forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 13/10/2019 : 08:08:38  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Ovakav format Eura (24 reprezentacije) je ionako bezveze, i nije nikakav pothvat kvalificirati se na nj.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 13/10/2019 : 09:06:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dexters

logo pretjeruje, tinton podjebava, valter jedini nešto konstruktivno govori, a što ti radiš: drhtiš i povraćaš žuč, jer je hrvatska pobijedila 3:0

ma kakvi
tinton je nezreli klinac i nemač pojma, tonto isto to samo što je stariji, a valter također.

nitko od ovih nikada ništa konstruktivno nije uradio kada su istupali 'javno', tj. pričali na forumu. možda rade što konstruktivno u svojoj partikularnosti, znači, gotovo tajno, a to nas se ni ne tiče.

ovdje je važno samo ovo: pričaju gluposti, prežvakavaju jedno te isto, domet im je preganjanje (koje zovu polemički stav) i iz toga ništa dobro (konstruktivno) ne proizlazi. zato jer je to jedno impotentno mudrovanje, pravilnije rečeno, oni su mudroseri.

"Moralna je propovijed, bilo tko da je drži, bezobraština, ali ako je drži razbojnik, onda čovjek od bijesa čupa stabla iz zemlje."

Mudroserstvo tintona, valtera i tonta je upravo ta impotentna moralna propovijed, maltene na granici razbojništva.

Zato kraj njih čak i logo11 i ivanl (ljudi skloni moralnim propovijedima u drugome smislu) izgledaju blaženo. Svijetle.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/10/2019 : 10:01:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Rekli bi Partibrejkersi; ko prezivi, taj ce da blista!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts

Member since 05/08/2018

Posted - 13/10/2019 : 10:41:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dexters a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

quote:

logo pretjeruje, tinton podjebava, valter jedini nešto konstruktivno govori, a što ti radiš: drhtiš i povraćaš žuč, jer je hrvatska pobijedila 3:0

ma kakvi
tinton je nezreli klinac i nemač pojma, tonto isto to samo što je stariji, a valter također.

nitko od ovih nikada ništa konstruktivno nije uradio kada su istupali 'javno', tj. pričali na forumu. možda rade što konstruktivno u svojoj partikularnosti, znači, gotovo tajno, a to nas se ni ne tiče.

ovdje je važno samo ovo: pričaju gluposti, prežvakavaju jedno te isto, domet im je preganjanje (koje zovu polemički stav) i iz toga ništa dobro (konstruktivno) ne proizlazi. zato jer je to jedno impotentno mudrovanje, pravilnije rečeno, oni su mudroseri.

"Moralna je propovijed, bilo tko da je drži, bezobraština, ali ako je drži razbojnik, onda čovjek od bijesa čupa stabla iz zemlje."

Mudroserstvo tintona, valtera i tonta je upravo ta impotentna moralna propovijed, maltene na granici razbojništva.

Zato kraj njih čak i logo11 i ivanl (ljudi skloni moralnim propovijedima u drugome smislu) izgledaju blaženo. Svijetle.

Načelno sam ja na drugoj strani, ali tinton i Valter su inteligentni, zbog toga ih izdvajam. Imaju šarma, i vidi se da razmišljaju prije piskaranja. I za čin podjebavanja treba određena vještina i razboritost. Većina ostalih su strašno dosadni.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/10/2019 : 13:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

quote:
Originally posted by globinjo

quote:
(zamisli poveo i sina )

i kćer

ispravio..
mora da su se rastopili od uzbuđenja i sreće.
Ovo bu im garant ostalo u dugoročnom sjećanju

Tata, tko je zabio drugi gol
Petković
A Di on igra
U Dinamu,ali je hajdukovac
Pa zašto igra onda u Dinamu
Sinko,nitko nije savršen
Kad je zabio drugi gol
Tata jel opet hajdukovac zabio
Je
Pa oce li ga hajduk kupit
Ajde mali gledaj i ne pilaj

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/10/2019 : 13:15:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
A jel Modrić igrao u Dinamu
Je
A odakle je on
Naš
Vlaj
Dalmatinac
Hajdukovac
Pa kako i on u Dinamu igrao a hajdukovac
Mali,rekoh da ne pilaš
A za koga Dalić navija
Za Hajduka
Jel bio trener Hajduka
Nije nego igrač
I tako cilu utakmicu
Mali ima 6 godina

Go to Top of Page

njofra32
Average Member

772 Posts

Member since 28/02/2017

Posted - 13/10/2019 : 14:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send njofra32 a Private Message  Reply with Quote
Uf što bi volio da poderemo ove velšane sa 4 razlike
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15820 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 13/10/2019 : 14:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote

znam iz iskustva da je najteže odgovarat na dječja pitanja...

