Dobri stari Rocky...Navijao sam za njega devedesetih kada se dva puta sukobio sa Maskeom. Tada mi je u toj kategoriji bio Darius Tigar Michalcewsky favorit. U to vrijeme je bilo zanimljivo pratiti polutešku kategoriju. Počivao u miru.
Jel sad ovo znaci da lennox vise nije zadnji undisputed champ? Ionako nece vise biti vazno ako je istina da je wbc stavio joshuu za izazivaca pobjednika wilder/fury
Nisam uspia ostati budan danas cu pogledat snimku, ovo me nije toliko iznenadilo, kad su najavili mec pocea sam pratiti sve u vezi Ruiza i vidilo se odma da nece biti lagan zadatak za AJ-a, Joshui se bahatost obila o glavu. .nikad zanimljivija teska kategorija..
Ruiz sa svojih 120kg je nevjerovatno agilan, i ima ubitacno brze ruke, jucer se pokazalo da ima i cvrstu bradu jer se brzo oporavia od knockdowna i nakon toga sa onim lijevim kroseom gadja AJ-a iza uha u mali mozak., prakticki je mec bio gotov u trecoj rundi..ovaj se jednostavno nije uspia oporavit od toga, takvi udarci su cesto kobniji od udaraca u bradu jer mogu te izbacit iz ravnoteze na duze vrijeme..
Koliko sam shvatio Hearna imaju klauzulu u ugovoru di je dogovoren rematch, triba bi biti u studenom ili prosincu i to najvjerovatnije u Engleskoj, bas me zanima hoce li se Joshua mentalno opraviti od ovoga, novi poraz moga bi biti njegov eventualni kraj..