Author |
Topic |
ivan_micic
Senior Member
Croatia
2364 Posts
Member since 19/12/2007 |
|
kasper
Advanced Member
10905 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 09/10/2019 : 13:55:53
|
quote: Originally posted by ivan_micic
još kad bi čarobna nastavila s Thorgalima...
pa oni su vec odustali vec od torgala, pa je nastavio samo dw |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6357 Posts
Member since 05/12/2016 |
|
ivan_micic
Senior Member
Croatia
2364 Posts
Member since 19/12/2007 |
Posted - 09/10/2019 : 14:13:33
|
quote: Originally posted by kasper
pa oni su vec odustali vec od torgala, pa je nastavio samo dw
znam, ali bilo bi dobro kad bi nastavili |
|
|
Stark
Average Member
Bosnia and Herzegovina
504 Posts
Member since 22/05/2018 |
|
jagodanbg
Senior Member
2913 Posts
Member since 17/07/2019 |
|
dragan4e
New Member
Serbia
186 Posts
Member since 09/09/2009 |
Posted - 09/10/2019 : 15:44:45
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Reka Mohok je RB 8 ili dio nekog od mini serijala RB-a?
Prvo izdanje nove edicije Riznica Bonelli Grande. |
|
|
verab
Senior Member
Croatia
2859 Posts
Member since 22/01/2015 |
|
shalilo6
Average Member
Croatia
554 Posts
Member since 30/03/2017 |
Posted - 09/10/2019 : 17:40:39
|
Ček, ček, ne znam jel već netko pita, ali jesu li ovo isti Nadzirači kao onaj ogromni u njihovom izdanju? |
Beware the Jabberwock, my son! |
|
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3323 Posts
Member since 06/11/2017 |
Posted - 09/10/2019 : 17:52:32
|
quote: Originally posted by shalilo6
Ček, ček, ne znam jel već netko pita, ali jesu li ovo isti Nadzirači kao onaj ogromni u njihovom izdanju?
Da, samo manji format. |
|
|
dragan4e
New Member
Serbia
186 Posts
|
going going
Advanced Member
Serbia
11885 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 09/10/2019 : 20:07:55
|
Ja vec imam Nadzirace u izdanju BPa i vec dugo sam zeleo da uzmem i u izdanju CKa zbog velikog formata i tvrdih korica, ali ako je to izdanje zaista tako lose tehnicki uradjeno razmisljam se da uzmem u DC Gold ediciji, mada je taj format po mom misljenju mali za taj strip, da li ce biti dovoljno pregledno? |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21319 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 09/10/2019 : 20:20:00
|
pa neće,normalno.
bolje da su uradili ponovo prvo izdanje sa dobrim uvezom,nego ovo novo u manjem formatu. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3323 Posts
Posted - 09/10/2019 : 20:33:33
|
quote: Originally posted by going going
Ja vec imam Nadzirace u izdanju BPa i vec dugo sam zeleo da uzmem i u izdanju CKa zbog velikog formata i tvrdih korica, ali ako je to izdanje zaista tako lose tehnicki uradjeno razmisljam se da uzmem u DC Gold ediciji, mada je taj format po mom misljenju mali za taj strip, da li ce biti dovoljno pregledno?
Šta će ti manji format ako već imaš BP? Isti prevod i sve... A što se tiče ovog velikog formata, pogledaj ih lično sam i donesi sam zaključak jel ti dovoljno dobro. Da je perfektno, nije, ali mom primerku ništa nije napuklo niti se uvilo. Pusti priče i forumaše, ne delimo svi iste poglede šta je kvalitet, standard, i ispod standarda. Sam se uveri. |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5474 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 09/10/2019 : 21:45:56
|
quote: Originally posted by Red Marquis
Ja vec imam Nadzirace u izdanju BPa i vec dugo sam zeleo da uzmem i u izdanju CKa zbog velikog formata i tvrdih korica, ali ako je to izdanje zaista tako lose tehnicki uradjeno razmisljam se da uzmem u DC Gold ediciji, mada je taj format po mom misljenju mali za taj strip, da li ce biti dovoljno pregledno?
Šta će ti manji format ako već imaš BP? Isti prevod i sve... A što se tiče ovog velikog formata, pogledaj ih lično sam i donesi sam zaključak jel ti dovoljno dobro. Da je perfektno, nije, ali mom primerku ništa nije napuklo niti se uvilo. Pusti priče i forumaše, ne delimo svi iste poglede šta je kvalitet, standard, i ispod standarda. Sam se uveri.
I ja imam primerak Nadziraca od Carobne i nisam primetio da mu nesto fali (korice, uvez). Mislim da je tu bio problematican prvi tiraz, posle je sve bilo ok. Samo sadrzaj izgleda prelepo,dostojno ovog remek dela |
|
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3323 Posts
Posted - 10/10/2019 : 00:03:19
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
quote: Originally posted by Red Marquis
Šta će ti manji format ako već imaš BP? Isti prevod i sve... A što se tiče ovog velikog formata, pogledaj ih lično sam i donesi sam zaključak jel ti dovoljno dobro. Da je perfektno, nije, ali mom primerku ništa nije napuklo niti se uvilo. Pusti priče i forumaše, ne delimo svi iste poglede šta je kvalitet, standard, i ispod standarda. Sam se uveri.
