forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/10/2019 : 00:48:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Brale, proslo je dvi ure od zavrsetka utakmice, a niko od standardnih bacaca negativnih komentara nije se pojavija. Interesantno nadasve...
Mi cemo jos malo pit i slavit, pa cu bacit ocadu posli na topic,oce li iko doc pozalit se na bolesnu jetru i pokvareni zeludac...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47319 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/10/2019 : 05:36:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Cirkus doša i otiša. 🤡

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/10/2019 : 05:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Artisti odlaze, klaunovi ostaju...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47319 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/10/2019 : 06:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Nisi otiša?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/10/2019 : 06:12:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ne, ti si osta...
A reka si da gres ca.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47319 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/10/2019 : 06:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Samo se ti nadaj i ufaj.

Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 11/10/2019 : 06:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Viceprvaci svijeta pokazali zasto su najbolji...Bravo !!!

Split, Dalmacija i reprezentacija pokazali da se otvoreno vole, napunili bi oni stadion od 100 tisuća a to nisam ni sumnjao.

Split je ipak puuuuno više od nekoliko bijednih nakaza.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/10/2019 : 06:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Nemam sta...
Ja sam ti vec u drustvu pobjednika. Sto ti je kums zivota.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/10/2019 : 06:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

Split, Dalmacija i reprezentacija pokazali da se otvoreno vole, napunili bi oni stadion od 100 tisuća a to nisam ni sumnjao.

Pa nije ih samo nekoliko nazalost...ima tu jos dosta posla.
Ali od sada, manje od jedne utakmice reprezentacije godisnje u Splitu, ne bi bilo posteno.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts

Member since 05/08/2018

Posted - 11/10/2019 : 08:52:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Dexters a Private Message  Reply with Quote
Modrić veličanstven, navijači sjajni, Mađari nisu trebali ni dolaziti- ne godi im morski zrak.
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 11/10/2019 : 09:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

Ali od sada, manje od jedne utakmice reprezentacije godisnje u Splitu, ne bi bilo posteno.

+1
Svaka čast reprezentaciji na pobjedi.
Pritisak je bio velik i ispalo je izvrsno.
Od cijele priče mi se nije svidjelo samo to što je igra skoro nestala kad je izašao Modrić..

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/10/2019 : 09:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Budućnost će biti neizvjesna, kao i uvijek nakon odlaska velikana.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/10/2019 : 11:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

quote:

quote:

+1
Od cijele priče mi se nije svidjelo samo to što je igra skoro nestala kad je izašao Modrić..

Stoji. Kad je izasao Luka, sustav je zakocio. A po meni su nam ostali duzni bar jos tri gola,(ukljucujuci nerealizirani kazneni udarac). No dobro, izgorjeli su u zelji drugo poluvrijeme, zbog ambijenta. Oprasta im se. Najvaznija je stvar da je pobijena teza 'ukletog stadiona', i to bas na trinaestoj 'nesretnoj' utakmici nase vrste, odigranoj na Poljudu. Stvar hoda, bolje kazati; dobro trci, i kako rekoh, morali bi se nasi vratiti u Spinut sto prije, i dolaziti bar jednom godisnje. Sinocnja utakmica je ogledni primjer, sto hrvatski grad Split misli i kako moze i mora biti. To je ustvari i najvaznija stvar.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 11/10/2019 : 11:38:07  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
Najprije čestitke Splitu i splitskoj publici (a i onima koji su došli iz ostalih krajeva) na odličnoj atmosferi..... o utakmici više-manje sve rečeno.....

„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“
"...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12757 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 11/10/2019 : 11:39:53  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
U svakom kvalifikacijskom ciklusu morala bi se haman jedna utakmica odigrati u Splitu, plus jedna prijateljska. Ili: koliko u Zagrebu, toliko i u Splitu.
Sinoć se vidjelo koliko Dalmatinci vole Repku i koliku podršku imaju naši igrači u Dalmaciji.
Ono skandiranje Modriću - neprocjenjivo. A Luka im je uzvratio na najbolji način, odličnom igrom.

Pustimo par ovih ovdje gunđala. Zapravo i oni obožavaju Vatrene, samo neće da priznaju. Evo Globinjo je vodio i djecu što je normalna stvar.

