forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: PROPOVJEDNIK 1 & 2
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 16/06/2019 : 14:15:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

isto tako nije prvi puta da se ti praviš pametnjakovićem, bušido
pametnjakovićem koji čita puno stripova, još ih voli jebote, a onda, kad se povede priča o nekom stripu, umjesto da kaže nešto ad rem, priča budalaštine, pametuje

znaš li ti išta o Propovjedniku, bušido? ili znaš samo pametovati bez ikakvog temelja

Hahaha, gle tko mi to govori.

Ja bih tebe jednom volio upoznati uživo, čisto da vidim koliko se razlikuješ ili sličiš svojoj online personi.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 16/06/2019 : 14:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
još ti moraš puno maslačaka pojesti da bi mene upoznao uživo
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 16/06/2019 : 14:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Pretpostavljam da se ne slažeš sa tezom da je Preacher ustvari dosta nezreo strip?

Zapravo se slažem s time, ali ja to ne smatram njegovom manom, već njegovom kvalitetom.

To je isto rekao i pcoro, ali ne znam zašto je to kvaliteta.
Misliš možda u smislu da je zabavan, otkačen, lud?

Propovjednik je jedan jako ljutit strip. I svoju ljutnju iskazuje vrlo otvoreno, nedvosmisleno i nesuptilno. Takav pristup ne funkcionira u svakom slučaju, ali u Ennisovom da. Neka su umjetnička djela dobra upravo zato što otvoreno i neušminkano prezentiraju bol, frustraciju i sve ono što ne valja sa svijetom. Jedan od razloga zašto to kod Ennisa funkcionira su likovi. On je, po meni, jedan od autora koji piše najbolje likove. Izrazito im precizno uđe u glave, ogoli ih, te se na određenim razinama teško ne poistovjetiti s njima, bez obzira kakvu ulogu ispunjavali u priči. Na primjeru Ennisovih likova dobro se vidi koliko je ponekad tanka granica između šupka i dobričine. Strip je nezreo, ali zahvaljujući slojevitim likovima ta nezrelost funkcionira.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 16/06/2019 : 14:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Pretpostavljam da se ne slažeš sa tezom da je Preacher ustvari dosta nezreo strip?

Zapravo se slažem s time, ali ja to ne smatram njegovom manom, već njegovom kvalitetom.

To je isto rekao i pcoro, ali ne znam zašto je to kvaliteta.
Misliš možda u smislu da je zabavan, otkačen, lud?

Propovjednik je jedan jako ljutit strip. I svoju ljutnju iskazuje vrlo otvoreno, nedvosmisleno i nesuptilno. Takav pristup ne funkcionira u svakom slučaju, ali u Ennisovom da. Neka su umjetnička djela dobra upravo zato što otvoreno i neušminkano prezentiraju bol, frustraciju i sve ono što ne valja sa svijetom. Jedan od razloga zašto to kod Ennisa funkcionira su likovi. On je, po meni, jedan od autora koji piše najbolje likove. Izrazito im precizno uđe u glave, ogoli ih, te se na određenim razinama teško ne poistovjetiti s njima, bez obzira kakvu ulogu ispunjavali u priči. Na primjeru Ennisovih likova dobro se vidi koliko je ponekad tanka granica između šupka i dobričine. Strip je nezreo, ali zahvaljujući slojevitim likovima ta nezrelost funkcionira.

OK, znači da želiš reći da smatraš autorov gnjev autentičnim.
Ali nije li to ipak jedan pogrešan način, tako prigrliti ljutnju i postaviti se u opoziciju prema svemu?
Go to Top of Page

pcoro
Senior Member

Croatia
2409 Posts

Member since 17/01/2006

Posted - 16/06/2019 : 15:07:41  Show Profile Show Extended Profile  Send pcoro a Private Message  Reply with Quote
Nije, uostalom ne postavlja se Ennis negativno prema svemu, dapače. Preacher je voljan i umrijeti za pravdu, on se postavlja protiv, šta je znam, licemjerja vjere i vlasti. Ali to je manje bitno, mislim da je u Preacheru bitnija psovačina, krv, provokacija i tako to.. te zabavne stvari koje ipak nije lako upakirati u dobar serijal, a da ne zagnjave previše. Preacher je čak jedan konzervativan strip koji se prodaje kao pobuna.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 16/06/2019 : 15:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pcoro

