Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
ReemCP
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/cruz avatar.jpg)
Croatia
13330 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 17/05/2019 : 20:38:22
|
quote: Originally posted by Red Marquis
quote: Originally posted by ReemCP
Ako netko moze pomoci mom jednom kolegi ![](icon_smile.gif)
quote: Trenutno me interesira informacija o dostupnosti knjiga Best of marvel od čarobne knjige. Da li su prvih 12 knjiga rasprodani? Krenuo bi za skupljanjem kompleta da dostignem zadnju knjigu, ali ne znam kakva je situacija. Već ne mogu naći prvu knjigu od kolekcije.
Ako je verovati sajtu...nisu rasprodane. http://www.carobnaknjiga.rs/strip
Hvala ti, poslat ću mu link pa neka si malo istraži. |
Never leave it in the hands of the judges
|
Edited by - ReemCP on 17/05/2019 20:38:38 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Manny
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/supershitty.jpg)
572 Posts
Member since 21/08/2011 |
|
tutto maxim
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/images(130).jpg)
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/cruz avatar.jpg)
Croatia
13330 Posts
Member since 03/01/2018 |
|
wesskowaz
Advanced Member
![](AvatarUpload/42054867-ivica-iliev.jpg)
Serbia
11632 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21326 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 22/05/2019 : 00:10:45
|
VELIKO PRIZNANJE SRPSKOM IZDANJU „ASTERIKSA“!
Melita Logo Milutinović osvojila je Nagradu „Branko Jelić“ za najbolji prevod s francuskog jezika za Asteriksa.
Sinoć je, u sjajnoj atmosferi Francuskog instituta u Beogradu, dodeljena Nagrada „Branko Jelić“ u tri kategorije, a Melita Logo Milutinović dobila ju je za najbolji prevod s francuskog u kategoriji „Otkriće“ – za prevode stripova R. Gosinija, A. Uderza, Ž. I. Ferija i D. Konrada „Asteriksov i Obeliksov rođendan“, „Asteriks među Piktima“ i „Cezarov papirus“, u izdanju Čarobne knjige.
Želimo da čestitamo Meliti na izvanrednoj nagradi i velikom doprinosu stripskoj zajednici, kao i komisiji koja se odvažila da to važno priznanje dodeli prevodu stripa. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
Peyo
Advanced Member
![](AvatarUpload/g1.JPG)
Croatia
10458 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21326 Posts
|
paranoid
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](avatars/Harlequin.jpg)
340 Posts
Member since 28/09/2008 |
|
Red Marquis
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_buddy_1.jpg)
Serbia
3324 Posts
Member since 06/11/2017 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21326 Posts
|
Peyo
Advanced Member
![](AvatarUpload/g1.JPG)
Croatia
10458 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11632 Posts
|
Tornadomaster
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/unnamed.jpg)
Bosnia and Herzegovina
2514 Posts
Member since 01/08/2009 |
Posted - 24/05/2019 : 15:05:58
|
Mislim da je sad ponestalo Hermanovih naslovnica za integrale :) Biće interesantno koje će ČK naslovnice ubuduće koristiti... |
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože. |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
![](AvatarUpload/DR Maca Zistis(1).jpg)
5483 Posts
Member since 06/10/2011 |
|
swamp thing
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(157).jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 25/05/2019 : 08:49:05
|
Ja sam se baš prijatno iznenadio kad sam prije par godina uzeo prvi integral. Nisam prije toga čitao Džerija, sem epizode Romeo i Julija ili kako već, a i to sam se sjetio tek kad sam počeo čitati, vjerovatno sam je negdje u nekom Zabavniku pročitao prije ihaha godina. Odličan serijal, samo nek šibaju dalje. |
|
DiSkAcH
Advanced Member
![](AvatarUpload/Fade2BlackCOVER_AVATAR.jpg)
Croatia
6358 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 25/05/2019 : 09:14:24
|
Meni je Jeremiah vrhunski strip i jedva čekam, krenuo sam i sa S-A i ČK integralima, ali ih ČK šiba po kvaliteti izdanja i cijeni tako da sam zasada samo na njima :) Nadam se da će ovi integrali šibat do kraja, volio bi to sve imat, iako su kasnije epizode lošije, ali sam početak...prvih 10-15 tomvoa je meni odlično! |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11632 Posts
|
Tornadomaster
Senior Member
![](AvatarUpload/unnamed.jpg)
Bosnia and Herzegovina
2514 Posts
Member since 01/08/2009 |
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3324 Posts
Posted - 04/06/2019 : 12:22:58
|
Watchmen bio 22x33, ovde piše 22x30...ne znam jel greška, ili je iz nekog razloga V kraći za 3 cm...Kod Fibre su istog formata koliko znam. |
|
kasper
Advanced Member
10906 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3324 Posts
Posted - 04/06/2019 : 14:02:39
|
quote: Originally posted by kasper
ne moze 22x30. ako je y=30 onda x=22*30/33
Pa da, biće da je greška.
