Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 12/06/2019 : 13:46:42
|
quote: Originally posted by 1Euro
ovdje na naslovnici piše 2,4 eura ali na stripu kojeg sam danas kupio piše 2,7 eura.
Upravo sam obavijestio Tržni Inšpektorat u Sloveniji, pa se nadam, da če oni kazniti uvoznika za Sloveniju Delo Prodaja, Dunajska 5, Ljubljana!
Mislim, da se ovdje radi o samovoljnom dvigu cijene sa strane UVOZNIKA za Sloveniju (Delo Prodaja), jer se cijena u Hrvatskoj nije promjenila, koliko znam i kurs kuna/evro je več godinama jednak (omjer oko 7,5), tako da su SAMOVOLJNO digli cijenu na štetu kupaca u Sloveniji. Nadam se da če tržni inšpektorat kazniti sve upletene koji se bave ovakvim razbojništvom!
Več mi je bilo čudno za onaj Zagor Kolor, gdje su isto tako digli cijenu, a sad i ovo, izgleda da nas žele natjerati, da kupujemo skuplje stripove....Pa kada moramo mi potrošači plačati višu cijenu, neka i ovi (Delo Prodaja) plate kaznu ako slučajno nije sve po pravilima!
Mora i uvoznik nešto zaraditi pa makar to bilo na osnovi samovoljne inicijative, neće čitatelji propasti zbog 0,3 €. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
Edited by - DODSFERD on 12/06/2019 13:48:11 |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 13/06/2019 : 01:58:53
|
quote: Originally posted by FelipeKajetano
quote: Originally posted by dzoni
sta je ispravan naslov u odnosu na original..pecina vetrova ili pecina vetra? u svakom slucaju bolje zvuci zs verzija
na ovom forumu "Pećina vjetra". Nikakvi vetri i vetrovi.
Moderatori? Nekakva reakcija na ovo? Malo više gnjusno u kojem kontekstu ide... |
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4342 Posts
Member since 11/09/2006 |
Posted - 13/06/2019 : 13:52:24
|
odgovor sam dobio od coveka koji zna italijanski...na ovaj komentar naravno da nemam sta odgovoriti...ovaj forum nazalost sve vise poprima neke obrise kakve nemam volje da komentarisem... |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2269 Posts
Member since 13/03/2003 |
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 13/06/2019 : 16:12:35
|
quote: Originally posted by Dalen
Ništa. Nula. Zero. Ban.
Evo dobio je ban. Ja sam ga prijavio, neka se zna, uopće nemam problem s time... treba čitka i prvi stojim u redu ako sam zaslužio. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38059 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3016 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 13/06/2019 : 21:41:50
|
Oduvala ga kosava u ove sparne dane. Svit i na svitu svasta... |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 01/07/2019 : 12:28:32
|
ovdje na naslovnici piše 2,4 eura ali na stripu kojeg sam danas kupio piše 2,7 eura.
Upravo sam obavijestio Tržni Inšpektorat u Sloveniji, pa se nadam, da če oni kazniti uvoznika za Sloveniju Delo Prodaja, Dunajska 5, Ljubljana!
Mislim, da se ovdje radi o samovoljnom dvigu cijene sa strane UVOZNIKA za Sloveniju (Delo Prodaja), jer se cijena u Hrvatskoj nije promjenila, koliko znam i kurs kuna/evro je več godinama jednak (omjer oko 7,5), tako da su SAMOVOLJNO digli cijenu na štetu kupaca u Sloveniji. Nadam se da če tržni inšpektorat kazniti sve upletene koji se bave ovakvim razbojništvom!
Več mi je bilo čudno za onaj Zagor Kolor, gdje su isto tako digli cijenu, a sad i ovo, izgleda da nas žele natjerati, da kupujemo skuplje stripove....Pa kada moramo mi potrošači plačati višu cijenu, neka i ovi (Delo Prodaja) plate kaznu ako slučajno nije sve po pravilima!
I što je na kraju bilo s ovim slučajem, je l' inspektorat poduzeo odgovarajuće mjere? |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
big joco
Senior Member
Slovenia
1711 Posts
Member since 27/05/2003 |
Posted - 01/07/2019 : 14:33:05
|
o fak, a ti to resno? Zaradi 30 centov prijaviš nekoga inšpekciji? Ampak se mi zdi , da so se stripi pač vsepovsod podražili, tudi v Italiji...za teh par centov, si izpadel pravi gorenjc... |
https://www.youtube.com/watch?v=BMkRRvEoVoM |
|
|
ivan_micic
Senior Member
Croatia
2353 Posts
Member since 19/12/2007 |
|
Topic |
|
|