Author |
Topic  |
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14527 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 13/07/2019 : 09:50:56
|
quote: Originally posted by anto
eh,meni bi nekako komentar na priloženu slidžu više bio nego ovo Rimovo,ali svako ima svoj pogled na život/stripove.
Vjerujem da je takva tvoja reakcija i to je ok, jer vjeruj da je takva reakcija na tu kutiju i mnogih onih koji su čak Zagorovi fanovi. A ja Zagora obožavam pa kad vidim da Nikotin kojem Zagor nije NO.1 kupi ne jednu, već dvije kutije, kako čovjeku ne čestitat volim čitat njegove komentare na AF-u iako ne čitam taj strip, pa me ugodno iznenadio kad povremeno dođe i na ove topice.
Gledam ove njegove kutije jučer na laptopu i sin (4 i pol godine) mi kaže da mu donesem čokoladno mlijeko iz frižidera, dok sam ja otišao i vratio se, on sjeo za laptop i kaže mi da tata kupi i nama Zagor kutiju i što da ja sad kažem na to  |
Never leave it in the hands of the judges
|
Edited by - ReemCP on 13/07/2019 09:51:54 |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 13/07/2019 : 10:09:14
|
quote: Originally posted by Elderane84
Ajde, Anto, ne budi drvo, majku mu. Kakvo šišanje kupaca? Meni je gušt imati ovu kutiju koja košta ko neki prosječan fibra integral koji kupiš na neviđeno. I kakvi crni "svedoci", oni ti ovo uzeti neće, nema šanse da pređu preko Zografa.
joj,meni odmah padne na pamet da sam za te iste pare (3795 dinara) kupio Aamu,360 stranica sjajnog stripa,A4,kolor,HC...koga ću svake godine isčitavati,pozajmljivati nekim ortacima na čitanje...
a to je u pitanju jedan strip,sasvim prosečan,gde će se jedan primerak pročitati (za petnaestak minuta),ostale naslovnice malo gledati,i onda spakovati i uzeti ga ponovo za nekoliko godina na prelistavanje.
I kakvi crni "svedoci", oni ti ovo uzeti neće, nema šanse da pređu preko Zografa.
ha,ha,ha....donekle si u pravu;ali donekle. Uzeće ga i oni,ali krv će im udariti u glavu kad dotični primerak budu držali u rukama;možda će i rukavice koristi u tom trenutku. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 13/07/2019 : 10:46:38
|
Netko koje za strip kao sto je Aama dao tolike novce bolje da šuti o "sisanju kupaca". Koliko se sjećam iz Stripoteke teski odron od stripa poznat po lošem crtezu s neispunjenim pozadinama (razina Mirka i Slavka) i radnja iz malo losijeg Bleka. Ono radnja : ide majmunoliki robot pa padne u blato i dođe biljka mesožderka da ga pojede a prije toga nju pojede veliki kukac pa tako nekoliko puta. Mislim da taj kome posudiš Aamu ce ti brzo vratiti i pitati jel imaš kakav ozbiljan strip tipa Zagora da se malo zabavi. A ovaj Ralph Azham iz potpisa je jos veća pi...rija od stripa. Ali ako te to pali i osjećaš se "veći stripas" sto si "prerastao" Zagora pa čitaš ove "ozbiljne" stripove gore, tko sam ja da ti to zamjeram kao sto ti radiš ovima koji ce kupiti za svoje novce 13 istih Zagora. Opusti se - nije tvoj ili moj ukus nikome referenca, nek ljudi za svoje novce kupuju i čitaju sto hoće.
|
Edited by - logo111 on 13/07/2019 10:50:26 |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 13/07/2019 : 13:17:54
|
Ajde, Anto, ne budi drvo, majku mu. Kakvo šišanje kupaca? Meni je gušt imati ovu kutiju koja košta ko neki prosječan fibra integral koji kupiš na neviđeno. I kakvi crni "svedoci", oni ti ovo uzeti neće, nema šanse da pređu preko Zografa.
joj,meni odmah padne na pamet da sam za te iste pare (3795 dinara) kupio Aamu,360 stranica sjajnog stripa,A4,kolor,HC...koga ću svake godine isčitavati,pozajmljivati nekim ortacima na čitanje...
a to je u pitanju jedan strip,sasvim prosečan,gde će se jedan primerak pročitati (za petnaestak minuta),ostale naslovnice malo gledati,i onda spakovati i uzeti ga ponovo za nekoliko godina na prelistavanje.
I kakvi crni "svedoci", oni ti ovo uzeti neće, nema šanse da pređu preko Zografa.
ha,ha,ha....donekle si u pravu;ali donekle. Uzeće ga i oni,ali krv će im udariti u glavu kad dotični primerak budu držali u rukama;možda će i rukavice koristi u tom trenutku.
Ma stoji sve, ali šta je život bez glupih poteza :) Ja kad sam vidio ovu ideju odmah sam odlučio da ću imati kutiju. Očekivao sam iskreno mnogo različitih motiva na naslovnici, ali na kraju sam se oduševio Zografom I Živkovićem, jer, realno, koliki car trebaš da budeš da pošalješ naslovnice bez mrve kompromisa I sa kim. Tu je Ferijeva za sve koji hoce original, Mikica za nostalgičare, a i ostali su odradili dobar posao, jedino ne znam koji će im đavo Bisi među domaćim crtačima kad već nije uradio neku svoju verziju koja se ne oslanja na original. Drugo, kutija uopšte ne izgleda otrcano, nema veze sa Darkvudovom kutijicom za Konana i Crvenu Sonju, dosta je bolje odrađena i baš lijepo služi kao suvenir i uspomena na neka svakako bolja i opuštenija vremena. A što se šišanja tiče, ne volim taj izraz. Svi mi koji skupljamo stripove i knjige sa namjerom.da.ih zadržimo nakon čitanja, nismo sasvim svoji u glavu, neko manje, neko više, ali realno je takva priča |
 |
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5234 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 13/07/2019 : 13:38:49
|
quote: Originally posted by ReemCP
eh,meni bi nekako komentar na priloženu slidžu više bio nego ovo Rimovo,ali svako ima svoj pogled na život/stripove.
Vjerujem da je takva tvoja reakcija i to je ok, jer vjeruj da je takva reakcija na tu kutiju i mnogih onih koji su čak Zagorovi fanovi. A ja Zagora obožavam pa kad vidim da Nikotin kojem Zagor nije NO.1 kupi ne jednu, već dvije kutije, kako čovjeku ne čestitat volim čitat njegove komentare na AF-u iako ne čitam taj strip, pa me ugodno iznenadio kad povremeno dođe i na ove topice.
Gledam ove njegove kutije jučer na laptopu i sin (4 i pol godine) mi kaže da mu donesem čokoladno mlijeko iz frižidera, dok sam ja otišao i vratio se, on sjeo za laptop i kaže mi da tata kupi i nama Zagor kutiju i što da ja sad kažem na to 
Bitno ispuniti djecje zelje; tak je i moj sin krenuo pa sam mu do sada kupio oko 500 kom Zagora   |
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 13/07/2019 : 13:44:26
|
quote: Originally posted by logo111
Netko koje za strip kao sto je Aama dao tolike novce bolje da šuti o "sisanju kupaca". Koliko se sjećam iz Stripoteke teski odron od stripa poznat po lošem crtezu s neispunjenim pozadinama (razina Mirka i Slavka) i radnja iz malo losijeg Bleka. Ono radnja : ide majmunoliki robot pa padne u blato i dođe biljka mesožderka da ga pojede a prije toga nju pojede veliki kukac pa tako nekoliko puta. Mislim da taj kome posudiš Aamu ce ti brzo vratiti i pitati jel imaš kakav ozbiljan strip tipa Zagora da se malo zabavi. A ovaj Ralph Azham iz potpisa je jos veća pi...rija od stripa. Ali ako te to pali i osjećaš se "veći stripas" sto si "prerastao" Zagora pa čitaš ove "ozbiljne" stripove gore, tko sam ja da ti to zamjeram kao sto ti radiš ovima koji ce kupiti za svoje novce 13 istih Zagora. Opusti se - nije tvoj ili moj ukus nikome referenca, nek ljudi za svoje novce kupuju i čitaju sto hoće.
ovo podvučeno je u stvari i suština,i potpuno se slažem sa tim;hebi ga,jednostavno je ovo bilo jače od mene,i morao sam reći;nadam se da mi zagorofili neće zameriti.
Ma stoji sve, ali šta je život bez glupih poteza :) Ja kad sam vidio ovu ideju odmah sam odlučio da ću imati kutiju. Očekivao sam iskreno mnogo različitih motiva na naslovnici, ali na kraju sam se oduševio Zografom I Živkovićem, jer, realno, koliki car trebaš da budeš da pošalješ naslovnice bez mrve kompromisa I sa kim. Tu je Ferijeva za sve koji hoce original, Mikica za nostalgičare, a i ostali su odradili dobar posao, jedino ne znam koji će im đavo Bisi među domaćim crtačima kad već nije uradio neku svoju verziju koja se ne oslanja na original. Drugo, kutija uopšte ne izgleda otrcano, nema veze sa Darkvudovom kutijicom za Konana i Crvenu Sonju, dosta je bolje odrađena i baš lijepo služi kao suvenir i uspomena na neka svakako bolja i opuštenija vremena. A što se šišanja tiče, ne volim taj izraz. Svi mi koji skupljamo stripove i knjige sa namjerom.da.ih zadržimo nakon čitanja, nismo sasvim svoji u glavu, neko manje, neko više, ali realno je takva priča
isti komentar kao prethodni 
a skidam ti kapu što ti se sviđa Zografova naslovnica - baš je to fazon što kažeš;treba biti kralj pa odraditi naslovnicu u svom maniru,bez kompromisa.
|
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 13/07/2019 13:47:28 |
 |
|
Damir82
New Member

