prvi strip koji sam procitao je bio zs takson..mislim da je broj 818..i taj je crtao leteri..i bio mi je i ostao, uz galepa, najdazi crtac, kad je tex u pitanju..
Meni su njegovi likovi u početku izgledali malo smiješni, nekako previše groteskni. Ipak, kad su se pojavile ove nove generacije tipova kojima je neko rekao da znaju da crtaju, onda sam počeo i Leterijeve radove da smatram mnogo boljim.
Carson je obična kukavica....Drago mi je vidjeti, da je Tex ostao uspravan. Nije se još rodio taj zbog kojeg bi Tex pokleknuo na pod! Ovo je samo "obični utorak" za Texa
ima nešto drugo što mi smeta....obojici rendžera se dime pištolji, a rupa na prozoru nema dovoljno, uz to vidi se da su napravljene izvana, pa me zanima gdje su to Tex i Carson pucali, da im se tako dime pištolji
Ova rupa s lijeve strane je nešto proširena, tu je ušlo više od jednog metka.
da najmanje dva pištoljem ili možda jedan sa puškom, onom teškom sa kojom se obaraju Medvjedi, tko bi ga znao...treba najprije pročitati strip, da vidimo sa kime to Tex i Carson uopšte imaju posla (traperi, razbojnici, meksikanci, pokvareni šerif, gradonačelnikovi ljudi,....). Mene više zanima, gdje su IZAŠLI meci od Texa i Carsona.....možda kroz prozore na drugoj strani (gdje se ne vidi) ali ako su tamo počistili teren, što onda nisu tamo izašli van. Sumnjam da su opkoljeni, jer tada ne bi imalo smisla da su obojica na jednoj strani, OSIM ako drugu strano pokrivaju Tiger Džek i Kit Willer.....
Kupljeno, pročitano. Čini se jedna solidna epizoda. Piše Boseli, čini se da je čuvao ove kraće, neambicioznije priče za Letterija. Ima pucnjave, misterija, korumpiranog šerifa, moćnog rančera, dvoličnog sina moćnog rančera i indijansku dijademu. Raritet: Teks i Karson ne jedu biftek s krompirićima već tortilje. Razlog: solidarnost sa siromasima. Letteri grozan ali dobar.