forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zlatna serija - Veseli četvrtak
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 345

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14530 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 13/07/2019 : 09:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

eh,meni bi nekako komentar na priloženu slidžu više bio nego ovo Rimovo,ali svako ima svoj pogled na život/stripove.

Vjerujem da je takva tvoja reakcija i to je ok, jer vjeruj da je takva reakcija na tu kutiju i mnogih onih koji su čak Zagorovi fanovi. A ja Zagora obožavam pa kad vidim da Nikotin kojem Zagor nije NO.1 kupi ne jednu, već dvije kutije, kako čovjeku ne čestitat volim čitat njegove komentare na AF-u iako ne čitam taj strip, pa me ugodno iznenadio kad povremeno dođe i na ove topice.

Gledam ove njegove kutije jučer na laptopu i sin (4 i pol godine) mi kaže da mu donesem čokoladno mlijeko iz frižidera, dok sam ja otišao i vratio se, on sjeo za laptop i kaže mi da tata kupi i nama Zagor kutiju i što da ja sad kažem na to

Never leave it in the hands of the judges

Edited by - ReemCP on 13/07/2019 09:51:54
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21736 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/07/2019 : 10:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Ajde, Anto, ne budi drvo, majku mu. Kakvo šišanje kupaca? Meni je gušt imati ovu kutiju koja košta ko neki prosječan fibra integral koji kupiš na neviđeno. I kakvi crni "svedoci", oni ti ovo uzeti neće, nema šanse da pređu preko Zografa.

joj,meni odmah padne na pamet da sam za te iste pare (3795 dinara) kupio Aamu,360 stranica sjajnog stripa,A4,kolor,HC...koga ću svake godine isčitavati,pozajmljivati nekim ortacima na čitanje...

a to je u pitanju jedan strip,sasvim prosečan,gde će se jedan primerak pročitati (za petnaestak minuta),ostale naslovnice malo gledati,i onda spakovati i uzeti ga ponovo za nekoliko godina na prelistavanje.

quote:

I kakvi crni "svedoci", oni ti ovo uzeti neće, nema šanse da pređu preko Zografa.

ha,ha,ha....donekle si u pravu;ali donekle.
Uzeće ga i oni,ali krv će im udariti u glavu kad dotični primerak budu držali u rukama;možda će i rukavice koristi u tom trenutku.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 13/07/2019 : 10:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Netko koje za strip kao sto je Aama dao tolike novce bolje da šuti o "sisanju kupaca". Koliko se sjećam iz Stripoteke teski odron od stripa poznat po lošem crtezu s neispunjenim pozadinama (razina Mirka i Slavka) i radnja iz malo losijeg Bleka. Ono radnja : ide majmunoliki robot pa padne u blato i dođe biljka mesožderka da ga pojede a prije toga nju pojede veliki kukac pa tako nekoliko puta.
Mislim da taj kome posudiš Aamu ce ti brzo vratiti i pitati jel imaš kakav ozbiljan strip tipa Zagora da se malo zabavi.
A ovaj Ralph Azham iz potpisa je jos veća pi...rija od stripa.
Ali ako te to pali i osjećaš se "veći stripas" sto si "prerastao" Zagora pa čitaš ove "ozbiljne" stripove gore, tko sam ja da ti to zamjeram kao sto ti radiš ovima koji ce kupiti za svoje novce 13 istih Zagora.
Opusti se - nije tvoj ili moj ukus nikome referenca, nek ljudi za svoje novce kupuju i čitaju sto hoće.

Edited by - logo111 on 13/07/2019 10:50:26
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 13/07/2019 : 13:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ajde, Anto, ne budi drvo, majku mu. Kakvo šišanje kupaca? Meni je gušt imati ovu kutiju koja košta ko neki prosječan fibra integral koji kupiš na neviđeno. I kakvi crni "svedoci", oni ti ovo uzeti neće, nema šanse da pređu preko Zografa.

joj,meni odmah padne na pamet da sam za te iste pare (3795 dinara) kupio Aamu,360 stranica sjajnog stripa,A4,kolor,HC...koga ću svake godine isčitavati,pozajmljivati nekim ortacima na čitanje...

a to je u pitanju jedan strip,sasvim prosečan,gde će se jedan primerak pročitati (za petnaestak minuta),ostale naslovnice malo gledati,i onda spakovati i uzeti ga ponovo za nekoliko godina na prelistavanje.

quote:

I kakvi crni "svedoci", oni ti ovo uzeti neće, nema šanse da pređu preko Zografa.

ha,ha,ha....donekle si u pravu;ali donekle.
Uzeće ga i oni,ali krv će im udariti u glavu kad dotični primerak budu držali u rukama;možda će i rukavice koristi u tom trenutku.