135 Posts
Member since 02/06/2019 |
Posted - 13/07/2019 : 14:35:31
|
Ne razumijem čemu tolika buka oko kutije sa 13 različitih naslovnica tko ima gušt i tko može financijski zašto ne. Ja kupujem B naslovnicu jer me to vraća u djetinjstvo u neka druga bezbrižna vremena. Veseli četvrtak je uradio odličan posao ,podigao je strip na neku veću razinu što se tiče kvalitete naslovnice stripa i samog papira. Zbilja ga je gušt listat i čitat!
|
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 13/07/2019 : 14:49:42
|
quote: Ne razumijem čemu tolika buka oko kutije sa 13 različitih naslovnica tko ima gušt i tko može financijski zašto ne.
Ljudi vole kukati, balkanski mentalitet. |
 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3032 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 13/07/2019 : 15:10:49
|
Hoce li ZS 99 bit Zagor prica i hoce li bit kutija sa 99 stripova? |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11949 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Member since 22/11/2004 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 13/07/2019 : 17:03:51
|
Nemoj, tu bi se mogli izvući i objaviti samo 7 naslovnica. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 13/07/2019 : 18:12:52
|
quote: Originally posted by Curunir
Nemoj, tu bi se mogli izvući i objaviti samo 7 naslovnica.
Onda smo najebali na 1000 (nas) l( ovn)ica straha 😂😂😂😂😂 |
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14527 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 13/07/2019 : 18:19:41
|
quote: Originally posted by DOMI
Bitno ispuniti djecje zelje; tak je i moj sin krenuo pa sam mu do sada kupio oko 500 kom Zagora  
Hehe, veliš, nekako mora to krenuti 
nadam se da mi zagorofili neće zameriti.
Sumnjam da će Anto tebi netko nešto zamjerit, ti bar kažeš svoje mišljenje, ali i poštuješ druge. Nego najgori su oni koji čitaju neke literature pa smatraju automatski da su viši iznad svih, a meni je to zapravo smiješno  |
Never leave it in the hands of the judges
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 13/07/2019 : 18:37:05
|
quote: Originally posted by nikotin
Stigli i moji 

