Author |
Topic |
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15798 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10422 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 26/09/2019 : 00:02:19
|
I ja se nadam, ako misliš na ove klobučare koji se deru "Cigani, Cigani". |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7681 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 26/09/2019 : 00:23:14
|
quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by Spock
A šta san vam ja reka!
A jes' uvatija kartu?
Ma ne znam di mi je glava zadnjih mjesec dana, pa ću drukati kući ispred malog ekrana. Mislio sam upilati Nesvrstanog ili lwooda da i meni nabave kartu pa da ih usput kontroliram, ali ništa od toga. |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47318 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15798 Posts
Posted - 26/09/2019 : 09:01:11
|
Sisat na nulu. Napendrecit. Vezat za upaljeni radijator. Vozit po Marjanskim cosama u marici, slalom... Karte dat onima koji nisu uspili kupit, a uredni su platise poreza... |
Los cukar na fritulama! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47318 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 26/09/2019 : 09:17:49
|
Sisat na nulu. Napendrecit. Vezat za upaljeni radijator. Vozit po Marjanskim cosama u marici, slalom... Karte dat onima koji nisu uspili kupit, a uredni su platise poreza...
tipičan hrvatski jal. Čovik sposoban pa je nabavija gomilu karata. ko je vama drugima kriv. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15798 Posts
Posted - 26/09/2019 : 09:37:26
|
quote: Originally posted by lwood
Sisat na nulu. Napendrecit. Vezat za upaljeni radijator. Vozit po Marjanskim cosama u marici, slalom... Karte dat onima koji nisu uspili kupit, a uredni su platise poreza...
tipičan hrvatski jal. Čovik sposoban pa je nabavija gomilu karata. ko je vama drugima kriv.
Preporucam jos metoda dobre stare milicije; mokre novine po bubrizin, teleskopska palica sa stolnom svijetiljkom u oci. Koznu vrecicu napunjenu pijeskom... Dobri stari odavno prokusani recepti. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27065 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 26/09/2019 : 10:45:52
|
Zašto?Zar Hrvatska nije demokratska i pravna država? Iz tebe izvire nostalgija za totalirizmom. Uostalom što je ovaj dotićni skrivio?Imao karte kupljene na hrpu imena koje ništa nisu skrivile.Pitanje je ko mu ih je iz HNS prodao?Bit će da je naš vrli predsjednik opet počeja švercati.Ovaj put nadam se da je to zbog toga da vrati porezni dug. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10291 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 26/09/2019 : 11:00:44
|
quote: Originally posted by jaki
Zašto?Zar Hrvatska nije demokratska i pravna država? Iz tebe izvire nostalgija za totalirizmom. Uostalom što je ovaj dotićni skrivio?Imao karte kupljene na hrpu imena koje ništa nisu skrivile.Pitanje je ko mu ih je iz HNS prodao?Bit će da je naš vrli predsjednik opet počeja švercati.Ovaj put nadam se da je to zbog toga da vrati porezni dug.
To su karte za Dragu Ćosića. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15798 Posts
Posted - 26/09/2019 : 11:14:14
|
Zašto?Zar Hrvatska nije demokratska i pravna država? Iz tebe izvire nostalgija za totalirizmom. Uostalom što je ovaj dotićni skrivio?Imao karte kupljene na hrpu imena koje ništa nisu skrivile.Pitanje je ko mu ih je iz HNS prodao?Bit će da je naš vrli predsjednik opet počeja švercati.Ovaj put nadam se da je to zbog toga da vrati porezni dug.
