Author |
Topic |
sumohrvat
Advanced Member
4032 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 05/08/2019 : 14:59:16
|
quote: Originally posted by King Warrior
Većina svađa su glupe i besmislene, pogotovo ukoliko se uništi dobra tema. Ponekad me bude i sramota ukoliko učestvujem u sličnim glupostima. Tu i tamo se pojavi zabavan fajt, ali ti su rijetkost. Nedavno sam se pokačio sa sumom, bilo je tu svašta, od vukova do ovaca. Na kraju se mi dobro zabavili, zabavio se narod, mi poslije nekog vremena nastavili normalnu komunikaciju. To je bilo baš sportski. Muški.
Glavno da nije ostalo zle krvi... Ispucali se, nasmijali sebe i druge i do neke sljedeće rasprave sve 5 😁😁😁😁 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25521 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 05/08/2019 : 16:51:37
|
quote: Originally posted by Poli
quote: Originally posted by manhunter
Nije u dužini stvar, nego u debljini. Tako sam čuo... :p
A ja cuo da je sve samo stvar... tehnike. "Jes' mali al je tehnicar."
Ako ti je tehničar, onda pomaže i dobar auto uz to. Tako sam čuo. Nisam ti ja neki tehničar.. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
doom
stripovi.com suradnik
727 Posts
Member since 28/07/2016 |
Posted - 05/08/2019 : 18:45:18
|
Josip2000 vs Timber Bil (ova dva su najjaca, nekoliko puta su me oborili sa stolice)
Josip2000 vs mladjo (ovdje je bilo i prijetnje fizickim obracunom na crs-u) |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 05/08/2019 : 19:13:16
|
Josip2000 vs ostatak foruma, teško je pronaći s kime se taj nije zakvačio. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 05/08/2019 : 20:27:30
|
Bilo je dobrih fajtova noemis vs stinky Mislim da su ratovali jedno vrijeme i na DWu Obično su filozofi na ovom forumu u istom toru, stinky nešto napiše, ostali se sližu, ali noemis je išao kontra, nije bilo loše za ispratiti 8) |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 05/08/2019 : 21:26:27
|
quote: Originally posted by doom
Josip2000 vs Timber Bil (ova dva su najjaca, nekoliko puta su me oborili sa stolice)
Josip2000 vs mladjo (ovdje je bilo i prijetnje fizickim obracunom na crs-u)
Joj da, taj lik je bil poseban :D Uglavnom, on je nekaj prijeto, a ja sam mu rekao da sam tad i tad na CRŠ-u, pa da dođe. Naravno, nije se pojavio.
A i inače, najviše volim internet ratnike koji su uživo mamine maze. Nekoliko puta sam prilikom žustrih rasprava rekao da nema problema da se nađemo uživo i popijemo pivo, skoro uvijek sam rekao "gle frende, dođi na sljedeće okupljanje, ja ću biti tamo, možemo to raspraviti kao ljudi "(aludirajući na kvalitetnu raspravu i pokoje piće, nikako na nasilje) ali nitko se nikada nije pojavio.
Svi su jaki za tipkovnicom. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 05/08/2019 : 22:19:38
|
Imao ga na facebooku, razišli se u ne baš dobrim odnosima. U to doba me huškao na neke forumaše, i ovaj ti je ovakav, onaj onakav...u to vrijeme kao da vatru polijevaš benzinom. |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 05/08/2019 : 23:59:42
|
quote: Originally posted by Poli
Nije u dužini stvar, nego u debljini. Tako sam čuo... :p
A ja cuo da je sve samo stvar... tehnike. "Jes' mali al je tehnicar."
Ako ti je tehničar, onda pomaže i dobar auto uz to. Tako sam čuo. Nisam ti ja neki tehničar..
Zajebajete? |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 06/08/2019 : 08:42:51
|
quote: Originally posted by WOLF-HUNTER
Ko je bio prisutan za vrijeme mog famoznog "HAJ VAMO DA SE SMIJEŠ" topica zna kakva su bila prava, komična rivalstva.
