Author |
Topic |
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15798 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 22/09/2019 : 22:56:57
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by ivanl
Deseti, desetoga...Bas lijep datum da Poljud ugosti nasu reprezentaciju, da pobjedimo madare I skinemo s grbace onaj fenomen 'ukleti stadion'. I tako, kako jest, ispalo je da bas u Splitu imamo 'mec loptu' I mozemo pobjedom nad madarima rijesiti stvar oko plasiranja na Euro 2020-e. Cujem da ulaznice idu dobro, iako se ljudi zale da je malo sve to skupo. 250 kuna treba izdvojiti za zapadnu tribinu, recimo. Ali nadam se da podrska nece izostati I da ce publika ponjeti nase nogometase koji su vec nebrojeno puta izjavili da zele neku 'pravu' utakmicu u Splitu. Evo, ispalo je da je to bas ta prilika, I ako,(a ne bi trebali sumnjati u to), pobjede madare, onda je za ocekivati I druge oglede nase vrste na Poljudu. Sto svim srcem zelim u buducnosti...
250 kn karta??
E pa? Kako ti zvuci 300 'baksa' za vecerasnji koncert RHCP-a u Singapuru? Na Grand prixu formule jedan. Di je hamburger 40 dolara a piva 15... A kolega se malo podnapija medu uvjek, vjecno I stalno pijanim englezima pa im je pjevusio football is coming home, podsjecajuci ih na bahatost od proslog ljeta... nije im bilo bas pravo...ali dobro su zapamtili Hrvatsku I ekspresno su shvatili veceras tko smo mi tu, to jest odakle dolazimo...a I sjecat ce se jos dugo.
Koga boli kitnjača za Singapur?? Oćemo uspoređivat i Burkinu Faso onda?
Boli, boli Evo bas mene boli. Ne znam za Burkinu Faso...nisam bio...vis jedno od rijetkih mista di nisam. Ima li Burkina Faso, nogometnu reprezentaciju? Bija bi dir imat njihov dres... |
Los cukar na fritulama! |
Edited by - ivanl on 22/09/2019 23:01:26 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47318 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 23/09/2019 : 06:09:55
|
Da ,smišno je npr da Ruanda ima svemirski program a hr nema. Baš smiješno. Al tema je cijena karata za iduću utakmicu koja je pretjerana i preseravanje. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13244 Posts
Member since 03/01/2018 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15798 Posts
Posted - 23/09/2019 : 09:38:12
|
Da ,smišno je npr da Ruanda ima svemirski program a hr nema. Baš smiješno. Al tema je cijena karata za iduću utakmicu koja je pretjerana i preseravanje.
Ne. Nije. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 23/09/2019 : 10:53:20
|
quote: Originally posted by ivi skoj
Oće biti otvoreni treninzi repke za javnost?
A tko hoće može imati treninge u svojoj kolekciji, neki lik s jednog sportskog foruma u potpis stavio oglas; ''Povoljno prodajem CD-ove treninga repstacije''. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 23/09/2019 : 13:56:34
|
quote: Originally posted by vukozec
Smijem li upitati za pojašnjenje što nema veze sa temom topica? Ako može konkretno primjer nekog posta koji nije imao veze sa temom?
Ovo je forum = javna rasprava o nekoj temi. A tema ovog topica je Hrvatska nogometna reprezentacija. Dakle ovo je mjesto gdje se raspravlja o SVEMU što ima veze sa tom temom, a ne mjesto gdje se istomišljenici tapšu po ramenu. Tko želi uživati u sportskim uspjesima ove reprezentacije neka to slobodno čini u krugu svojih prijatelja, obitelji, istomišljenika, ali ako dolazi na javni forum na temu "Hrvatska nogometna reprezentacija" mora biti spreman na raspravu o SVEMU što ima veze sa tom temom. Bar ja tako shvaćam forum.
Ili ugasite temu ako je preosjetljiva za pravila ovog foruma ili pustite ljude da raspravljaju, najgora je cenzura.
Pa nije problem ako kritički raspravljaš o repci, HNS-u ili bilo čemu. Napišeš normalnim tonom: „ Ne sviđa mi se ovo što se događa sa repkom, krivci su ti i ti, zbog toga se događa to i to … „, to ne bi trebao biti problem, bez pod.ebljivih komentara. Ali ovo konstantno vrijeđanje određene grupe jednu drugu grupu dovodi do toga da ta druga izvrijeđana grupa po.izdi pa i ona počne malo vrijeđati. Dolazimo do toga kako takove stvari treba zaustaviti. Kad se i tu grupu koja je izazivala počelo udarati počinje plakanje, teško će ima biti ako više ne budu mogli nastaviti sa svojim vrijeđanjem i po.ebavanje. |
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 23/09/2019 : 14:42:50
|
quote: Originally posted by Kruger
Smijem li upitati za pojašnjenje što nema veze sa temom topica? Ako može konkretno primjer nekog posta koji nije imao veze sa temom?
