Author |
Topic |
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4648 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member
1518 Posts
Member since 02/06/2005 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8279 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Dermentor
Average Member
Croatia
689 Posts
Member since 14/06/2010 |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
RadioClash
Senior Member
Virgin Islands (United Kingdom)
1670 Posts
Member since 20/11/2015 |
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 04/09/2019 : 16:13:46
|
Koji kretenizam! Nakon 20 godina javnost i dalje pokusaje dokazati mogucu povezanost nasilja sa video igrama. To sto je nekoliko izopacenika koristilo igrice kao trening za masakr nije dovoljno da bi se ista dokazalo. Istina, pederi sa Colombinea jesu radili na dizajniranju levela za Doom igru, ali ponovo kazem da to nije nista.
Ja licno nigdje nisam vidio nekog lika koji obuce odijelo i raspali po civilima u aerodromu, ne sjecam se da sam skoro procitao o nekom celavcu koji je zadavio cistaca parkova klavirskom zicom, ne znam za nikakvog manijaka iz komsiluka koji je izbacio babu iz auta, odvezao se do marketa, ponio security pa nakon toga pusio joint ispod mosta, a vala ni jedna zena skojom sam bio nije volila da se baca po drvecu u smedem sorcu i roka sa dva pistolja... Nasilje medu mladim i starim prdonjama je uvijek bilo, samo se mijenja cinjenica pronalazenje novog predmeta za okrivljenje. Zasto niko ne napada Avu Karabatic, Macu Diskreciju ili Miley Cyrus kada razvale sisurine po teveu dok ih milion klinki prati? Zasto niko ne napada Dostojevskog, Dickensa, Andrica i ostalu ekipu zbog nasilja u njihovim knjigama? Kako to da toliko mnogo ljudi procita “Zlocin i kaznu” pa poslije ne rokne neku babu sjekirom?
Neka se mediji vise mane video igara i nasilja. |
|
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Member since 02/08/2013 |
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 05/09/2019 : 16:38:20
|
Evo opet Batman: Arkham origins… peti put… pffft. Mislim kupiti polovnu cetvorku i hrpu igara, jer ne mogu docekati peticu druge godine. Bila bi oko 150€ sa svim kablovima i jednim kontrolerom. Idem u Belgiju u subotu na festival video igara, retro konzola, ima i klasik flipera, igracke i sve sto spada pod "back to retro". Bit ce sajam polovnih igara, pa cu snimiti za trojku jos neke neodigrane igre tipa Uncharted 2+3, Amazing Spiderman… Stavit cu slike na topik "slike iz grada". |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6357 Posts
Member since 05/12/2016 |
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6357 Posts
Posted - 08/09/2019 : 10:42:13
|
quote: Originally posted by CAGLIOSTRO13
Ja sam platinirao spidermana, dobra igrica... iduce je dark pictures: man of medan, sa ekipom
E to sam instalirao neki dan na komp, ''onu'' verziju pa ću odigrat sam, a možda i sa curom ako ima couch co-op. Ja baš obožavam te interaktivne filmove i knjige tip igara kao Detroit, beyond Two Souls, The Wakling Dead, Jurassic Park, Ace Attorney, Danganronpa... |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
Posted - 14/09/2019 : 05:18:09
|
@diskach, jesi probao igricu ? kakva je ? mi je krajem mjeseca igramo u petoro ( :
inace od svih igara takvog tipa, najdrazi mi je bio heavy rain.... until dawn takodjer jako dobar, detroit jos nisam probao, ali imam u planu |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5334 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 14/09/2019 : 10:42:25
|
Ja sam platinirao spidermana, dobra igrica... iduce je dark pictures: man of medan, sa ekipom