Nije, uostalom ne postavlja se Ennis negativno prema svemu, dapače. Preacher je voljan i umrijeti za pravdu, on se postavlja protiv, šta je znam, licemjerja vjere i vlasti. Ali to je manje bitno, mislim da je u Preacheru bitnija psovačina, krv, provokacija i tako to.. te zabavne stvari koje ipak nije lako upakirati u dobar serijal, a da ne zagnjave previše. Preacher je čak jedan konzervativan strip koji se prodaje kao pobuna.

To nije samo puko licemjerje vjere, jer u ovom serijalu Bog je prikazan kao da postoji, ali je loš, kukavica, pa je time i stvorio takav svijet. Znači, ako je fundament svijeta loš, otkuda pravednost za koju bi Preacher ginuo, ima li ona smisla u takvom svijetu...?
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 16/06/2019 : 15:18:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
Svetac ubojica nije ni slojevit ni graničan ni dobro urađen niti ima ikakav identifikacijski potencijal. tu se opet moramo vratiti: a za koga je to napisano? pa za nezrele klince. ali: nezreli klinci nisu mjerilo koje obvezuje, nego baš obratno: njihovu pobunu i bijes moraju stišati ljudi koji kuže stvari i tako se dolazi do ravnoteže.

kad netko nema pojma zašto bi trebalo biti dobro to o čemu govori da je dobro, onda će ispričati jednu ovakvu priču o tobože slojevitim likovima. ali to ne kazuje ništa ni o čemu, jer svaki stripovski lik je slojevit ako se hoće. i Doc Lester je slojevit: zubar, koji je zbog žene upropastio karijeru stomatologa i otišao loviti krznene životinje. ali slojevitost nije takvo mehaničko bacanje lika vamo-tamo, nije slojevit lik onaj koji ima neku svoju "jedinstvenu" priču, nego je slojevit onaj "tko je usvojio neku osobnu strukturu, cjelokupnost do jedinstva jednog stila uzajamno oslonjenih idealnih pokretnih shema za zor, mišljenje, shvaćanje, vrednovanje i obradbu svijeta i bilo kojih slučajnih stvari u njemu; shema što su unaprijed dane svim slučajnim iskustvima, ova jedinstva prerađuju i uvrštaju u cjelinu personaliziranog svijeta".

a ova teška formulacija prevedeno govori da je slojevit onaj koji se kreće u najbanalnijim, najobičnijim stvarima, ali se tu kreće sigurno i lako, jer vlada elementarnim stvarima i tamo gdje su drugi zbunjeni, on zna što treba činiti. a ovo činjenje ne može biti bizarnost kao u Propovjedniku, već mora biti relevantno, tj. uzorno, tako da se može oponašati, tj. mora biti u odnosu na najopćenitije.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 16/06/2019 : 15:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svetac ubojica nije ni slojevit ni graničan ni dobro urađen niti ima ikakav identifikacijski potencijal. tu se opet moramo vratiti: a za koga je to napisano? pa za nezrele klince. ali: nezreli klinci nisu mjerilo koje obvezuje, nego baš obratno: njihovu pobunu i bijes moraju stišati ljudi koji kuže stvari i tako se dolazi do ravnoteže.

kad netko nema pojma zašto bi trebalo biti dobro to o čemu govori da je dobro, onda će ispričati jednu ovakvu priču o tobože slojevitim likovima. ali to ne kazuje ništa ni o čemu, jer svaki stripovski lik je slojevit ako se hoće. i Doc Lester je slojevit: zubar, koji je zbog žene upropastio karijeru stomatologa i otišao loviti krznene životinje. ali slojevitost nije takvo mehaničko bacanje lika vamo-tamo, nije slojevit lik onaj koji ima neku svoju "jedinstvenu" priču, nego je slojevit onaj "tko je usvojio neku osobnu strukturu, cjelokupnost do jedinstva jednog stila uzajamno oslonjenih idealnih pokretnih shema za zor, mišljenje, shvaćanje, vrednovanje i obradbu svijeta i bilo kojih slučajnih stvari u njemu; shema što su unaprijed dane svim slučajnim iskustvima, ova jedinstva prerađuju i uvrštaju u cjelinu personaliziranog svijeta".

