Author |
Topic |
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10236 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 28/08/2019 : 13:56:56
|
quote: Originally posted by nenno
quote: Originally posted by manhunter
Ovi ovde koji bi da budu neki mačo-ajm-balkan-boj-i-smrdim-na-znoj su mi poput "intelektualaca" koji skaču po Zagorovim topicima i viču kako je Bonelli glup.
Mislim ljudi, vadafak?
ma svaka iole muška osoba koja drži do higijene, koristi i parfem (neki više, neki manje), ali iskreno nisam baš bio u muškom društvu a da je tema bila parfem, a ne pivo, nogomet, žene, auti.... stripovi naravno
Korištenje parfema nema apsolutno nikakve veze sa osobnom higijenom.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15788 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 28/08/2019 : 14:20:21
|
Normalno da nema. Dovoljno se sjetiti francuskih dvoraca i vlastele u srednjem vijeku koji su nabacivali ogromne kolicine parfema na sebe, a nisu se prali uopce...nikad. Zato su i izmislili parfeme. |
Los cukar na fritulama! |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 28/08/2019 : 14:44:43
|
quote: Originally posted by Poli
quote: Originally posted by emirem
Sta je ovo Poli, piljevina, nisi sumar kao ovi gore? 😁
Khm, ime slike sve pojasni.
Morao ici na reply da procitam sta je u igri. 😄 Dao si mi zadatak kao u prici kad je lik pisao limunovim sokom pa poslije na svijeci procitao. Poli se igra Sherloka🧐.. Ili Moriartya🎩. Btw cudna reakcija nekih na parfem kao da je neki djavo pa ga tjeraju od sebe. 🤧 Stripasi se ne spricaju, oni zagrebu po povrsini HC omota, potaru se stripom i mirisu po mosusu tiskare i gornjom notom na wd-40 kao aditiv. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38122 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 28/08/2019 : 14:47:34
|
Khm, dovoljno bi bilo i da si stisnuo save pic as pa ti se prikaze ime slike. ;) Uglavnom, ulje sandalovine je u pitanju. Koristi se i kao parfem, i za terapije u ayurvedi. Ima poseban miris, a i samo drvo je veoma posebno, moze cjela suma mirisat zbog njih.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Korg
Senior Member
Ireland
1038 Posts
Member since 23/02/2015 |
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6273 Posts
Member since 05/12/2016 |
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Posted - 28/08/2019 : 17:40:26
|
U Parizu da napravimo Crs madamozelke bi padale.. Oo, ouii! 😇 |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Posted - 28/08/2019 : 17:51:13
|
Forumas pita Parizanku koji parfem koristi, ona veli Coco Chanel no. 5,a on Zagor libellus no. 23,pusti Zagor pricu idemo svoju pricu napisati i odose setati pod mostove na Seini. Sta se dogodi u Parizu, ostaje u Parizu. 😇 |
|
|
Stark
Average Member
Bosnia and Herzegovina
504 Posts
Member since 22/05/2018 |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 28/08/2019 : 18:44:43
|
Mdaj malogradjanstvo.trosi grdne pare na parfeme
Picke padaju samo na jedan miris- ovaj
A za poslovne partnere prdez s lanca |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Posted - 28/08/2019 : 18:54:35
|
Bila Malizia prije ok, malo ga vrijeme pregazilo, imao sam taj, nije bio los. Sad se pravim francuz🥐. Od talijanskih jos valjaju D&G light blue,navodno Baldessarini i neki Azzaro ne znam koji imam tester, valjda Sport. Pino, Brut i to je to, bilo jednom i u staroj drzavi popularno.. Ali francuski su ipak naj uz vina. Dezic imam samo Terre D'Hermès.
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10236 Posts
Posted - 28/08/2019 : 19:15:57
|
quote: Originally posted by KRAS
Cekaj te ljudi..vi stvarno trosite pare na skupe parfemcice..boze.jos mi samo recite da se svaki dan tusirate
Parfem san zadnji put stavija 11.09.2004. Spadan u čudake koji se svaki dan tuširaju. Koristin neutralni roll on Dove ili Garnier dezodorans. Lidl balzam posli brijanja i to za šišanje glave jer se ne brijen. |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Posted - 28/08/2019 : 19:42:24
|
Cekaj te ljudi..vi stvarno trosite pare na skupe parfemcice..boze.jos mi samo recite da se svaki dan tusirate
Propustim akcijsku cijenu nekih strip izdanja i usparam. 😊 A ti bogati kao oni traperi kad sidju s brda u grad prodati kozu pa odu u hotel i brcnu se u cabar i pokisele se. A to cine jedanput godisnje. Mon dieu! Bez uvrede… 😷 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38122 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 28/08/2019 : 20:20:57
|
Joooj, Malizia mi je smrdjela jos u osnovnoj skoli (a stariji sam od Krasa). Sve nesto sumnjam da su je nesto usposobili u međuvremenu.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 28/08/2019 : 20:51:39
|
Propustim akcijsku cijenu nekih strip izdanja i usparam. 😊 A ti bogati kao oni traperi kad sidju s brda u grad prodati kozu pa odu u hotel i brcnu se u cabar i pokisele se. A to cine jedanput godisnje. Mon dieu! Bez uvrede… 😷
Jbg...ljeto je katastrofa.zato je zakon zimski rezim.jednom nedeljno kupanje |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 28/08/2019 : 20:55:35
|
Joooj, Malizia mi je smrdjela jos u osnovnoj skoli (a stariji sam od Krasa). Sve nesto sumnjam da su je nesto usposobili u međuvremenu.