...i ja volim ovaj tip igri poput “Man of Medan”, ali sam skeptičan o vezi iste. Heavy rain, Beyond two souls, Until dawn, Detroit...sve su mi te igre ljepo sjele i odlične su za prijeći i više puta, ali sve ove nabrojane su imale onu najvišu moguću visinu cijene u trenutku izlaženja. Jedina koja je imala nižu cijenu u trenutku izlaženja je bila igra “Hidden agenda” i nije valjala ništa. Man of Medan za ps4 gotovo svugdje ima cijenu ispod 200 kn. Pričekati ću vaše komentare koji budete igru probali prije mene🥴 |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5334 Posts
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6357 Posts
Posted - 15/09/2019 : 17:17:11
|
quote: Originally posted by Oki
...i ja volim ovaj tip igri poput “Man of Medan”, ali sam skeptičan o vezi iste. Heavy rain, Beyond two souls, Until dawn, Detroit...sve su mi te igre ljepo sjele i odlične su za prijeći i više puta, ali sve ove nabrojane su imale onu najvišu moguću visinu cijene u trenutku izlaženja. Jedina koja je imala nižu cijenu u trenutku izlaženja je bila igra “Hidden agenda” i nije valjala ništa. Man of Medan za ps4 gotovo svugdje ima cijenu ispod 200 kn. Pričekati ću vaše komentare koji budete igru probali prije mene🥴
Krivo, krivo i opet krivo. Da si proučio bolje, skužio bi da je ovo tek prva epizoda te igre i traje samo 4h. Izlazit će druge priče i koliko sam shvatio nepovezane, nešto potpuno drugo. Primjeti i da se zove The Dark Pictures: Man of Medan, dakle pravo ime igre je The Dark Pictures, a onda će samo izlaziti epizode. BTW igru radi ekipa koja je radila Until Dawn. Ja još nisam igrao. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5334 Posts
Posted - 15/09/2019 : 20:25:31
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
quote: Originally posted by Oki
...i ja volim ovaj tip igri poput “Man of Medan”, ali sam skeptičan o vezi iste. Heavy rain, Beyond two souls, Until dawn, Detroit...sve su mi te igre ljepo sjele i odlične su za prijeći i više puta, ali sve ove nabrojane su imale onu najvišu moguću visinu cijene u trenutku izlaženja. Jedina koja je imala nižu cijenu u trenutku izlaženja je bila igra “Hidden agenda” i nije valjala ništa. Man of Medan za ps4 gotovo svugdje ima cijenu ispod 200 kn. Pričekati ću vaše komentare koji budete igru probali prije mene🥴
Krivo, krivo i opet krivo. Da si proučio bolje, skužio bi da je ovo tek prva epizoda te igre i traje samo 4h. Izlazit će druge priče i koliko sam shvatio nepovezane, nešto potpuno drugo. Primjeti i da se zove The Dark Pictures: Man of Medan, dakle pravo ime igre je The Dark Pictures, a onda će samo izlaziti epizode. BTW igru radi ekipa koja je radila Until Dawn. Ja još nisam igrao.
Ma znam ti ja to sve, izvođač igre je supermassive games koji je radio na Until dawn, ali meni je Until dawn bio fantastičan...imao je odličnu atmosferu. Kasnije je supermassive games radio Hidden agendu, igru koja mi je bila teški smor. U Hidden agendi je grafika bila vidno poboljšana, ali sve ostalo je bilo kruto i zamorno. Hidden agenda je nakon 6 mjeseci od izlaska imala cijenu od samo 4 i pol funte na base.com-u (ps4 verzija) što je stvarno rijetko niska cijena za ps4 igre. |
|
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
Posted - 17/09/2019 : 01:14:53
|
@oki, meni je beyond two souls bila tolika tlaka da je nisam uspio zavrsit :(.... Mislim da ce man of medan bit okej, cijena je manja jer ima upola kracu radnju njego until dawn, sto mozda i nije toliko lose, jer je dosta tesko skupit ekipu dva dana zaredom ( racunajuci da gameamo 3-4 sata ), ovako cemo u jednom sutu sve moci preci. Dal je slucajno netko igrao life is strange 2 ? Meni je i jedinica, a i dodatak bila odlicna |
|
|
Topic |
|