a ova teška formulacija prevedeno govori da je slojevit onaj koji se kreće u najbanalnijim, najobičnijim stvarima, ali se tu kreće sigurno i lako, jer vlada elementarnim stvarima i tamo gdje su drugi zbunjeni, on zna što treba činiti. a ovo činjenje ne može biti bizarnost kao u Propovjedniku, već mora biti relevantno, tj. uzorno, tako da se može oponašati, tj. mora biti u odnosu na najopćenitije.

Mislim da misli na likove iz redovne serije, ne na Sveca ubojicu.
Ali i o tome bi se dalo; što to zaista čini Propovjednika slojevitim? Da, on bi htio neku pravednost, pronaći Boga i održati mu lekciju, zbog svega što je učinio, što je svijet takav kakav jest. Sad, on ima moć koja ga faktički čini jednakim ili skoro jednakim Bogu, ali uglavnom je koristi kako mu se svidi, ne da bi popravljao svijet.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 16/06/2019 : 15:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
Rekao je da su likovi slojeviti. I Svetac ubojica je jedan lik - a pošto sam samo njega uspio pročitati do kraja, govorim o tom liku.

Ovo što kažeš, to je stari problem teodiceje. Da sad ne ulazimo opširno, po ovome što govoriš, Propovjednik je na liniji Camusovog Pobunjenog čovjeka. Ali, dok je to kod Camusa koliko-toliko dobro razvijeno, po onome što sam vidio, taj strip je jako niska razina, praktički se ni ne može uzeti ozbiljno u razmatranje. Nema tu nikakvog promišljanja, nego je odmah: e, a zašto je sve tako pokvareno? Ovaj ode u rat i odmah je jako ogorčen, jako bijesan i jako otpuštenih kočnica. To je sve jednostrano, nema razvijanja, nego se slučajne stvari (slučajno je tu rođen, pa je slučajno regrutiran i slučajno završio u ratu) uzimaju kao posljednja stvar: njegovo slučajno postojanje je određeno ratom koj ise njemu dogodio - i sad je SVE sagledano sa te perspektive. To što drugdje postoje drugi ljudi i druga iskustva, što je negdje lijepo, i dobro, to se sve proglašava ništavnim. Samo je ovaj bitan: njemu je loše i odmah je čitav svijet loš.

Pa, meni to nije ni slojevito ni uvjerljivo.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 16/06/2019 : 16:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

Rekao je da su likovi slojeviti. I Svetac ubojica je jedan lik - a pošto sam samo njega uspio pročitati do kraja, govorim o tom liku.

Ovo što kažeš, to je stari problem teodiceje. Da sad ne ulazimo opširno, po ovome što govoriš, Propovjednik je na liniji Camusovog Pobunjenog čovjeka. Ali, dok je to kod Camusa koliko-toliko dobro razvijeno, po onome što sam vidio, taj strip je jako niska razina, praktički se ni ne može uzeti ozbiljno u razmatranje. Nema tu nikakvog promišljanja, nego je odmah: e, a zašto je sve tako pokvareno? Ovaj ode u rat i odmah je jako ogorčen, jako bijesan i jako otpuštenih kočnica. To je sve jednostrano, nema razvijanja, nego se slučajne stvari (slučajno je tu rođen, pa je slučajno regrutiran i slučajno završio u ratu) uzimaju kao posljednja stvar: njegovo slučajno postojanje je određeno ratom koj ise njemu dogodio - i sad je SVE sagledano sa te perspektive. To što drugdje postoje drugi ljudi i druga iskustva, što je negdje lijepo, i dobro, to se sve proglašava ništavnim. Samo je ovaj bitan: njemu je loše i odmah je čitav svijet loš.