Have mercy
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 11/10/2019 : 11:46:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Pa Perišić je izašao 5 minuta nakon promašenog penala, a Modrić 12 minuta nakon tog promašenog penala. Dakle Modrić je imao 12 minuta nakon toga nešto složiti. Ušla su dva mlada igrača s tim da je Vlašić ušao dosta kasno tek u 74 minuti. Brekalo i Vlašić su nešto pokušali i stvarali prilike, mladi su izgarali su od želje, a i Rebić je imao onu odličnu priliku što je lopta prošla tik do vratnice. Nije da smo nakon izmjena igrali loše. Da li je Kovačić ušao jer će on igrati umjesto Brozovića protiv Velsa, ostaje za vidjeti? Doduše Kovačić bi trebao poznavati stil igre Velšana jer igraju u istoj ligi, barem veći dio igrača čiji su klubovi bili ili jesu u Premier ligi, a Balea bi trebao poznavati Modrić i sam Kovačić dok je bio u Realu.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31310 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 11/10/2019 : 11:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Da li je bod iz Walesa dovoljan za odlazak na Euro?

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/10/2019 : 11:57:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Da li je bod iz Walesa dovoljan za odlazak na Euro?

Da. Teoretski. Ali znamo kako teorija 'steka' u zbilji. Zato idemo po tri. I onu zadnju takoder po tri...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 11/10/2019 : 12:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by PAJDO

Kako vidim po portalima u hrvatskome Splitu okupila se “hrvatska”;)))
globo, ako vidiš kojega hrvata iz Splita na stadionu javi;)

bio jedan ispred mene...iz rude kraj sinja...130 kila,raspon ruku 3 metra...do mene bosanka...dobra...bio muž kraj nje,jebat ga...livo moja dica,okolo vinkovčani,dosta hercegovaca...nikad mirnija utakmica na poljudu...a odgledao sam ih na stotine uživo...nikakav izgred,incident,mirenje kukuruza,ma ništa...štipao sam se i provjeravao u kojem sam gradu...od torcide ni t...ove mlađe...da,sjetih se,vidio sam staru torcu...da nije bilo golova,zaspao bih...ali,meni najbitnije,sva tri gola pala na sjeveru gdje sam bio s djecom...prva njihova utakmica reprezentacije...valjda neće toliko dugo čekat da opet posjete split...sve u svemu,idemo dalje...

Ajde lipo da su ti dica, a i ti, vidila odličnu utakmicu. Drago mi je da nije bilo nereda radi dice.
O ostalome ćemo kad se vidimo

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12757 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 11/10/2019 : 12:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Nije dovoljan bod jer bi u tom slučaju ostali na 14.
Mađari mogu na 15 s 2 pobjede a Slovaci na 16.

Have mercy
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13245 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 11/10/2019 : 12:34:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Protiv Slovacke je bila sjajna predstava, pa za par dana "pad" u igri.
Protiv Madjarske isto super, samo da se sad ne opuste protiv Walesa.
Imaju iskustvo iz proslih kola kako stvari brzo odu u krivom smjeru..

Ali, uvjeren sam u pobjedu nasih :) Walesu samo igra pobjeda i morat ce se otvorit, bit ce to dobra utakmica gdje ce oba poluvremena trebat igrat pod punim gasom (za razliku od jucer).

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31310 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 11/10/2019 : 12:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Da su dobili Azerbaijan bili bi sigurni, ovako igraju protiv dvije reprezentacije kojima igra samo pobjeda!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10292 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/10/2019 : 12:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Amos

quote:

quote:

+1

Stoji. Kad je izasao Luka, sustav je zakocio. A po meni su nam ostali duzni bar jos tri gola,(ukljucujuci nerealizirani kazneni udarac). No dobro, izgorjeli su u zelji drugo poluvrijeme, zbog ambijenta. Oprasta im se. Najvaznija je stvar da je pobijena teza 'ukletog stadiona', i to bas na trinaestoj 'nesretnoj' utakmici nase vrste, odigranoj na Poljudu. Stvar hoda, bolje kazati; dobro trci, i kako rekoh, morali bi se nasi vratiti u Spinut sto prije, i dolaziti bar jednom godisnje. Sinocnja utakmica je ogledni primjer, sto hrvatski grad Split misli i kako moze i mora biti. To je ustvari i najvaznija stvar.

"Ukleti stadion"

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/10/2019 : 13:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Gruzija se ne vrijedi jer nija bila dovoljno tvrd zalogaj, za razliku od Mađarske.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13245 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 11/10/2019 : 14:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Da su dobili Azerbaijan bili bi sigurni, ovako igraju protiv dvije reprezentacije kojima igra samo pobjeda!

Naši izgleda ne mogu lakšim putem, uvijek mora bit gusto do kraja ;)

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.2 seconds. Snitz Forums 2000