Not. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
sumohrvat
Advanced Member
4032 Posts
Member since 22/11/2004 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 07/08/2019 : 11:42:37
|
pa i poanta je da bude "sukoba mišljenja" i rasprava pa ako treba i žeščih.... sve dok to ostane u granicama kulture, bez osobnog vrijeđanja po nacionalnoj, vjerskoj, sexualnoj i inoj osnovi dobro je.... jebeš forum gdje bi postovi bili: "tako je", "da", "u pravu si", "slažem se" i sl...... |
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..." |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 07/08/2019 : 12:02:19
|
|
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..." |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 10/08/2019 : 23:30:06
|
quote: Originally posted by ReemCP
Već sam neko vrijeme na forumu (a i pratio ga prije kao gost), pa prilično dosta poznajem situaciju na forumu, ali i dosta ljudi sam upoznao. Tako da ne može, a da se ne primjeti da postoji određeno rivalstvo forumaša na forumu, od kojih su možda najpoznatija:
logo111 vs. Lwood King Warrior vs. ivanl sumohrvat vs. nagor Valter vs. Rakosi
Curunir vs. ivanl Dukidule vs. Giuda Ballerino Fibra vs. Teller Dodsferd vs. Giuda Ballerino Tonka24 vs. Tinton Teller vs. Curunir
stinky vs. Markos Lwood vs. Kruger VALTER vs. andjustuceforall
Bagi vs. Kras
Tonka24 vs. Brni Tonka24 vs. Fikus Tonka24 vs. Lwood
Mladjo vs. everyone :D
Može se tu složit jedan odličan PPV fight card :)
Ima tu, što friških, što starijih rivalstava. Neka su aktualna, neka možda i nisu. Ima ih sigurno još, pa slobodno navedite, da ubacimo ovdje.
Htio sam pitati: - jel dobro za forum da imamo ova rivalstva, pa da se nekad izađe iz te "konfort zone" i time forum možda bude "življi" (nešto se događa), da nije sve samo monotono? - ili mislite da bi bilo bolje da se određeni forumaši jednostavno međusobno ignoriraju, tko kome ne paše, pa da ne moramo nekad čitat njihova prepucavanja jer često se ode van rasprave nekog topica?
Kakvo je općenito vaše mišljenje o ovome?
Ja i bagić bagičević smo sad jarani..druzimo se u bihacu.kafendisemo i pomazemo migrante cigarama i keksom |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 10/08/2019 : 23:41:31
|
Najaci fajt je bio izmedju dobrog svedjanina portera i onog adnana kako li se vec zvao sto je portera htio uradit...nikad to zaboravit necu.topic se zvao- crnje i od crne liste- tak nekako...i nije to bila jedna od vasih drkadzijskih zajebancija vec ozbiljna stvar |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 10/08/2019 : 23:56:47
|
quote: Originally posted by bagi
quote: Originally posted by paro
Bagi VS Kras - suze su mi tekle od smijeha.
To su bila vremena
A tu si..dobro je to.matore drtine poput tebe i huntera jos su zive..to mi je drago
Ljudi moji.necete vjetovati kakav je lik ovaj bagic..danas sam opet dobio napad smeha...dakle.bagic prodaje neki svoj krs.fali cigo svoga konja do besvesti..i javlja mu se neki zemo amerikanac da kao stize u ponedeljak iz amerike..a bagic ga salje u pizdu materinu...nivo |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 11/08/2019 : 08:46:44
|
Krašuljak ne odaji naš biznis sa migrantima. Cvikaće nas onaj ultra dešnjak iz Novske, zaboravio sam mu nick. Kako ono bijaše - Blaiburko, Thompsonko, Pljuger? |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 11/08/2019 10:09:36 |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 11/08/2019 : 10:17:14
|
quote: Originally posted by KRAS
quote: Originally posted by ReemCP
Već sam neko vrijeme na forumu (a i pratio ga prije kao gost), pa prilično dosta poznajem situaciju na forumu, ali i dosta ljudi sam upoznao. Tako da ne može, a da se ne primjeti da postoji određeno rivalstvo forumaša na forumu, od kojih su možda najpoznatija:
logo111 vs. Lwood King Warrior vs. ivanl sumohrvat vs. nagor Valter vs. Rakosi
Curunir vs. ivanl Dukidule vs. Giuda Ballerino Fibra vs. Teller Dodsferd vs. Giuda Ballerino Tonka24 vs. Tinton Teller vs. Curunir
stinky vs. Markos Lwood vs. Kruger VALTER vs. andjustuceforall
Bagi vs. Kras
Tonka24 vs. Brni Tonka24 vs. Fikus Tonka24 vs. Lwood
Mladjo vs. everyone :D
Može se tu složit jedan odličan PPV fight card :)
Ima tu, što friških, što starijih rivalstava. Neka su aktualna, neka možda i nisu. Ima ih sigurno još, pa slobodno navedite, da ubacimo ovdje.
Htio sam pitati: - jel dobro za forum da imamo ova rivalstva, pa da se nekad izađe iz te "konfort zone" i time forum možda bude "življi" (nešto se događa), da nije sve samo monotono? - ili mislite da bi bilo bolje da se određeni forumaši jednostavno međusobno ignoriraju, tko kome ne paše, pa da ne moramo nekad čitat njihova prepucavanja jer često se ode van rasprave nekog topica?
Kakvo je općenito vaše mišljenje o ovome?
Ja i bagić bagičević smo sad jarani..druzimo se u bihacu.kafendisemo i pomazemo migrante cigarama i keksom
kad saznaju da voziš autobus onda češ ih morati voziti u Veneciju, Minhen, Pariz, Koln,.....a što je najgore, popit če ti svu vodu koju si spremio za kineske turiste |
|
|
Topic |
|