11-0 i tako, ali tek u UFC-u pokažu koliko vrijediš. Obično se brzo taj skor poremeti, jer ipak je konkurencija u UFC-u puno jača.
A što se tiče Walkera, pogotovo što se bori u poluteškoj (93kg) gdje je jako dosta dobrih boraca, velika je konkurencija.
Evo top 15 poluteške UFC-a, dosta jaka imena (a još jedan Stošić i Rakić kad još zaredaju koju pobjedu):
Champion : Jon Jones 1 Daniel Cormier 2 Alexander Gustafsson 3 Anthony Smith 4 Jan Blachowicz 5 Volkan Oezdemir 6 Corey Anderson 6 Thiago Santos 8 Dominick Reyes 9 Ilir Latifi 10 Jimi Manuwa 11 Glover Teixeira 12 Ovince Saint Preux 13 Mauricio Rua 14 Misha Cirkunov 15 Nikita Krylov
edit: Anthony Smith će se boriti sad uskoro za pojas protiv Jonesa, za mjesec dana.. |
|
Edited by - ReemCP on 01/02/2019 23:42:19 |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13211 Posts
Posted - 03/02/2019 : 04:34:19
|
Koja vecer u Brazilu Walker, Oliveira, Maia, Aldo, Moraes !!! Sutra malo vise o ovome kad dodjem sebi |
|
|
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Posted - 03/02/2019 : 12:34:51
|
Eto Johnny prehodao borbu u rekordno kratkom roku. Treba mu oduzeti lovu, ništa od borbe nismo vidjeli, a jedino sam njega upratio. Sad valjda ide na 23. mjesto. |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13211 Posts
Posted - 03/02/2019 : 19:04:34
|
Napredovat će sigurno ako ovako nastavi, nije loše za 15 sekundi uzet plaću i bonus za izvedbu večeri, dodatni bonus od 50 tisuća dolara!
Koja večer u Brazilu!!! Nakon što su se malo slegli dojmovi, vrijedi napisat poneku riječ o noćašnjem eventu, ono najvažnije. A toga je bilo mnogo.
Johnny Walker vs. Justin Ledet Koji je lik ovaj Walker! Tek 26 godina, a već bi mogao reći obećavajući prospect. Nadam se da se ne varam, znam da je još prerano o tome govoriti, ali ima "ono" nešto u njemu. Entrance samo takav, baš me (a vjerujem i sve ostale) dobro nasmijao, pa čak mira nije imao niti kod zadnjeg pregleda od sudaca prije ulaska u oktagon. Nevjerojatno ta opuštenost koja vlada kod njega, sigurnost, samopouzdanje. To su jako bitni elementi, a i kad dodamo da je pri tom odlično građen, genetika, te borilačke tehnike i stojci koje pokazuje, sve to umotano u jednom paketu izgleda predivno! Borba je trajala punih 15 sekundi! Ova poluteška kategorija opet vrvi talentima i postaje kao nekoć opet jedna od najzanimljivijih kategorija.
Predivna kombinacija udaraca, a i iz drugog kuta još jedna potvrda da nije bilo nikakvog ilegalnog soccer kicka, gdje su odmah neki na prvi trenutak pomislili:
Ali Walker mora pazit na ovakve stvari, šteta bi bilo da je ovo noćas završilo diskvalifikacijom. Ledet nije lagan protivnik za završiti, sjetimo se da je donedavno bio u teškoj kategoriji i da je prije zadnje borbe imao skor 9-0, osoba koje ne gubi često. Ali ima nešto u tom Walkeru. Jedva čekam da ga opet gledamo. Ja da sam na mjestu UFC-a, Walkeru bi pokušao napravit veliku karijeru, možda ispočetka još mu dozirat borce kakve mu pašu, a poslije toga ga gurnut u "vatru". Ne bih volio samo da brzo izgori, kao što smo imali dosta primjera tijekom godina za neke obećavajuće prospecte.