.
Mdaj..ko se nije spricao maliziom u osnovnoj..ja jednom slucajno naletio u italiji i stalno je kupujem.da se i kod nas kupit al nije ista ko talijanska..isto kao milka nije ista u austriji ili ovde..varaju nas
Ali.ljudi bezveze vam je kupovat parfeme u drogerijama jer je skupo.predlozio bi vam sanere.al necu.da ispadne da radim nesto mimo zakona
P.s. Trebal kome zileta jefito.ove fuzije..euro po komadu |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 28/08/2019 : 21:02:10
|
Propustim akcijsku cijenu nekih strip izdanja i usparam. 😊 A ti bogati kao oni traperi kad sidju s brda u grad prodati kozu pa odu u hotel i brcnu se u cabar i pokisele se. A to cine jedanput godisnje. Mon dieu! Bez uvrede… 😷
Jbg...ljeto je katastrofa.zato je zakon zimski rezim.jednom nedeljno kupanje
To nije zimski režim, to je bivši komunistički režim. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 28/08/2019 : 21:04:50
|
.
Mdaj..ko se nije spricao maliziom u osnovnoj..ja jednom slucajno naletio u italiji i stalno je kupujem.da se i kod nas kupit al nije ista ko talijanska..isto kao milka nije ista u austriji ili ovde..varaju nas
Ali.ljudi bezveze vam je kupovat parfeme u drogerijama jer je skupo.predlozio bi vam sanere.al necu.da ispadne da radim nesto mimo zakona
P.s. Trebal kome zileta jefito.ove fuzije..euro po komadu
Ako su to oni žileti koje su Kinezi proizveli za svoje tinejdžerske brade onda nema puno koristi od njih. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Member since 02/08/2013 |
Posted - 29/08/2019 : 00:25:16
|
Forumas pita Parizanku koji parfem koristi, ona veli Coco Chanel no. 5,a on Zagor libellus no. 23,pusti Zagor pricu idemo svoju pricu napisati i odose setati pod mostove na Seini. Sta se dogodi u Parizu, ostaje u Parizu. 😇
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 29/08/2019 : 01:14:45
|
Khm, dovoljno bi bilo i da si stisnuo save pic as pa ti se prikaze ime slike. ;) Uglavnom, ulje sandalovine je u pitanju. Koristi se i kao parfem, i za terapije u ayurvedi. Ima poseban miris, a i samo drvo je veoma posebno, moze cjela suma mirisat zbog njih.
Miris sandalovine je moj omiljeni miris. Mirisni štapići, ulje, potpouri .. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6273 Posts
Posted - 29/08/2019 : 07:57:46
|
quote: Originally posted by Stark
@Diskach - kakav je taj The One Sport? Meni je klasični The One EDP fantastičan, do sada sam tri bočice potrošio.
A tako-tako, ali o ukusima se ne raspravlja, probaj pa vidi.
BTW, apropos kupovine, nijedan tj nikad nisam kupio sebi parfem (samo drugima za poklon), sve ove sam dobio (tako da ih nisam ni birao), i meni to traje godinama, nije da se špricam ko francuska kurva i da moram mirisat 3 ulice dalje. Sjetim se jedne bivše koja se špricala da je sve curilo po njoj...
Favorite nemam, imamo samo one koji mi se ne sviđaju, tih na slici nema.
A i ne znam od kuda zaključci da se ljudi koji koriste parfem ne tuširaju? Tuširam se i više puta dnevno, po potrebi (pa hebemu svako jutro vježbam pa se oznojim ko prasac).
A korištenje dezodaransa kao parfema, to da se cijeli zašpricam sa Maliziom/Axe/Štogod nisam nikad radio. Dezodorans koristim u sticku, bolji mi je. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 29/08/2019 08:00:03 |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 29/08/2019 : 08:15:04
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
BTW, apropos kupovine, nijedan tj nikad nisam kupio sebi parfem (samo drugima za poklon), sve ove sam dobio (tako da ih nisam ni birao), i meni to traje godinama, nije da se špricam ko francuska kurva i da moram mirisat 3 ulice dalje. Sjetim se jedne bivše koja se špricala da je sve curilo po njoj...
Morala se špricati za dvoje :P |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10236 Posts
Posted - 29/08/2019 : 10:51:18
|
A i ne znam od kuda zaključci da se ljudi koji koriste parfem ne tuširaju?
Ma to KRAS zajebava. |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6273 Posts
Posted - 29/08/2019 : 10:52:39
|
quote: Originally posted by supermark
Morala se špricati za dvoje :P
More bit |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 29/08/2019 10:53:02 |
|
|
Topic |
|