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 13/10/2019 : 14:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote

quote:
Petković
A Di on igra
Sinko,nitko nije savršen
Kad je zabio drugi gol
Je

quote:
Originally posted by
globinjo

Je
A odakle je on
Naš
Vlaj
Dalmatinac
Hajdukovac
Mali,rekoh da ne pilaš
A za koga Dalić navija
Za Hajduka
Jel bio trener Hajduka
Nije nego igrač
I tako cilu utakmicu
Mali ima 6 godina

Možda ne samo da su hajdukovci, nego i čitaju Zagora!?
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/10/2019 : 15:46:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

quote:
Petković
A Di on igra
Sinko,nitko nije savršen
Kad je zabio drugi gol
Je

quote:
Originally posted by
globinjo

Je
A odakle je on
Naš
Vlaj
Dalmatinac
Hajdukovac
Mali,rekoh da ne pilaš
A za koga Dalić navija
Za Hajduka
Jel bio trener Hajduka
Nije nego igrač
I tako cilu utakmicu
Mali ima 6 godina

Možda ne samo da su hajdukovci, nego i čitaju Zagora!?

logično da ga čitaju...obojica su vlaji,iz dalmatinske ZAGORE...čim su se rodili,u ruke zagor i hajdukov dres...

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 13/10/2019 : 16:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Poanta je - zašto je to uopće bitno? Oni su profesionalni nogometaši, i zar ti sa svojih 50+ godina zaista misliš da njih ne boli q za 'bilu boju' i navijačka prepucavanja? A ako i imaju neke emocije, što da sad radimo s tim? Zašto filuješ glupostima šestogodišnje dijete?
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/10/2019 : 17:08:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

Poanta je - zašto je to uopće bitno? Oni su profesionalni nogometaši, i zar ti sa svojih 50+ godina zaista misliš da njih ne boli q za 'bilu boju' i navijačka prepucavanja? A ako i imaju neke emocije, što da sad radimo s tim? Zašto filuješ glupostima šestogodišnje dijete?

60 PLUS...omašio si ceo fudbal...kraj rasprave...odi na druge topice pa tamo mlati...

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 13/10/2019 : 17:15:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Načelno sam ja na drugoj strani, ali tinton i Valter su inteligentni, zbog toga ih izdvajam. Imaju šarma, i vidi se da razmišljaju prije piskaranja. I za čin podjebavanja treba određena vještina i razboritost.

Nije dovoljno biti inteligentan. Baš to nerazumijevanje jest veliki problem - problem duha pretumačenog u intelekt.

Inteligentnih imaš na svakom koraku, a opet su sve to budale, pravo rečeno.

Uostalom, primjer te dvojice koju ti izdvajaš je poučan: njihova neodstatnost je evidentna. Uostalom, meni (a sebe stavljam kao ultimativno mjerilo, bez ikakve zadrške) oni nemaju šarma i dosadni su. Kenjkaju na sitno i žive u strašnoj dvosmislenosti (a dvosmislenost je 'odlika' svakidašnjeg tubitka, prema profaču Heideggeru). Dakle, oni su svakidašnji, obični, iako poprimaju gestu pametnjakovića. Ali to zauzimanje poze pametnjakovića baš i jest ono mudroserstvo, jer su obični.

Najveći problemi i nastaju zato što ovakvi mudroseri zamjenjuju svoju sitnu, pa i podlu životinjsku lukavost sa umnim.

Prvi korak je suočiti se sa ovim što kažem. A onda dalje, u nove pobjede (samog sebe).

Edited by - stinky on 13/10/2019 17:16:13
Go to Top of Page

Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts

Member since 05/08/2018

Posted - 13/10/2019 : 17:35:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Dexters a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Načelno sam ja na drugoj strani, ali tinton i Valter su inteligentni, zbog toga ih izdvajam. Imaju šarma, i vidi se da razmišljaju prije piskaranja. I za čin podjebavanja treba određena vještina i razboritost.

Nije dovoljno biti inteligentan. Baš to nerazumijevanje jest veliki problem - problem duha pretumačenog u intelekt.

Uostalom, primjer te dvojice koju ti izdvajaš je poučan: njihova neodstatnost je evidentna. Uostalom, meni (a sebe stavljam kao ultimativno mjerilo, bez ikakve zadrške) oni nemaju šarma i dosadni su. Kenjkaju na sitno i žive u strašnoj dvosmislenosti (a dvosmislenost je 'odlika' svakidašnjeg tubitka, prema profaču Heideggeru). Dakle, oni su svakidašnji, obični, iako poprimaju gestu pametnjakovića. Ali to zauzimanje poze pametnjakovića baš i jest ono mudroserstvo, jer su obični.

