IBAN : HR4623900011070000029 Samo molim vas na uplatnici u polja predviđena za to dopišite ove dvije stvari Model: HR00 Poziv na broj primatelja: 3410093962
Obi wan kanobi kakav si sa knjigama izvora i lagune zašto ih nemaš dovoljno za šire narodne mase
Od Izvora nemam ni jednu knjigu - skupi su mi. Laguna je iz Srbije, a ja živim u HR pa su mi njihove knjige rijetko dostupne. S druge strane, u BiH imaš Lagunine klubove tako da su tebi njihove knjige lako dostupne.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Iako se ne radi o stripovima, jednostavno moram istaknuti ovu količinu pohlepe i nepismenosti u istom oglasu. I još čovjek kaže da je po zanimanju umjetnik, jadna je ta umjetnost kojom se on bavi. Najkrvaviji od svega je ipak ovaj dio; ''mozda ce se obicnom covjeku ovaj iznos ciniti ogroman nesumnjivo ova djela vrijede puno vise a sto je uopce novac obican papir koji prolazi preko nasih ruku''
Možda se na tih 78 stranica nalaze nepotrebna objašnjenja, nešto slično onome što Burattini prakticira na Zagoru.
pa tko još čita prvih 78 stranica stripa....amateri. Uzmeš strip, pročitaš zadnjih 5-6 stranica i to ti je to. Vidiš kako je završilo, na kraju je Tex preživio i to ti je sve što trebaš znati. Podrška prodavaču!