Pa, meni to nije ni slojevito ni uvjerljivo.

Spoiler ako će netko čitati, ali na kraju serijala je valjda, ako se sjećam dobro, objašnjeno da je sam Bog tako udesio život Sveca ubojice, da bi ovaj postao anđeo smrti.

Može se govoriti o lijepom i dobrom, ali svijet Preachera nema baš puno lijepog i dobrog, na svakom koraku su degenerici i budale, od sitnih do najvećih moćnika. To je taj gnjev koji spominje bushido, on je prisutan kako kod autora tako kod glavnih likova.

Eventualno kraj može biti određena slamka spasa iz tog nihilizma, ali i on počiva na problematičnoj postavci "bog je mrtav, sada smo slobodni".

Edited by - Zoroasterixx on 16/06/2019 16:06:55
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/06/2019 : 16:53:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Nisan čita Propovjednika,ali po prew, to pari strip koji se sprda sa tzv. američkim vrijednostima i načinom života.
Šta je pohvalno. i to radi na vrlo vulgaran i brutalan način.
U svakom slučaju mislin da se isplati pročitat,ne očekujen previše al već su me neke stvari nasmijale.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 16/06/2019 : 17:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood
strip koji se sprda sa tzv. američkim vrijednostima i načinom života.
Šta je pohvalno.

Ovo je, nakon bušido-klišeja o slojevitim likovima, klišej nad klišejima. Sprdati se sa vrijednostima, alaj ti vera, kaže ivod.

Ali, jako brzo se pokaže da svi ti progresivni čitači Propovjednika, svi ti zagovaratelji sloboda i sprdači, odmah se stisnu i uskomešaju i trk u dobre stare pristojne malograđanske sheme, čim se počne pisati izvan ustaljenih šablona. Npr. kad se citira Hegel o crncima, jako se zabrinu i pišu prosvjedne note o natruhama rasizma.

Bushido, koji se voli pohvaliti da zna nešto primijetiti, nije u stanju primijetiti te paradokse: koliko su ti veliki sprdači i čitači Propovjednika obični mali građanoidi. Čitaju velike pobune protiv svijeta, sprdnje, a kad krene prava sprdnja od strane kul dečkiju, onda je dobra i malograđanština.

Naprotiv,
nema nikakve sprdnje u Propovjedniku. Sprdati se sa vrijednostima može onaj tko ih ima, tko ih drži u šaci takorekuć, a ne ivod, neozbiljno forumsko spadalo. Hegel se može sprdati sa crncima, zato jer ih poznaje bolje nego oni sami sebe.

A ja se mogu sprdati sa Propovjednikom.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 16/06/2019 : 17:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
Što se tiče Hegelovih crnaca, možda on i nije bio neki antropolog, ali je dobro opisao jedan tip čovjeka, koji se može vidjeti i danas, sve i da je bijele puti i da je moderan građanin.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/06/2019 : 17:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
strip koji se sprda sa tzv. američkim vrijednostima i načinom života.
Šta je pohvalno.

Ovo je, nakon bušido-klišeja o slojevitim likovima, klišej nad klišejima. Sprdati se sa vrijednostima, alaj ti vera, kaže ivod.

Ali, jako brzo se pokaže da svi ti progresivni čitači Propovjednika, svi ti zagovaratelji sloboda i sprdači, odmah se stisnu i uskomešaju i trk u dobre stare pristojne malograđanske sheme, čim se počne pisati izvan ustaljenih šablona. Npr. kad se citira Hegel o crncima, jako se zabrinu i pišu prosvjedne note o natruhama rasizma.

Bushido, koji se voli pohvaliti da zna nešto primijetiti, nije u stanju primijetiti te paradokse: koliko su ti veliki sprdači i čitači Propovjednika obični mali građanoidi. Čitaju velike pobune protiv svijeta, sprdnje, a kad krene prava sprdnja od strane kul dečkiju, onda je dobra i malograđanština.