Najveći problemi i nastaju zato što ovakvi mudroseri zamjenjuju svoju sitnu, pa i podlu životinjsku lukavost sa umnim.

Prvi korak je suočiti se sa ovim što kažem. A onda dalje, u nove pobjede (samog sebe).

Znam ja da ti sebe stavljaš kao ultimativno mjerilo, zbog toga te i jest teško šarmirati. Ne zaboravi da biti kršćanin prije svega znači biti skroman. Dodao bih u njihovu obranu i činjenicu da je forum tako postavljen da ne možeš reći sve što možeš i hoćeš, stoga se često čini da "kenjkaju".

Sory na offtopicu
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10292 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/10/2019 : 17:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Znam ja da ti sebe stavljaš kao ultimativno mjerilo, zbog toga te i jest teško šarmirati. Ne zaboravi da biti kršćanin prije svega znači biti skroman. Dodao bih u njihovu obranu i činjenicu da je forum tako postavljen da ne možeš reći sve što možeš i hoćeš, stoga se često čini da "kenjkaju".

Sory na offtopicu

Meni se čini da možeš šta oćeš ako si pravovjeran. Pravovjerni baljezgaju šta oće, i vriđaju čin zinu. Recimo da ovde napisat nekome da je frustrirani jadnik ili iskompleksirana spodoba prolazi bez problema, ali zato je "glupsone" uvreda za koju se skida glava.

I pusti stinkija šta blebeće, to ionako nije on smislija nego neki drkadžija filozof ala ovaj Hajdenburg. Ja san ultimativno mjerilo, ne on. Ja to sebi mogu dozvolit jer san sotonist.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 13/10/2019 17:44:41
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15820 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 13/10/2019 : 17:48:28  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Još točno tri sata do početka ......gemišti za zagrijavanje spremni...

Edited by - risbozg on 13/10/2019 17:48:48
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 13/10/2019 : 18:14:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
nesvrstani, tvoja besvijest je enormna
to nije problem kad se držiš svojih besvijesnih stvari, recimo kupovanja puloverića i ispijanja kavice

a kada hoćeš nešto reći, onda je prvo pravilo: nešto znati. nešto se može znati samo tako da te je netko učio. za tebe su filozofi nedostižni trenutno, a tvoje ruženje tih divnih ljudi se stručno zove - drhtaj tetramorfa.
bio bi uravnoteženiji kada bi barem znao nešto, makar i bezveznu informaciju. informacija je nedostatna razina, ali kažem, za tebe bi i to bio skok. jebote, kod tebe bi bio napredak da samo kopipejstaš vikipediju, pa da ti se smijemo.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/10/2019 : 18:14:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gemist. Nisam dugo okusio tu bezboznu a opet bozanstvenu tekucinu...hm, mozda je smiksam bas veceras.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts

Member since 05/08/2018

Posted - 13/10/2019 : 18:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Dexters a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

quote:

quote:

Sory na offtopicu

Meni se čini da možeš šta oćeš ako si pravovjeran. Pravovjerni baljezgaju šta oće, i vriđaju čin zinu. Recimo da ovde napisat nekome da je frustrirani jadnik ili iskompleksirana spodoba prolazi bez problema, ali zato je "glupsone" uvreda za koju se skida glava.

I pusti stinkija šta blebeće, to ionako nije on smislija nego neki drkadžija filozof ala ovaj Hajdenburg. Ja san ultimativno mjerilo, ne on. Ja to sebi mogu dozvolit jer san sotonist.

Sve to što si nabrojao su lake uvrede, glup si, ružan si...to nije ništa. Međutim vjerski fanatik, fašist, ono na u, to su zbilja teške uvrede kojima je cilj dehumanizacija, praktički utužive, a njih redovno koriste crvendaći tj. krivovjerni kako ih ti nazivaš.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10292 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/10/2019 : 18:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

nesvrstani, tvoja besvijest je enormna
to nije problem kad se držiš svojih besvijesnih stvari, recimo kupovanja puloverića i ispijanja kavice

a kada hoćeš nešto reći, onda je prvo pravilo: nešto znati. nešto se može znati samo tako da te je netko učio. za tebe su filozofi nedostižni trenutno, a tvoje ruženje tih divnih ljudi se stručno zove - drhtaj tetramorfa.
bio bi uravnoteženiji kada bi barem znao nešto, makar i bezveznu informaciju. informacija je nedostatna razina, ali kažem, za tebe bi i to bio skok. jebote, kod tebe bi bio napredak da samo kopipejstaš vikipediju, pa da ti se smijemo.

