jos sam prije par mjeseci predvidjao da ce se psdz samo nastaviti dalje sa ovim pricama iz colana rodeo...inace, riijec je o brojevima 119 i 126, obje su one shot i obje su radili isti autori...koga zanima vise moze pogledati u ovom topiku...
Nisam uzeo dosad niti jedan broj, a znam da je i Curunir pisao da je to nečitljivo, ne znam. Uzet ću ovaj Colt pa vidit kako to izgleda i hoće mi se dopasti.
Ja ovih proteklih dana prvi puta počeo sa čitanjem PSDZ-a, stigao do polovice i možda nije na razini Kena Parkera i Magičnog vjetra ali je daleko bolje od Zagora, Texa i sl.
Nisam uzeo dosad niti jedan broj, a znam da je i Curunir pisao da je to nečitljivo, ne znam. Uzet ću ovaj Colt pa vidit kako to izgleda i hoće mi se dopasti.
ne slušaj njega jer on nema pojma
PSDZ su svakako okej za jedno lagano praćenje. nije to razina MNo ili Zagora u najboljim danima, ali je bolje od većine standardnih texova ili dd.
što se tiče ovog izdanja, Colt 45, sjajno. značajnije izdanje od 95% ostale strip produkcije u HR i šire. drago mi je da su baš to izabrali, a ne neke julije, dragonere i slično.
A da, on je često namrgođen pa i ono što valja, njemu nije dobro Hvala Stinky na preporuci, svakako uzimam ovaj broj. A ako naiđem na nekakav povoljan komplet prethodnih brojeva, mislim da neću dugo razmišljat uzeti ili ne
A da, on je često namrgođen pa i ono što valja, njemu nije dobro Hvala Stinky na preporuci, svakako uzimam ovaj broj. A ako naiđem na nekakav povoljan komplet prethodnih brojeva, mislim da neću dugo razmišljat uzeti ili ne
je, samo ti slusaj njega. nauzivat ces se. ajde, bar smo ga se rijesili u DJ-evim izdanjima, he-he.he-he... i jos jedno 69 puta he lwood ti je lijepo rekao da je vecina PDZ necitljivo dosadna, a ja nadodajem s hrpom netocnih podataka. nekad je mozda imalo vrijednost - danas nema nikakvu, osim sto poneka prica ima vrlo lijep crtez. za ovo ne znam, ali bojim se da nije daleko. no, mozda i grijesim. glupo je nagadjati jer ovo vidio nisam. ako ti se svidu, ja cu ti prodati ovak komplet PDZ. ali ako ti se svidi - onda ide pod izvrstan strip, k tomu glanceri
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
je, samo ti slusaj njega. nauzivat ces se. ajde, bar smo ga se rijesili u DJ-evim izdanjima, he-he.he-he... i jos jedno 69 puta he lwood ti je lijepo rekao da je vecina PDZ necitljivo dosadna, a ja nadodajem s hrpom netocnih podataka. nekad je mozda imalo vrijednost - danas nema nikakvu, osim sto poneka prica ima vrlo lijep crtez. za ovo ne znam, ali bojim se da nije daleko. no, mozda i grijesim. glupo je nagadjati jer ovo vidio nisam. ako ti se svidu, ja cu ti prodati ovak komplet PDZ. ali ako ti se svidi - onda ide pod izvrstan strip, k tomu glanceri
Uf, sad si me opet bacio u dilemu. Vidio sam jedan komplet koji trenutno ide, 1-30 za 550 kn, 18.33 kn po stripu. Išao sam malo "prolistati" skenirani strip da vidim kako izgleda, broj 2 i vidim da ima tu dosta teksta.. jel tako u svakom? Vidjet ću onda još, kad je malo komentara o ovom pa ni ne zna čovjek što da misli o ovom. Neki su sretni da se kompletiralo i što će imati sve, ali što važi imat na polici ako i nije baš za čitat.
Hvala ti svakako što si malo opisao situaciiju, pa da se nisam zaletio s ovim pa uzeo, dobro ću još razmislit. Vidjet ćemo što će bit s ovim Coltom, kako to izgleda
Meni su PSDZ vrlo dobre. Ima odličnih i loših epizoda ali generalno se isplati pročitati.
Ujutro sam upravo pročitao ovaj broj. Radi se o dvima standardnima western pričama, ničem posebnima. Po mojem mišljenju je to lošije od PSDZ. Ja osobno čekam na Protagoniste. To su vrlo dobre priče.
Po mojem mišljenju ovaj broj slobodno možeš preskočiti. Stvarno nije ništa posebno. Nema niti uvoda koji se u PSDZ navezuje na priču. Samo dugačko predstavljanje autora stripa.