Naprotiv,
nema nikakve sprdnje u Propovjedniku. Sprdati se sa vrijednostima može onaj tko ih ima, tko ih drži u šaci takorekuć, a ne ivod, neozbiljno forumsko spadalo. Hegel se može sprdati sa crncima, zato jer ih poznaje bolje nego oni sami sebe.

A ja se mogu sprdati sa Propovjednikom.

L ne i. I opusti se. Ponašaš se ka da si metlu proguta.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/06/2019 : 17:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Što se tiče Hegelovih crnaca, možda on i nije bio neki antropolog, ali je dobro opisao jedan tip čovjeka, koji se može vidjeti i danas, sve i da je bijele puti i da je moderan građanin.

Haha,Hegel je bija rasist ka i 90 posto (a možda i više) tadašnjeg evropskog stanovništva. Nije to ništa čudno ni loše. To je tada bilo skroz normalno.

Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 16/06/2019 : 17:42:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisan čita Propovjednika,ali po prew, to pari strip koji se sprda sa tzv. američkim vrijednostima i načinom života.
U svakom slučaju mislin da se isplati pročitat,ne očekujen previše al već su me neke stvari nasmijale.

Što te npr nasmijalo?
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 16/06/2019 : 17:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:

zašto biti tako neodređen? recimo otvoreno: može ih se vidjeti i to na scomu i to na topicu o Propovjedniku. to su oni koji su fanovi Propovjednika + ivod.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/06/2019 : 17:43:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Što te npr nasmijalo?

serafin s odrubljenom glavom,neprecizan pogodak u čeljust,spaljivanje vjernika...

Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 16/06/2019 : 17:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Što te npr nasmijalo?

serafin s odrubljenom glavom,neprecizan pogodak u čeljust,spaljivanje vjernika...

Kakvo spaljivanje vjernika? Jel to ono kada Preacher pomoću božje riječi kaže onim redneckima da gore?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/06/2019 : 17:46:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

zašto biti tako neodređen? recimo otvoreno: može ih se vidjeti i to na scomu i to na topicu o Propovjedniku. to su oni koji su fanovi Propovjednika + ivod.

nisan fan,niti san to napisa. Nauči čitat. Moji postovi su namjerno kratki da ih i prosječni glupavi stanovnik rh koji misli da je pametan poput tebe mora skužiti.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 16/06/2019 : 17:47:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Haha,Hegel je bija rasist ka i 90 posto (a možda i više) tadašnjeg

nije rasist onaj tko objasni kako stoje stvari sa crncima, kao što nije zločinac onaj tko objasni kako stoje stvari sa ivodom. jedno i drugo je donošenje norme, moj ivode.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/06/2019 : 17:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Što te npr nasmijalo?

Kakvo spaljivanje vjernika? Jel to ono kada Preacher pomoću božje riječi kaže onim redneckima da gore?

valjda,davno san to pregleda.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/06/2019 : 17:49:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Haha,Hegel je bija rasist ka i 90 posto (a možda i više) tadašnjeg

nije rasist onaj tko objasni kako stoje stvari sa crncima, kao što nije zločinac onaj tko objasni kako stoje stvari sa ivodom. jedno i drugo je donošenje norme, moj ivode.

Rađe citiraj mein kampf bar ćeš djelovat ozbiljnije.

Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 16/06/2019 : 17:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Što te npr nasmijalo?

valjda,davno san to pregleda.

Da ti kažem pravo, meni takve stvari i nisu baš smiješne :)
Mislim, to su bizarnosti, pa se možda i možeš nasmiješiti, ali više kao reakcija tipa "što je ovo".
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 16/06/2019 : 17:52:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Moji postovi su namjerno kratki

tvoji postovi su prinudno kratki, jer ne znaš drugačije. ali nije to ništa strašno, svi vi pišete kratke postove, a samo par slučajeva s posebnim potrebama pišu duge.

problematično je jedino kada zahtijevaš da tvoji kratki postovi budu tretirani ko da imaš posebne potrebe. a nemaš, ti si jedan obični pisač kratkih postova, katkad napušen a katkad ne.
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000