nego ljudi,jel video ko novog Izbacivača i Usagija #14?
Bouncer je bio i ja ga kupio, pa i napisao sam da me začudio di je prva knjiga sa puno debljim mat papirom, a ostale dvije sa tanjim sjajnim plus drugačiji natpis na hrbatu.
A Usagija je bilo, samo pošto me ne zanima ne znam točno kojeg.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Njemu je pravo ime Doktor Žistis, kad je tražio takvu posvetu?
Nije on ništa niti tražio. Ja se spontano dosjetio da mu užicam crtež kada sam vidio koliko Milazzo brzo crta jer znam koliki je fan Ken Parkera. A bilo mi je nekako originalnije da mu posvetu napiše pod forumskim nickom nego pod pravim imenom.
lijepo je bilo petak i subotu se družilo da kasnih ura izbor gostiju je kao i uvijek odličan a prostor 'džamije' cijelu manifestaciju diže na viši nivo ove godine i u novom ruhu okoliša, pa kome se sviđa, a kome ne
milazzo je pristupačan i korektan, a njegovi crteži za publiku su takvi oduvijek zbog toga on može u sat vremena napraviti 50 posveta, dok drugi (koji crtaju dugo i pažljivo) nacrtaju samo nekima a talijanski vladimir kočiš zec nam ipak nije zapjevao :)))
Prve dvije knjige Izbacivača koje je objavila Udruga CRŠ bile su numerisane kao knjige 4 i 5 Biblioteke Uragan. Šta to znači, koji je ovo sad broj? Zar ne bi to trebalo da su bile knjige 3 i 4, a da je ovo broj 2? Ili će prvi i drugi album ići pojedinačno?
Nije on ništa niti tražio. Ja se spontano dosjetio da mu užicam crtež kada sam vidio koliko Milazzo brzo crta jer znam koliki je fan Ken Parkera. A bilo mi je nekako originalnije da mu posvetu napiše pod forumskim nickom nego pod pravim imenom.
I jeste fora E nek si objasnio da ovaj "prosvetar" iz Cacka ukapira...on bi da mu Milazzo nacrta nivu epizodu Kena Anto bilo je jace od mene
I jeste fora E nek si objasnio da ovaj "prosvetar" iz Cacka ukapira...on bi da mu Milazzo nacrta nivu epizodu Kena Anto bilo je jace od mene
odvojio je celih dvadesetak sekundi na tvoj crtež - kakav baja
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ali to nema smisla, ako je ovo broj 3, onda će to biti broj 2. Šta će biti onda broj 1? I je li ostaju 10. i 11. album?
To je pitanje za ljude iz udruge CRŠ, ali možemo pretpostaviti da se Biblioteka Uragan vjerojatno neće sastojati isključivo od integrala Bouncera. Broj 1 možda bude nešto drugo.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Ali to nema smisla, ako je ovo broj 3, onda će to biti broj 2. Šta će biti onda broj 1? I je li ostaju 10. i 11. album?
To je pitanje za ljude iz udruge CRŠ, ali možemo pretpostaviti da se Biblioteka Uragan vjerojatno neće sastojati isključivo od integrala Bouncera. Broj 1 možda bude nešto drugo.
možda bude Jonah Hex.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Pravo da ti kazem, tek ne bi imalo smisla da sad objave knjigu 1 i knjigu 2, sa po 55 stranica, nakon ovih dvodjelnih/trodjelnih knjiga sa po 125 tj. 185 stranica.
možda bude Jonah Hex.
Može
You stared at the abyss, you'll never rest in peace