|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 13/07/2019 : 18:43:37
|
Svaka runda jedna naslovnica :D
One runde gdje Sila...khm, Supermark pobjeđuje bi trebale biti jeftinije 30% :D |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
maelstrom
Senior Member

1262 Posts
Member since 21/12/2010 |
Posted - 13/07/2019 : 18:45:22
|
Niko ne kuka zato što neko drugi kupuje ove kutije pa čak i duple, zaista lična stvar, problem je u tome što je valjda svima apsolutno jasno da zbog ovoga i još nekih sličnih "genijalnih" projekata Veseli četvrtak odlaže u nedogled izdavanje kolekcionarskih izdanja, onih pravih bar, mislim na knjige raznih junaka. Zanimljivo je da su ovim Nasiljem u Darkvudu među najradosnijima i oni koji su i najviše kukali što nema knjiga Dampyra, Dragonera, Teksa, Mister Noa, Martija..........Treba shvatiti da su ove stvari itekako povezane. Ja uvek usmeravam problem na izdavače koji su poslovično vešti u spinovanju, a ne na kupce. |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Posted - 13/07/2019 : 18:51:51
|
Naravno da nisu povezane. VČ je prespor bio i prije spomena Nasilja u Darkvudu, a isti takav će vjerovatno ostati. Nemoj ni na tren da pomisliš da i ja ne bih 1000 puta radije odabrao da su izbacili Dragonera ili Martija knjigu, nego nasilje, ali ko nas pita... |
 |
|
maelstrom
Senior Member

1262 Posts
Member since 21/12/2010 |
Posted - 13/07/2019 : 19:02:53
|
Itekako je povezano.Jesu bili i pre spori, sada su stvari još gore, pa ove godine nijedna knjiga nije izašla do sada, a prošle ipak jeste u isto vreme. Čak je i ubitačni ritam Obojenog programa usporio u ovo vreme igrarija sa Nasiljem u Darkvudu. Valjda je svima jasno da je to u pitanju, a naravno da možemo da pričamo sada raznorazne bajke na tu temu i ulepšavamo situaciju, no realnost je sasvim drugačija. |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 13/07/2019 : 19:52:33
|
quote: Originally posted by sumohrvat
Onda smo najebali na 1000 (nas) l( ovn)ica straha 😂😂😂😂😂
e to bi bila kutija...  prijevoz kao za one posebne terete kad sve blokiraju. vozaci psuju, a narod 1000 puta prestraseniji nego u DNRK u strahu mase zastavicama VČ-a... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 14/07/2019 : 09:19:51
|
quote: Originally posted by sumohrvat
Onda smo najebali na 1000 (nas) l( ovn)ica straha 😂😂😂😂😂
e to bi bila kutija...  prijevoz kao za one posebne terete kad sve blokiraju. vozaci psuju, a narod 1000 puta prestraseniji nego u DNRK u strahu mase zastavicama VČ-a...
I prvi koji pristane mahat završi u logoru za preodgajanje.   |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5234 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 14/07/2019 : 10:15:19
|
quote: Originally posted by nikotin
Stigli i moji 

Hmm, zanimljivo i dohvatljivo |
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
 |
|
Topic  |
|