Dodatni materijali manje više, neće mi biti razlog dupliranja, samo je stvar kad uživo vidim razliku veće rezolucije u odnosu na BP ću prelomiti da li pazarim... |
|
kasper
Advanced Member
10906 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
verab
Senior Member
Croatia
2873 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 06/06/2019 : 21:25:14
|
![](http://i67.tinypic.com/2r5s48x.jpg)
Čudesna žena: Zemlja jedan
RASTRZANA IZMEĐU DVA SVETA... ALI NIJEDNOM NE PRIPADA
Od sjajnog pripovedača Granta Morisona (KONAČNI SMAK, LUDNICA ARKAM, MI3) i iz pera Janika Paketa (STVORENJE IZ MOČVARE) stiže najprovokativnija priča o poreklu Čudesne Žene koju ste ikad videli.
Civilizacija amazonki s Rajskog ostrva već milenijumima cveta daleko od muške pošasti. Međutim, jedna žiteljka nije zadovoljna tim izolovanim životom – Dijana, princeza amazonki, zna da ovaj svet ima da ponudi mnogo više od toga i želi da ga istraži, ali u tome je osujećuje njena zaštitnički nastrojena majka Hipolita. Dijani se ukazuje prilika za bekstvo kad se na njihove obale sruši prvi muškarac kojeg je ikad ugledala, pilot Američkog ratnog vazduhoplovstva Stiv Trevor. Dok njegov život visi o koncu, Dijana odlazi u vazda zabranjeni svet muškaraca. Amazonke kreću u poteru za njom i u lancima je vraćaju na Rajsko ostrvo, gde će joj suditi zato što je prekršila njihov najstariji zakon – da neće zalaziti u svet koji se ogrešio o njih.
Ova priča iz bestseler serijala DC strip-romana ZEMLJA JEDAN podstiče na razmišljanje, a ipak ostaje verna izvornom materijalu; potpuno je moderna, a ipak bezvremena, i dostojno predstavlja moć i hrabrost najsilnije šampionke Rajskog ostrva – Čudesne Žene.
„Ovo je najkompleksnija, najmoćnija i najsamouverenija seksi Čudesna Žena koju smo dosad videli.“ — Buklist „Morison, Paket i Ferbern fascinantno su ažurirali ovu junakinju, unevši istinski osećaj čudesnog u njenu priču.“ — A. V. klub „Ubedljivo jedan od najboljih pristupa ovom liku u proteklih nekoliko decenija.“— IGN-1
Kuća M
Jedan od najuticajnijih i najpopularnijih krosovera s početka našeg milenijuma!
Ljubitelji Marvela ne smeju propustiti ovo presudno udruživanje X-mena i Novih osvetnika!
Osvetnici i X-meni okupili su se da odluče o sudbini Grimizne Veštice pošto su njene moći menjanja stvarnosti ugrozile samo tkanje Marvelovog univerzuma. Naše heroje, dok raspravljaju da li da oduzmu život svojoj bivšoj članici, guta talas zaslepljive bele svetlosti. Za tren oka, ceo Marvelov univerzum zauvek se promenio!
Kuća M nam pokazuje svet znatno drugačiji no ranije. Sada mutanti vladaju ljudskim rodom, pod čeličnom pesnicom Magneta i njegove dece – Žive i Grimizne Veštice. Mutantskoj dominaciji opire se svega nekoliko raštrkanih grupica heroja. Ali pošto se samo Vulverin seća sveta kakav zapravo treba da bude, kako će uopšte uspeti da svrgnu Kuću M?
i
Skriveno lice 2
1. Heroji Makalea 2. Avet 3. Put za Advu 4. Kiša krvi 5. Garnizon
![](http://i68.tinypic.com/345j5ky.jpg)
|
hejt, jal & rock 'n' roll |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|