Ma stoji sve, ali šta je život bez glupih poteza :) Ja kad sam vidio ovu ideju odmah sam odlučio da ću imati kutiju. Očekivao sam iskreno mnogo različitih motiva na naslovnici, ali na kraju sam se oduševio Zografom I Živkovićem, jer, realno, koliki car trebaš da budeš da pošalješ naslovnice bez mrve kompromisa I sa kim. Tu je Ferijeva za sve koji hoce original, Mikica za nostalgičare, a i ostali su odradili dobar posao, jedino ne znam koji će im đavo Bisi među domaćim crtačima kad već nije uradio neku svoju verziju koja se ne oslanja na original.
Drugo, kutija uopšte ne izgleda otrcano, nema veze sa Darkvudovom kutijicom za Konana i Crvenu Sonju, dosta je bolje odrađena i baš lijepo služi kao suvenir i uspomena na neka svakako bolja i opuštenija vremena.
A što se šišanja tiče, ne volim taj izraz. Svi mi koji skupljamo stripove i knjige sa namjerom.da.ih zadržimo nakon čitanja, nismo sasvim svoji u glavu, neko manje, neko više, ali realno je takva priča
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5234 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 13/07/2019 : 13:38:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

quote:

eh,meni bi nekako komentar na priloženu slidžu više bio nego ovo Rimovo,ali svako ima svoj pogled na život/stripove.

Vjerujem da je takva tvoja reakcija i to je ok, jer vjeruj da je takva reakcija na tu kutiju i mnogih onih koji su čak Zagorovi fanovi. A ja Zagora obožavam pa kad vidim da Nikotin kojem Zagor nije NO.1 kupi ne jednu, već dvije kutije, kako čovjeku ne čestitat volim čitat njegove komentare na AF-u iako ne čitam taj strip, pa me ugodno iznenadio kad povremeno dođe i na ove topice.

Gledam ove njegove kutije jučer na laptopu i sin (4 i pol godine) mi kaže da mu donesem čokoladno mlijeko iz frižidera, dok sam ja otišao i vratio se, on sjeo za laptop i kaže mi da tata kupi i nama Zagor kutiju i što da ja sad kažem na to

Bitno ispuniti djecje zelje; tak je i moj sin krenuo pa sam mu do sada kupio oko 500 kom Zagora

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21736 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/07/2019 : 13:44:26  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

Netko koje za strip kao sto je Aama dao tolike novce bolje da šuti o "sisanju kupaca". Koliko se sjećam iz Stripoteke teski odron od stripa poznat po lošem crtezu s neispunjenim pozadinama (razina Mirka i Slavka) i radnja iz malo losijeg Bleka. Ono radnja : ide majmunoliki robot pa padne u blato i dođe biljka mesožderka da ga pojede a prije toga nju pojede veliki kukac pa tako nekoliko puta.
Mislim da taj kome posudiš Aamu ce ti brzo vratiti i pitati jel imaš kakav ozbiljan strip tipa Zagora da se malo zabavi.
A ovaj Ralph Azham iz potpisa je jos veća pi...rija od stripa.
Ali ako te to pali i osjećaš se "veći stripas" sto si "prerastao" Zagora pa čitaš ove "ozbiljne" stripove gore, tko sam ja da ti to zamjeram kao sto ti radiš ovima koji ce kupiti za svoje novce 13 istih Zagora.
Opusti se - nije tvoj ili moj ukus nikome referenca, nek ljudi za svoje novce kupuju i čitaju sto hoće.

ovo podvučeno je u stvari i suština,i potpuno se slažem sa tim;hebi ga,jednostavno je ovo bilo jače od mene,i morao sam reći;nadam se da mi zagorofili neće zameriti.
quote:

Ma stoji sve, ali šta je život bez glupih poteza :) Ja kad sam vidio ovu ideju odmah sam odlučio da ću imati kutiju. Očekivao sam iskreno mnogo različitih motiva na naslovnici, ali na kraju sam se oduševio Zografom I Živkovićem, jer, realno, koliki car trebaš da budeš da pošalješ naslovnice bez mrve kompromisa I sa kim. Tu je Ferijeva za sve koji hoce original, Mikica za nostalgičare, a i ostali su odradili dobar posao, jedino ne znam koji će im đavo Bisi među domaćim crtačima kad već nije uradio neku svoju verziju koja se ne oslanja na original.
Drugo, kutija uopšte ne izgleda otrcano, nema veze sa Darkvudovom kutijicom za Konana i Crvenu Sonju, dosta je bolje odrađena i baš lijepo služi kao suvenir i uspomena na neka svakako bolja i opuštenija vremena.
A što se šišanja tiče, ne volim taj izraz. Svi mi koji skupljamo stripove i knjige sa namjerom.da.ih zadržimo nakon čitanja, nismo sasvim svoji u glavu, neko manje, neko više, ali realno je takva priča

isti komentar kao prethodni

a skidam ti kapu što ti se sviđa Zografova naslovnica - baš je to fazon što kažeš;treba biti kralj pa odraditi naslovnicu u svom maniru,bez kompromisa.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 13/07/2019 13:47:28
Go to Top of Page

Damir82
New Member

135 Posts

Member since 02/06/2019

Posted - 13/07/2019 : 14:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Damir82 a Private Message  Reply with Quote
Ne razumijem čemu tolika buka oko kutije sa 13 različitih naslovnica tko ima gušt i tko može financijski zašto ne. Ja kupujem B naslovnicu jer me to vraća u djetinjstvo u neka druga bezbrižna vremena. Veseli četvrtak je uradio odličan posao ,podigao je strip na neku veću razinu što se tiče kvalitete naslovnice stripa i samog papira. Zbilja ga je gušt listat i čitat!

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 13/07/2019 : 14:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ne razumijem čemu tolika buka oko kutije sa 13 različitih naslovnica tko ima gušt i tko može financijski zašto ne.

Ljudi vole kukati, balkanski mentalitet.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3032 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 13/07/2019 : 15:10:49  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Hoce li ZS 99 bit Zagor prica i hoce li bit kutija sa 99 stripova?

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11953 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 13/07/2019 : 15:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Dobra ideja. :)

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 13/07/2019 : 16:49:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Dobra ideja. :)

Ja čekam Sedmu rundu na broju 360 i nekom...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 13/07/2019 : 17:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
Nemoj, tu bi se mogli izvući i objaviti samo 7 naslovnica.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 13/07/2019 : 18:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

Onda smo najebali na
1000 (nas) l( ovn)ica straha 😂😂😂😂😂
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14530 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 13/07/2019 : 18:19:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DOMI

Bitno ispuniti djecje zelje; tak je i moj sin krenuo pa sam mu do sada kupio oko 500 kom Zagora

Hehe, veliš, nekako mora to krenuti

quote:

nadam se da mi zagorofili neće zameriti.

Sumnjam da će Anto tebi netko nešto zamjerit, ti bar kažeš svoje mišljenje, ali i poštuješ druge. Nego najgori su oni koji čitaju neke literature pa smatraju automatski da su viši iznad svih, a meni je to zapravo smiješno

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/07/2019 : 18:37:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nikotin

Stigli i moji

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/07/2019 : 18:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svaka runda jedna naslovnica :D

One runde gdje Sila...khm, Supermark pobjeđuje bi trebale biti jeftinije 30% :D

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 13/07/2019 : 18:45:22  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Niko ne kuka zato što neko drugi kupuje ove kutije pa čak i duple, zaista lična stvar, problem je u tome što je valjda svima apsolutno jasno da zbog ovoga i još nekih sličnih "genijalnih" projekata Veseli četvrtak odlaže u nedogled izdavanje kolekcionarskih izdanja, onih pravih bar, mislim na knjige raznih junaka.
Zanimljivo je da su ovim Nasiljem u Darkvudu među najradosnijima i oni koji su i najviše kukali što nema knjiga Dampyra, Dragonera, Teksa, Mister Noa, Martija..........Treba shvatiti da su ove stvari itekako povezane.
Ja uvek usmeravam problem na izdavače koji su poslovično vešti u spinovanju, a ne na kupce.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 13/07/2019 : 18:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Naravno da nisu povezane. VČ je prespor bio i prije spomena Nasilja u Darkvudu, a isti takav će vjerovatno ostati. Nemoj ni na tren da pomisliš da i ja ne bih 1000 puta radije odabrao da su izbacili Dragonera ili Martija knjigu, nego nasilje, ali ko nas pita...
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 13/07/2019 : 19:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Itekako je povezano.Jesu bili i pre spori, sada su stvari još gore, pa ove godine nijedna knjiga nije izašla do sada, a prošle ipak jeste u isto vreme.
Čak je i ubitačni ritam Obojenog programa usporio u ovo vreme igrarija sa Nasiljem u Darkvudu.
Valjda je svima jasno da je to u pitanju, a naravno da možemo da pričamo sada raznorazne bajke na tu temu i ulepšavamo situaciju, no realnost je sasvim drugačija.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 13/07/2019 : 19:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Ok, ja se ne slažem i meni nije jasno. I daleko od toga da ih branim, ritam mnogih izdanja im je besmislen.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 13/07/2019 : 19:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:

Onda smo najebali na

e to bi bila kutija...
prijevoz kao za one posebne terete kad sve blokiraju.
vozaci psuju, a narod 1000 puta prestraseniji nego u DNRK u strahu mase zastavicama VČ-a...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/07/2019 : 22:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Bogami, mogao bi i ja pazariti dva boxa...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/07/2019 : 09:06:19  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
13 istih stripova stvarno ne kontam + kartonska ćasa

Ocito nismo na istim elektronskim nivoima

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/07/2019 : 09:19:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:

Onda smo najebali na

e to bi bila kutija...
prijevoz kao za one posebne terete kad sve blokiraju.
vozaci psuju, a narod 1000 puta prestraseniji nego u DNRK u strahu mase zastavicama VČ-a...

I prvi koji pristane mahat završi u logoru za preodgajanje.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5234 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 14/07/2019 : 10:15:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nikotin

Stigli i moji

Hmm, zanimljivo i dohvatljivo

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page
Page: of 345  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000