Vis' ti sranja...moram se ovako izraziti sorry. Ali prisiljen sam ga kupovati. I hocu, jbg. da nastavim extru, ali ocito nisu imali sluha za wox populi.
Kako je to broj 1 otisnut na hrbatu? AF u jednom smjeru, a 1 u drugom
Inače, kupujem čim iziđe, nema druge, Ekstra mora ići dalje!
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Danas mi je srecan dan. Moram da se pohvalim. Stigao mi paket od 56 Libellusa. A isto sam se tolko ako ne i vise obradovao i ovom CPG AF 1.On ide prvi na citanjac
Može slika zadnje korice,ako neko može poslikat,i baš me zanima jel to stiglo i u Hr.Sutra ću usput pogledati na kiosku(ili Kauflandu),a ako ga nigdje nema onda će valjda doći drugi tjedan.
Pogledati ću i ja, rano ujutro idem na put pa ću škicnuti kioske već oko 06 h - javim ovdje odmah iz aviona vesele vijesti ugledam li AF-a
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Ukoliko se bude dobro prodavalo, neka izvole pojačati na mjesečni ritam!
A izgleda da vise nece biti one serije koja ponavlja Extru? U ovom nivom se par puta referenciraju na hrvatsku estru bas sa brojem epizode "extra" SA. Nisu npr rekli "to je bilo u epizodi 186 Pax Vobis" ili koja je vec
Ajde Domi i Bvagner 3, pls. javite ako ga nadete. Da cujem misljenje...jer ovo, najbolje u ex yu mi je pretjerivanje...
A sya bi ti hteo :) Kukali ste sto nema nastavka originalnih novih epizoda. Evo ih sad. Format, prevod i adaptacija, otisak, dizajn, korica sve za 10. Nema glupavih logoa... Jedino taj valovit papir. jbg. Po meni najbolj ido sada AF u nas
Ajde Domi i Bvagner 3, pls. javite ako ga nadete. Da cujem misljenje...jer ovo, najbolje u ex yu mi je pretjerivanje...
A sya bi ti hteo :) Kukali ste sto nema nastavka originalnih novih epizoda. Evo ih sad. Format, prevod i adaptacija, otisak, dizajn, korica sve za 10. Nema glupavih logoa... Jedino taj valovit papir. jbg. Po meni najbolj ido sada AF u nas
Ako si dobro popratio i procitao s razumijevanjem sve ovo dosad, sto bi mi htjeli, o Alan Fordu, onda ti je moralo biti sve jasno. Dopustit cu sebi, da pricekam misljenje i videnje pravih fanova, o novom predmetnom izdanju. Jer ga nazalost ne mogu osobno kupiti 7 000 km daleko od Hrvatske.
Svakako ću javiti već vrlo rano ujutro ugledam li na kioscima...
Uvijek ću biti objektivan - za ono što (po mom mišljenju) ne valja -ne biram riječi, ako je dobro podržavam i kupujem - bez kupovine niti nema opstanka bilo kojeg serijala... Kupujem i obje varijante Nove Zlatne, i ne kompariram ju s Libellusom, svako izdanje je dobro na svoj način ako poštuje neke osnovne standarde