Ovaj Hermann je objavljivan u Politikinom zabavniku: 2568 Gospodin Vandizandi I deo {zabavni strip} [Herman] 2569 Gospodin Vandizandi II deo {zabavni strip} [Herman] 2570 Gospodin Vandizandi III deo {zabavni strip} [Herman] 2571 Gospodin Vandizandi IV deo {zabavni strip} [Herman]
fala za info - nekako sam propustio ovaj Hermanov uan šot;a verujem da se radi o sjajnom stripu. Radi ga sam,bez sina debila,u vreme kad je bio kreativno jak,sviđaju mi se ove njegove stare boje,a i sam crtež. Baš me čudi da je ovo preskočio SA sa obzirom da je objavio od njega i što valja i što ne valja.
Sa druge strane,Riso u BD maniru je do jaja.A pogledaj ko je ostavio komentar ispod tvog.
Originally posted by Peyo
Originally posted by izivko A za Aragonesa nemam riječi, čovjek je Genije!
+1
Kupujem sve od njega, od karikatura do stripova!
hebem mu miša,tog Aragonesa svi hvale,pogotovu Grua,ali ono što sam čitao mi je bilo razočaravajuće i uglavno nesmešno.A možda je bilo do prevoda u onim Vesnikovim strip revijama;a i u boji sigurno deluje puno lepše.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Burton & Cyb - vrhunski strip. Sve priče stanu u 1 integral.
Nemam Fibrinog Cappu, utekao mi onaj zadnji primjerak što je Markos nedavno stavio na aukciju. Ali ima na njemačkom, bit će kad-tad.
A za Aragonesa nemam riječi, čovjek je Genije! Jednostavno moraš dozirati čitanje, inače bojim se da mi herc ne ode ako pretjeram. Samo nažalost ni hladni Nijemci mu nisu nešto skloni, objavili samo 13 albuma.
Barton i Kab je jedan od vlažnih snova većine nas sa foruma - koji će Markos ostvariti.
Edicija Die phantastische Welt des Richard Corben od 1 do 13. Neka izdanja dupliram HC i SC, pojedina imam i od drugih izdavača. Imam i neka skroz rijetka izdanja ali nisu još stigla.
A na francuskome su... pa valjda zato. Na njemačkome su samo tri izašla, ili? Ja sam svoja tri albuma platio po 15 Eura, a na e.bayu sam sva tri, za deset Eura, ponovo kupio.