Ironija. Pobrojane metode osobno smo iskusali, narocito prije, na i poslije dogadaja na Poljudu. Ali i na koncertima. Najgore je bilo na Ribljoj corbi na Gripama, negdi 87. Jebeno su udarali, a koga je 'capalo' iskusija je neki od recepata. Bilo je toga ohoho... |
Edited by - ivanl on 26/09/2019 11:15:15 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 26/09/2019 : 11:41:53
|
quote: Originally posted by izivko
Očekivao sam ovakvu navalu. Puno je naših ljudi iz BiH u Splitu i okolnim mjestima. Plus globinjo je uzeo 3 karte
globinjo uzeo karte za raju iz bih...pa kad navale na dan utakmice... ajmo raja,3 karte-300 eura...ajmooooo šalu na stranu-počeli su šverceri dilat karte... ja čekam livnjake,čujem da su puni ka brod...i još da oće koji dinamovac iz livna uletit za moje karte...odrat ću ga...i reć mu da pozdravi živka,jebo ga dinamo |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12757 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 26/09/2019 : 11:53:45
|
tipičan hrvatski jal. Čovik sposoban pa je nabavija gomilu karata. ko je vama drugima kriv.
E, sposoban čovik, snalažljiv, gospe ti. Ugleda se na svoje sugrađane Ivu i Nadana. |
Have mercy |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12757 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 26/09/2019 : 11:58:17
|
quote: Originally posted by globinjo
Očekivao sam ovakvu navalu. Puno je naših ljudi iz BiH u Splitu i okolnim mjestima. Plus globinjo je uzeo 3 karte
globinjo uzeo karte za raju iz bih...pa kad navale na dan utakmice... ajmo raja,3 karte-300 eura...ajmooooo šalu na stranu-počeli su šverceri dilat karte... ja čekam livnjake,čujem da su puni ka brod...i još da oće koji dinamovac iz livna uletit za moje karte...odrat ću ga...i reć mu da pozdravi živka,jebo ga dinamo
Livnjaci su davno nabavili karte. Mi se ne guramo u redovima, nama se uruče. Nisu li naši i Šuker i Dalić. |
Have mercy |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27065 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 26/09/2019 : 12:34:01
|
E, sposoban čovik, snalažljiv, gospe ti. Ugleda se na svoje sugrađane Ivu i Nadana.
nadan i ivo su male mace za ono smeće šta je naj strijelac vatrenih i onoga šta upravlja hns-om iz međugorja i zbog njih su planile karte...minimum 7 ili 8 iljada karata ce banda podijeliti poltronima i satelitima koji ih podržavaju... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 26/09/2019 : 12:34:59
|
globinjo uzeo karte za raju iz bih...pa kad navale na dan utakmice... ajmo raja,3 karte-300 eura...ajmooooo šalu na stranu-počeli su šverceri dilat karte... ja čekam livnjake,čujem da su puni ka brod...i još da oće koji dinamovac iz livna uletit za moje karte...odrat ću ga...i reć mu da pozdravi živka,jebo ga dinamo
Livnjaci su davno nabavili karte. Mi se ne guramo u redovima, nama se uruče. Nisu li naši i Šuker i Dalić.
ovaj prvi-eto vam ga zapravo...ovome drugome je san umrijeti na klupi hajduka... |
|
|
logo111
Senior Member
Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 26/09/2019 : 12:52:20
|
Jbg...kad Šuker nije te sreće da ima nekog svog Ivu da mu oprosti porezni dug kao sto je svojevremeno posrnulom klubu iz svog grada 😉 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
vukozec
Advanced Member
5009 Posts
Member since 17/08/2013 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15798 Posts
Posted - 26/09/2019 : 17:30:24
|
Ironija.
Dobro je.Napreduješ
Nije bas da se osvrcem na komentare torcidasa...to mi je najdonji dom supkulturnih skupina. |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15798 Posts
Posted - 26/09/2019 : 17:31:23
|
Livnjaci su davno nabavili karte. Mi se ne guramo u redovima, nama se uruče. Nisu li naši i Šuker i Dalić.
ovaj prvi-eto vam ga zapravo...ovome drugome je san umrijeti na klupi hajduka...
Mislis, nocna mora... |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 26/09/2019 : 19:09:53
|
ovaj prvi-eto vam ga zapravo...ovome drugome je san umrijeti na klupi hajduka...
Mislis, nocna mora...
jok...pitao čovjeka osobno...ma koji vatreni,hajduk je ime... |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15798 Posts
Posted - 26/09/2019 : 20:14:12
|
Ja sam mislio da je skroz pristojna osoba. Postojana, uravnotezena... a sta je bio pijan, napusen...oboje? |
|
|
Topic |
|