I ja imam primerak Nadziraca od Carobne i nisam primetio da mu nesto fali (korice, uvez). Mislim da je tu bio problematican prvi tiraz, posle je sve bilo ok. Samo sadrzaj izgleda prelepo,dostojno ovog remek dela
Baš tako. Ja sam pazario prvog dana na Letećem startu, tom je rikna napukla, nekih mesec dana kasnije sam zamenio primerak, kom ništa ne fali. |
Edited by - Red Marquis on 10/10/2019 00:04:09 |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21319 Posts
Posted - 10/10/2019 : 00:04:21
|
kakogod,ne kapiram potez ČK sa smanjenim formatom - mislio sam da je u pitanju Before watchman,i šteta što nije. |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5474 Posts
Posted - 10/10/2019 : 00:06:48
|
quote: Originally posted by anto
kakogod,ne kapiram potez ČK sa smanjenim formatom - mislio sam da je u pitanju Before watchman,i šteta što nije.
Taman ti resimo jedan problem ti prelazis na drugi |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21319 Posts
Posted - 10/10/2019 : 00:33:54
|
ne da mi nisi rešio problem nego me još i ukopavaš sa hvaljenjem ČK izdanja,jer sam stavio na prodaju BP primerak. Cijena,sitnica. |
Edited by - anto on 10/10/2019 00:34:11 |
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 10/10/2019 : 01:31:10
|
quote: Originally posted by kasper
pa oni su vec odustali vec od torgala, pa je nastavio samo dw
Preciznija definicija glasi - oni su odustali od DW. |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
Stark
Average Member
Bosnia and Herzegovina
504 Posts
Member since 22/05/2018 |
Posted - 10/10/2019 : 14:16:41
|
Ja imam originalno izdanje na engleskom i uporedio sam sa izdanjima DC Gold ČK, razlike u širini nema, jedino u visini ispadne nešto niže izdanje ČK, ali mislim da to zaista nije pretjerano smanjeno u odnosu na original. |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5474 Posts
Posted - 10/10/2019 : 15:47:13
|
quote: Originally posted by anto
ne da mi nisi rešio problem nego me još i ukopavaš sa hvaljenjem ČK izdanja,jer sam stavio na prodaju BP primerak. Cijena,sitnica.
Sta god uradis na dobitku si |
|
|
dragan4e
New Member
Serbia
186 Posts
Posted - 10/10/2019 : 17:10:06
|
„Iz bogate ponude, kao sajamske premijere, izdvajamo pre svega nestrpljivo iščekivanog Asteriksa, 4. i 5. tom. Pošto Asteriks ove godine slavi jubilarni, 60. rođendan, mi smo, kako i dolikuje ovakvom stripskom fenomenu, organizovali proslavu tog jubileja. Stoga ćemo na štandovima Čarobne knjige na Sajmu, uz kupljena ova dva toma, poklanjati špil karata za igru s likovima iz neustrašivog galskog sela.
Ponudu stripova učiniće posebnom i dva nova izdanja u ediciji DC Gold: Nadzirači i Supermen: Šta li se zbilo sa Čovekom od Čelika?. Svi koji nisu imali priliku da se dosad upoznaju s Nadziračima Alana Mura, jednim od najčuvenijih i najistaknutijih dela u istoriji stripa, sada imaju priliku za to. S obzirom na to da nas prvog dana Sajma očekuje i prva epizoda istoimene HBO serije, iščekivanje je veće nego ikad. Što se Supermena tiče, s ponosom možemo reći da je ovo prvi Supermen u izdanju Čarobne knjige, ali ujedno i 200. izdanje u biblioteci Olovka, tuš i pero.
Posebnu pažnju zaslužuje nova biblioteka Svet u oblačiću, koja je posvećena odabranim stripskim pričama visokog umetničkog kvaliteta koje dele mnogo šta s drugim umetnostima, posebno s književnošću, autorskim delima često specifičnih i eksperimentalnih formi i sadržaja. Prvo izdanje u ovoj biblioteci, Persepolis, jedan je od najcenjenijih strip-romana našeg doba. Dok smo kod umetničkog stripa, iznenađenja stižu i u ediciji Stari kontinent, s dva sjajna izdanja Žan-Pjera Žibre: Mateo, tomovi 1 i 2.
Dragi bonelijanci, sjajne vesti i za vas! Riznica Bonelli bogatija je za novu podbiblioteku, Riznica Bonelli Grande, a Reka Mohok u formatu B5 i punom koloru ostaviće vas bez daha! Tu je, naravno, i Merkurio Loi: Početak, luksuzna, kolorisana varijanta koju je Boneli objavio 2017. godine, a koja predstavlja početak tog popularnog serijala.
Od dobro vam poznatih serijala možete očekivati novog Dedpula, Dedpul opet satire Marvelov univerzum, kao i dva nova toma Džeremaje – 9 i 10.“ |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10447 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
Topic |
|