Ovo je forum = javna rasprava o nekoj temi. A tema ovog topica je Hrvatska nogometna reprezentacija. Dakle ovo je mjesto gdje se raspravlja o SVEMU što ima veze sa tom temom, a ne mjesto gdje se istomišljenici tapšu po ramenu. Tko želi uživati u sportskim uspjesima ove reprezentacije neka to slobodno čini u krugu svojih prijatelja, obitelji, istomišljenika, ali ako dolazi na javni forum na temu "Hrvatska nogometna reprezentacija" mora biti spreman na raspravu o SVEMU što ima veze sa tom temom. Bar ja tako shvaćam forum.
Ili ugasite temu ako je preosjetljiva za pravila ovog foruma ili pustite ljude da raspravljaju, najgora je cenzura.
Pa nije problem ako kritički raspravljaš o repci, HNS-u ili bilo čemu. Napišeš normalnim tonom: „ Ne sviđa mi se ovo što se događa sa repkom, krivci su ti i ti, zbog toga se događa to i to … „, to ne bi trebao biti problem, bez pod.ebljivih komentara. Ali ovo konstantno vrijeđanje određene grupe jednu drugu grupu dovodi do toga da ta druga izvrijeđana grupa po.izdi pa i ona počne malo vrijeđati. Dolazimo do toga kako takove stvari treba zaustaviti. Kad se i tu grupu koja je izazivala počelo udarati počinje plakanje, teško će ima biti ako više ne budu mogli nastaviti sa svojim vrijeđanjem i po.ebavanje.
vrlo je jednostavno odvojiti kritičko razmišljanje i raspravu temeljenu na argumentima, činjenicma, podacima i sl., a drugo je osobna razina vrijeđanja na nacionalnoj, vjerskoj, navijačkoj, regionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi..... pa čak i podje.avanje u nekom normalnom obliku mogu shvatiti, ako se radi o benignoj za.ebanciji |
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..." |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 23/09/2019 : 14:55:55
|
quote: Originally posted by nenno
quote: Originally posted by Kruger
Pa nije problem ako kritički raspravljaš o repci, HNS-u ili bilo čemu. Napišeš normalnim tonom: „ Ne sviđa mi se ovo što se događa sa repkom, krivci su ti i ti, zbog toga se događa to i to … „, to ne bi trebao biti problem, bez pod.ebljivih komentara. Ali ovo konstantno vrijeđanje određene grupe jednu drugu grupu dovodi do toga da ta druga izvrijeđana grupa po.izdi pa i ona počne malo vrijeđati. Dolazimo do toga kako takove stvari treba zaustaviti. Kad se i tu grupu koja je izazivala počelo udarati počinje plakanje, teško će ima biti ako više ne budu mogli nastaviti sa svojim vrijeđanjem i po.ebavanje.
vrlo je jednostavno odvojiti kritičko razmišljanje i raspravu temeljenu na argumentima, činjenicma, podacima i sl., a drugo je osobna razina vrijeđanja na nacionalnoj, vjerskoj, navijačkoj, regionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi..... pa čak i podje.avanje u nekom normalnom obliku mogu shvatiti, ako se radi o benignoj za.ebanciji
Narafski, bezazleno pod.ebavanje je O.K. no mislio sam na ovo zlobno spojeno s vrijeđanjem. Meni je čak bolje ako me neko uvrijedi onako bez maskiranja nego da me zamaskirano pod.ebava. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47318 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/09/2019 : 13:25:46
|
quote: Originally posted by ReemCP
Fakat se isplati dat tu lovu za nasu repku
Rađe kupi knjigu ili strip za te pare. Gledat ih moš i na TV |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15798 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15798 Posts
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7741 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15798 Posts
Posted - 24/09/2019 : 23:55:12
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
ako nista, barem ostajete u grupi A lige nacija...
Jest. Dobro smo prosli. Ali ta liga nacija je odigrana 'na precac'. Svi su bili iscrpljeni od Rusije, ali i 'u vitru, u glavi', zbog te euforije... nije se dobro ni postavilo na pocetku, a odmah se i grozno zavrsilo. Vidjet cemo drugi put kako ce to proci... sad je evropsko najvaznije
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 25/09/2019 : 18:14:05
|
quote: Originally posted by supermark
Poljud rasprodan!
Svi koje znam a da su htjeli ići na utakmicu nisu uspili kupit kartu??? |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15798 Posts
Posted - 25/09/2019 : 19:41:36
|
Blago ti se... Nisan ocekiva ovu navalu...ka za crni kruv, cukar i mast, prid rat...jbt. Nemos virovat, sve planulo... |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12757 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 25/09/2019 : 20:09:06
|
Očekivao sam ovakvu navalu. Puno je naših ljudi iz BiH u Splitu i okolnim mjestima. Plus globinjo je uzeo 3 karte |
Have mercy |
|
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia