Zanima me prije svega grupa C i Dinamovi nastupi. Tipujem da će prvaka dati upravo ta skupina.
Ta bi utakmica trebala bit na HRT, valjda je budu prenosili. Mislio sam pored nje što još gledat na laptopu, iako je pitanje koliko je to pametno i koliko se čovjek može koncentrirat gledajući istovremeno dvije utakmice.
Uvijek su me fascinirali Samovojska i ostali u studiju kad na poluvremenu komentiraju i ostale utakmice koje su valjda gledali, na koju foru reko oni to sve poprate
Originally posted by King Warrior
Bayern Zvezda, uzivo u Münchenu.
King, jesi mislio uživo na stadionu da ćeš gledat?
Čak mi je Tex (pored Dinama) ta bila prva (Atl-Juve) da bi gledao pa si me sad malo iznenadio da možda previše ne očekujem. Koliko se sjećam prošle godine, ta prva utakmica i nije bila nešto, dok je u Torinu to u uzvratu bilo puno bolje.
Uključio se u 2.poluvrijeme (Inter - Slavia) i ne vjerujem kako se Inter muči i ovi još uspiju zabit gol! Čak Inter ima i sreće što nije ostao bez igrača manje..
Iako mi je Inter uvijek bio najdrazi talijanski klub, ali kako igraju i nije mi zao. Cak navijam da Slavia uzme sva 3 boda, volim kad underdog iznenadi, u bilo kojem sportu. Stvarno se ljudi trude i volio bi da dobiju.
E da, Barca sad poslije, poslastica.
Edit: urekao sam Slaviu, primili gol 1-1. Zalit ce za ovime..
Ja sam isto uvijek navijao za Inter u serie A. Sjećam se vikendom kasno navečer na hrt 3 i onih starih kultnih dresova, Inter - Milan, jooj kakva reminiscencija.
Što ti je nogomet, bolji cijelo vrijeme i onda u nadoknadi primiš gol i još moraš biti sretan što nisi izgubio.
Da su Slaviji prije utakmice ponudili 1-1, vjerojatno bi prihvatili. Ali ovako im sigurno ostaje gorak okus u ustima nakon odigranog, jer imali su prilike i da povecaju vodstvo, da na kraju uzmu sva tri boda.
Meni je taj Inter uvijek bio drag, jos tamo 90-tih kad su Talijani zaista imali naj ligu. Vieri je bio kralj za mene dok je igrao za Inter, covjek je cesto zabijao i izvlacio Inter. A i ti derbiji su bili super. Mislim da je negdje 2000-2001 cak i OTV televizija prenosila Seria A tada. Nezqboravni dani, a kad vidis ovo danas..
Što Salzburg radi Belgijancima, 4:1 prvo poluvrijeme. Norvežanin utrpao tri gola. Muka Barcelone, koja izgleda definitivno u padu, Liverpool dominantan.
drago mi je zbog valencije, da i oni napokon jednom grupu prodju...a i napolija takodjer... dvije simpaticne ekipe, a jos uz to dobili engleze...kud ces vise traziti...