Odlika inteligentnih, ili još bitnije, kako ti kažeš onih koji nisu budale je i da znaju šta je zajebancija.
Baš san se razveselija kad san vidija da san te uvatija.
Puloverić me oduševija.
Dobar si Stinky, imaš svijetlih trenutaka. Recimo ono mlaćenje maslačaka , ili onaj Iron fist su ti dobri.
Jednon prilikon san prije par godina ovde objasnija kako san sjeba Sokrata. Namaza san ga na kruv ka Gavrilović paštetu, i sad ćeš ti meni o filozofiji?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10292 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/10/2019 : 18:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

quote:

quote:

Sory na offtopicu

Sve to što si nabrojao su lake uvrede, glup si, ružan si...to nije ništa. Međutim vjerski fanatik, fašist, ono na u, to su zbilja teške uvrede kojima je cilj dehumanizacija, praktički utužive, a njih redovno koriste crvendaći tj. krivovjerni kako ih ti nazivaš.

Pa ja se apsolutno slažen s tobon, ali ti očito ne razumiš o čemu ja pišen.
Inače, o kakvin crvendaćima ti pričaš? Meni je svaki "izam" isti. Dapače, meni su ovi pravovjerni puno bliži komunistima nego fašistima.
Ono, baš teške komunjare.

E zaboravija san te pitat, je li nazivanje ljudi izdajicama isto dehumanizirajuće?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 13/10/2019 19:00:44
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 13/10/2019 : 19:01:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ma ne kužiš
sad bi se ti lagano vrtio, i da, okej je to. nismo smrtni neprijatelji.
ali zajebancija je tak, piši me vrit. postoji zajebancija i postoji visoki rang. jedno i drugo ima mjesto, ali jedno i drugo nije na ISTOM MJESTU. ne vrijede jednako.
vidiš, da si čitao Heideggera, onda bi znao da je i niveliranje odlika svakidašnjeg aka običnog smrtnika, baš toga sa puloverićem.

no, nije sada mjesto tome. dovoljno ti je znati da si u krivu i to je to. to što si sada u krivu, ne znači da jednom ne možeš biti u pravu. ali za to nije dovoljna zajebancija, treba muški orati i zapeti. to ti je jednostavno tak, nesvrstani.

što se čovjek prije pobuni protiv svog koruptnog stanja, to će prije svijetliti. izmotavati se i govoriti da si sotonist, malo pomaže.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/10/2019 : 19:10:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bas si me lipo podsjetija...upravo san kupija Grasevinu i Jamnicu. Onda? Koliko? Dva nula za nase bi bilo pristojno i korektno.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10292 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/10/2019 : 19:18:54  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma ne kužiš
sad bi se ti lagano vrtio, i da, okej je to. nismo smrtni neprijatelji.
ali zajebancija je tak, piši me vrit. postoji zajebancija i postoji visoki rang. jedno i drugo ima mjesto, ali jedno i drugo nije na ISTOM MJESTU. ne vrijede jednako.
vidiš, da si čitao Heideggera, onda bi znao da je i niveliranje odlika svakidašnjeg aka običnog smrtnika, baš toga sa puloverićem.

no, nije sada mjesto tome. dovoljno ti je znati da si u krivu i to je to. to što si sada u krivu, ne znači da jednom ne možeš biti u pravu. ali za to nije dovoljna zajebancija, treba muški orati i zapeti. to ti je jednostavno tak, nesvrstani.

što se čovjek prije pobuni protiv svog koruptnog stanja, to će prije svijetliti. izmotavati se i govoriti da si sotonist, malo pomaže.

Me ne, ti ne kužiš.
Sve šta ti pišeš je OK.I ono o učenju,i ono o čitanju, i ono o oranju i ono o zapinjanju. Sve za 5. Ali to di si ti sad, ja san tu već bija. Ja san otiša dalje.
Da citiram jednog velikog mislioca: To što si sada u krivu, ne znači da jednom ne možeš biti u pravu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15820 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 13/10/2019 : 19:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

Bas si me lipo podsjetija...upravo san kupija Grasevinu i Jamnicu. Onda? Koliko? Dva nula za nase bi bilo pristojno i korektno.

može i 1-2 ne bi imal ništa protiv

Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.33 seconds. Snitz Forums 2000