Evo razmišljam da ih obrišem jer mi se neko žalio pošto su to privatne stvari a nemam dopuštenje za njih. Nije vlasnik osobno. Ipak ih brišem. Koje vidio, vidio.
Bzv ovo što si Nikotin morao brisati, pa što ih je ta osoba uopće i stavljala onda na internet, reci sam Sve što se i nakratko objavi, gotovo je, svi mogu vidjet. I običan "tweet", objavi netko pa obriše, a već ga je netko "uslikao" i proširio dalje.
Tnx, Nisam baš često za kompom a s mobitela mi je prekomplicirano ( ili ne znam?) postavljati slike. Uglavnom staviti ću. I ja volim gledati tuđe kolekcije.
Pozdrav, evo da pokažem ako koga zanima, nedavno sam kupio Billy policu u Ikei da si konačno i ja posložim svoje "imanje" kako treba. :)
Samo, nećeš se s modelom Billy baš usrećiti, budeš li u bilo koji od gornjih redova slagao par HC albuma više, a kamoli ga kompletno popunio, vjeruj mi.
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
Pozdrav, evo da pokažem ako koga zanima, nedavno sam kupio Billy policu u Ikei da si konačno i ja posložim svoje "imanje" kako treba. :)
Samo, nećeš se s modelom Billy baš usrećiti, budeš li u bilo koji od gornjih redova slagao par HC albuma više, a kamoli ga kompletno popunio, vjeruj mi.
Super izgleda! 😊 Osobno sam za manje biblioteke,a sto pise Dukidule je istina za HC. Probao jednom na gornju policu i savija se ploca, prebacio ih na najdonju i tip-top. A i ovi manji HC-ovi su problematicni po cijeloj duzini sloziti, vec sam jednu policu/plocu dodatno kupio zbog toga. HC slozim od kraja prema sredini i onda popunim sa kojom figurom da rasteretim plocu. Ono sa kutnim dijelom Billya je dobra stvar to cu i ja jednom kad budem imao kvadrat vise. A jedan dio ide pod staklo.. Iako nisam ziher ima li Billy serija vrata sa staklom. 🧐
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Ja sam kupio 7 ostakljinih bilija i 5 običnih, te kako mi je vecina hc izdanja drukcije sam rijesio problem. Dao sam stolaru mjeru da mi izreže od punog drveta podloge debljine 3 cm. Pola komada sto mi je trebalo. Ove koje su mi bile višak jednostavno sam poduplao debljinu tako sto sam stavio 2 njihove standardne jednu na drugu. I sad nema savijanja. Billy je zakon.
Billy je dobar jer je jeftin, jednostavan za sastavljanje, i jer ga se može slagat po želji. Jedino bi svima preporučija da za slaganje koriste police od 40cm, a ne one od 80 cm. Ove od 40cm se sigurno neće iskrivit.
Ove od 80cm se kad ih se preoptereti ipak (šta je i normalno) krive.
Ako neko slaže kutnu kombinaciju, i fali mu 10-15 cm sa bilo koje strane, može ih dobit tako da u kut stavi Gnedby od 20cm. Gnedby je za recimo AF taman.
Imaš puno od Fibre. Ovaj srednji red bode oči: Spaghetti, Blanco Negro, Jerome, Blast, Tarana, Bernet od Auada, Beli Put. A i ovo ispod sve odabrano, vidi se da je u pitanju znalac..