Charles Oliveira vs. David Teymur Ova borba me isto jako zanimala, iako je počela u nekakvom najgorem mogućem scenariju za nas fanove. Oliveira odmah na početku dobiva prst(prste) u oko i nije to nimalo lijepo izgledalo. Složio bih se automatski sa sucem da je Teymuru dao bod kazne, iako nije bilo namjere. Ali računajte da kad se ovakve stvari dogode i kad vidite na snimci da je bio to dosta gadan eye poke, takav borac sigurno nije isti kakav je bio na samom početku te borbe. Takve stvari lako mogu okrenuti borbu na drugu stranu. Eh, dok se čekalo Oliveiru da dođe malo k sebi, tu su sad problematične stvari gdje takav borac mora biti pametan. Boli te i dok doktor pregledava, ne smiješ mu reći da ti nije dobro jer postoji velika vjerojatnost da doktor prekine borbu i bude proglašen no contest. Ali toliko dugo si se spremao za borbu, 3-4 mjeseca trening kamp, plati trenere, ishranu, sve živo i da tako propadne ti borba. Oliveira je pametno uzeo svo vrijeme koje mu je dopušteno da može nastaviti.
Bilo je u početku trenutaka kad je Oliveira bio u opasnosti, ali kad je pao na parter nakon jedne bombe Teymura, jiu-jitsu i iskustvo ga je tu spasilo da barem malo se oporavi. I onda poslije ludnica, Oliveira je "puko" i nasrnuo na Teymura i uništio ga u njegovoj igri. I kako se brzo transformira za submission, pa to je nevjerojatno. Uoči borbe je držao rekord za najviše submissiona u UFC-u, a noćas je podigao svoj rekord na 13! Pa tko će to stići, oboriti taj rekord! I nevjerojatan podatak da mu je tek 29 godina! Ja imam osjećaj kao da ga gledam 20 godina u UFC-u, zaista da ne povjerujem. Koji lakat!
Demian Maia vs. Lyman Good Jesmo li pomislili da će Maia u ovu borbu imati nekakav drugačiji gameplan od dosad? Ako jesmo, onda sigurno nismo pratili Maiu ili jako malo znamo o njemu. Maia sve po starom, ono što je provjereno, i što kod ovakvih protivnika uvijek pali. Izgleda da mu ti top hrvači jedino predstvaljaju najveći problem i to su za njega nagori mogući matchupi. Mislim da je izjavio da ima još dvije borbe po ugovoru, nadam se da će to pobijedit i otići u zasluženu mirovinu! 41 godina je tu i zašto ne.
Jose Aldo vs. Renato Moicano Stvari su se već prilično zakuhale do ove borbe, atmosfera je bila na vrhuncu! Mislio sam da će Moicano uspjet svladat legendu Alda, smatrao sam da će biti bolji i zbog reacha, ali i nije toliko "potrošen" u tim borbama, iako je Aldo u zadnjoj borbi protiv Stephensa izgledao fenomenalno. Ali, kako sam se prevario. Aldo kao iz najboljih dana WEC-a! Kako je samo silovito krenuo i Moicanu nije poslije ništa moglo pomoći, samo da se pokrije i čeka da sudac prekine. I ponovno izlet Alda u publiku kao protiv Mendesa, ludnica! To samo Aldo može!
Raphael Assuncao vs. Marlon Moraes Kad imaš ovako sjajan niz borbi u jednoj večeri, a tek treba krenut ono glavno, osjećaj je sjajan. Tako si nekako još više napumpan i nabrijan. Vjerujem da smo većina priželjkivali pobjedu Moraesa, isključivo zato što je jako atraktivan borac, nema čovjek dosadne borbe. Iako neki i nisu vjerovali da se protiv Assuncaoa nešto više može napravit, eventualno ga dobit nekako na sudačku, bodove. Ali točno se vidi i osjeća u zraku da je ovo vrijeme od Moraesa! Koja brzina i preciznost!
