Srbija: 300 DIN Hrvatska: 25 KN BiH: 5 KM Crna Gora: 2,5 EUR S. Makedonija: 100 DEN Slovenija: 4 EUR
Kad vec dam 4 eura nek mi strip ne puca pod prstima od naborabog papira..samo to molim.
valjda će i to popraviti.. konačno se vidi da slušaju "glas naroda"...
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Pa onda će ovaj format biti isti kao redovne serije. Meni je njihov format grozan, kad složim stripove jedan na drugi poslije određenog broja se nakrive i jako ružno izgleda.
Pa onda će ovaj format biti isti kao redovne serije. Meni je njihov format grozan, kad složim stripove jedan na drugi poslije određenog broja se nakrive i jako ružno izgleda.
format je ok,, nakrive se od papira..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Zanimljivo, AF je 300, a Stripoteka 150 dinara. O sadržaju da i ne govorimo.Za mene se AF završio sa 75-om epizodom. A ovi genijalci iz CPG su lepo krenuli sa kolorcima i onda se napravili pametni da preskoče 7 epizoda. Navodno, jednog lepog dana će i to da objave.
Mozda je mogla numeracija na koricama da ide kako treba, a da ostave prostora da te preskocene brojeve objave jednog dana. Tipa, jedan broj godisnje i tako posle par godina sve to izgleda bez greske. :)
Mozda je mogla numeracija na koricama da ide kako treba, a da ostave prostora da te preskocene brojeve objave jednog dana. Tipa, jedan broj godisnje i tako posle par godina sve to izgleda bez greske. :)
Bilo bi dobro skenirati naslovnicu i zadnju str.da budemo informirani jer taj "novi Extra" u Zagreb stiže tek oko 5-og u mjesecu...
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •