Moze li mala pomoc? U kom stripu je prikazan prvi susret i upoznavanje Mister noa i Krugera? Ne mogu sad da se setim. Ili sam poceo da spinujem i toga nigde nije bilo..
Stječe se dojam kako se polako Mister No revitalizira, ne u smislu da proživljava drugu mladost, ali da prestaje biti nezasluženo umirovljen, to izgleda realno...
Lijepo, iako ništa do daljeg od mojih komentara, redovito čitam, sada sam na Rio Negru trenutno, ali skužio sam da me komentiranje priča nepotrebno iscrpljuje i zasada sam odustao od toga.
Lijepo, iako ništa do daljeg od mojih komentara, redovito čitam, sada sam na Rio Negru trenutno, ali skužio sam da me komentiranje priča nepotrebno iscrpljuje i zasada sam odustao od toga.
Prvi put čitaš Rio Negro? To je možda i najbolja epizoda. Eto nju bih volio imati u Libellusu, nekoliko puta mi je zbrisala na aukcijama, za tako dobar strip se isplati dati malo više kunića. Ali ne perverzno puno
Prvi put čitaš Rio Negro? To je možda i najbolja epizoda. Eto nju bih volio imati u Libellusu, nekoliko puta mi je zbrisala na aukcijama, za tako dobar strip se isplati dati malo više kunića. Ali ne perverzno puno
Nedavno sam čitao ali ću zbog kronologije ponoviti. Dobra priča ali po meni razvikana, recimo posljednji C. je meni dosta bolja priča i riječni pirati.
Rio Negro i Ananga… uvijek sam zelio neki miks, natprirodni, mracni strip na ove teme, putovanje, legende indiosa, neka izgubljena piramida, mozda skrivena pod zemljom.. Onaj kraj sa urusavanjem u "prokletstvu Maja" je dobar, malo zbrzan, ali nitko vise nema niti ideja za neki slican maxi, specijal…. Puxa vida!
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
da, nisam bio siguran da li je Rio Negro ili su Riječni Pirati.
Ima li još neki drugi?
Znam dosta njih gdje su samo Patricija i Mister no, bez Krugera (Uskršnji otok npr...) ili još više gdje su Kruger i Mister no bez Patricije (npr Šuma Mutanata,...) a zanimaju me u kojim pričama su sva trojica zajedno osim ovih koje smo več spomenuli