I da uspije napravit giljotinu jednom Assuncaou koji 9 godina nije izgubio takvim načinom, e to je impresivno! Ako on sad ne dobije title shot sa TJ-om koji je potencijalni matchup godine, onda stvarno ne znam.
Spomenimo iz uvodnog dijela i Saida (body kick), Rozenstruicka koji se fino vratio u borbu protiv Albinija (koji nikako da nađe odgovarajuće gaćice za borbu), Thiago Alvesa koji je pokazao da ima još to u sebi, ali možda su mu suci ipak bili naklonjeni te Pereza koji je lijepo završio uvodni program i najavio nam da bi se neke moćne stvari mogle događati u nastavku, odnosno u glavnom dijelu. Djevojke me nisu impresionirale, nisu imale dobru večer.
Ova priredba je pun pogodak bila, Brazil je oduševio i baš mi drago što sam noćas ostao budan i pratit live prijenos! |
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Posted - 06/02/2019 : 23:57:27
|
Ja bi ovdje Walkera diskvalificirao. Pa falilo je jedva 2 cm da ga pogodi. Čista namjera. Inače fantastičan event, najbolji koji sam gledao do sada. |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13211 Posts
Posted - 07/02/2019 : 15:33:22
|
Pisao sam i ja da se on mora paziti ovakvih stvari, mlad je, valjda će naučiti. Rekli bismo, to je u žaru borbe, kad nekoga baciš u nokdaun, ne smiješ mu dat vremena za oporavak nego brže bolje ga završiti. Jer svi su oni jako dobro istrenirani i puno udaraca prime za vrijeme treninga po kampovima, tako da se za 10 sekundi oni vrate u borbu ili prije. A očito neke ponese taj adrenalin i nesmotreno naprave nešto što ne bi smjeli. Teško je i sucu ovdje, u usporenoj kad gledaš, onda je lako, ali to u oktagonu se sve brzo odvija, tko bi rekao da će ova cijela borba trajat 15 sekundi samo
Ne bi ga ja diskvalificirao, jer bi ga tako izjednačili Tonka sa onim slučajem ranije što smo imali ove godine, sjeti se koljena od Greg Hardya, to je za DQ, ali ovdje da ga je dotakao, vjerojatno bi isto bilo. Inače, dok protvnik leži na tlu, ovaj što je u stojećem položaju ga smije tući po nogama i u tijelo, glavu ne. Sva sreća ovdje za Walkera da ga je promašio nogom, jer je strašno talentiran i zanimljiv, a takve borce jedva čekamo gledat
|
|
Edited by - ReemCP on 07/02/2019 15:35:09 |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Posted - 08/02/2019 : 01:23:27
|
U pravu si teško je tu razmišljati glavom. To je praktički tuča i emocije lete na sve strane, još ako je bilo " koškanja " prije borbe. S druge strane profesionalac si i o ovome ti ovisi ne samo karijera nego čak i egzistencija. Zašto radi jedne sekunde propasti.
Hardy je izuzetno arogantan lik a i čuo sam svašta da se piše o njemu, pretukao ženu itd. Za neke slučajeve čak ni ne treba pisanje i novinari, na licu i u očima mu vidiš sve. Walker isto, dobro nije baš isto ali malo previše glupiranja možda. U jednu ruku zanimljiv je što se toga tiče. Talentiran strašno.
Ja gledam te borce i po osobnosti dosta, ne mogu navijati za nekoga tko je pun sebe ili je u privatnom životu očajan. McGregor ima još kredita kod mene dok ne vidim još da li se glupira stvarno radi novaca ili mu je isti pomutio razum. Ali sve manje sam strpljiv s njim. Da budem iskren čak sam malo za Cellonea u toj borbi. |
|
|
Topic |
|
|
|