Gledao sam Baezu u Cotenderu. Ali salb mu je grapling, ovo nije kickbox.
Ma da, tamo je bio? Nisam znao. A mozda da ga za pocetak "hrane" stand-up borcima, pa da vidimo dokud ce dogurat. Mozda popravi grapling, a jos mu vaznije ako ima dobru obranu od rusenja.
Gledao sam Baezu u Cotenderu. Ali salb mu je grapling, ovo nije kickbox.
Ma da, tamo je bio? Nisam znao. A mozda da ga za pocetak "hrane" stand-up borcima, pa da vidimo dokud ce dogurat. Mozda popravi grapling, a jos mu vaznije ako ima dobru obranu od rusenja.
Ovo je bio bas finis poput onih K-1 meceva.
Da Cotender. Pratim to redovno. Vidiš da samo kickove baca, a ako ti je parter loš, jedino te spašava perfektna obrana od rušenja i to je pitanje jer te zabije uz kavez i samo da tako stojite-gubiš.
Je, i on je dobio dobra imena. Vera ima 4-0 pobjednicki niz, sve prekidi, miksano KO ili zahvat pobjede. Ali nije ni ovaj Ewell za bacit, mogao bi bit nezgodan protivnik.
Nadam se da ce Vera ovo isto dobit i produzit niz na 5-0.
Ovo ti je pravi Vera, samo sto je ovaj lik strasno cvrst, mnogi bi pali i prije. 5-0 Vera niz i sve prekidi. Mislim da imamo borbu veceri ili barem izvedbu veceri, Vera na ovo svakako mora dobit bonus
Mislim da je bio u pitanju transfer njega u onu azijsku mma organizaciju, a Askrena u UFC, tako nesto. Ma Dana White i UFC su ga stalno zanemarivali, uvijek manje ga placali iako je bio strasan prvak. Umjesto da ga stave na PPV card gdje svi prvaci imaju svoje obrane, njega su stavljali na obicne fight nightove. Ipak kad si ti na PPV-u, dobijes onda i od toga svoj dio kolaca.
Ali steta, nije bio marketinski zanimljiv i jbg. Kao i sama kategorija, da je najmanje gledana. A meni bude bas zanimljivo, nije sve u teskasima kako neki misle..Ovdje vrvi od akcije.
Prvi puta gledsm veru za njega sam, kako mu je ruku ulovio kao udav, čudo.
Zaboravio prokomentirat, Vera ti je jako nepredvidljiv borac. Vidio si taj potez iz 1R, ali kod njega ako ne ide zahvat, on ce pokusat dobit nokautom. On mi se jako dopada, usao je u 3R u sigurnom vodstvu i neki bi se "sigurno" borili do kraja da ne riskiraju i pobijedili na sudacku, ali kod njega to nema, on ide na prekid :)
Bantam ce bit super samo kad neko Cejuda makne, jedva cekam.
Da, ovo zasad cisti boks. Cudi me da Morono nije pokusao preselit borbu dolje..