Ja oko 300 komada Libellusa, bilo bi i puno vise da ima adekvatnog mjesta u stanu. Ovako su to izabrane epizode Texa (redovni), komplet Mister No i naravno meni draga kolekcija Zagora kojeg znam napamet ali eto cesto ga prelistavam - selektivno određene dijelove prica. Tu je i kompletni Ken Parker(Libellus\Fibra). A da ne moran paziti na prostor bili bi tu sigurni Nick Raider a vjerojatno i Dragonero.
89+31+3+2= 125 kom. LL-a imam, i to je previse. Da imam novaca na bacanje i da ne znam kamo s njima, opet ne bih nista drugo uzimao jer me nista drugo ne zanima od serijala. Imam sve sto mi treba i to mi je sasvim dovoljno :)
89+31+3+2= 125 kom. LL-a imam, i to je previse. Da imam novaca na bacanje i da ne znam kamo s njima, opet ne bih nista drugo uzimao jer me nista drugo ne zanima od serijala. Imam sve sto mi treba i to mi je sasvim dovoljno :)
Hm, čudno...Koliko pohodiš svakakve rasprave i topice, čovjek bi rekao da te zanima sve... Kad tamo, imaš sve što ti treba, ali nalaziš za shodno objaviti kako je ovo ili ono preveć ili ti ga previše...
Ja oko 300 komada Libellusa, bilo bi i puno vise da ima adekvatnog mjesta u stanu. Ovako su to izabrane epizode Texa (redovni), komplet Mister No i naravno meni draga kolekcija Zagora kojeg znam napamet ali eto cesto ga prelistavam - selektivno određene dijelove prica. Tu je i kompletni Ken Parker(Libellus\Fibra). A da ne moran paziti na prostor bili bi tu sigurni Nick Raider a vjerojatno i Dragonero.
Nisam uzeo u obzir'korporaciju' Kena, Fibra/LL...
Što se Dragonera tiče, dok smo još relativno na početku serijala uzmi ga dok možeš. Predobar je. I stižemo taljane vrlo brzo. Topla preporuka s moje strane.
Hm, čudno...Koliko pohodiš svakakve rasprave i topice, čovjek bi rekao da te zanima sve... Kad tamo, imaš sve što ti treba, ali nalaziš za shodno objaviti kako je ovo ili ono preveć ili ti ga previše...
Vjerojatno i jesam prisutan u vise topica, ali samo u onima sto me zanima Znas mene da ja nisam jedan od onih "dezurnih pljuvaca" LL-a, ja sam sebi s obzirom na svoje mogucnosti odabrao serijale koji mene zanimaju od LL-a i na njima sam im jako zahvalan. I to pratim laganini.
Moja kolekcija stripova je 90% kiosk izdanja i to pretezno Bonelli. Pa sam najvise tamo u tim temama, ostale koje me ne zanimaju stvarno nemam potrebe ulaziti niti nesto komentirati. Toliko vremena ipak nemam, volim se skoncentrirat samo na ono sto volim :)
Čitam na fejsu da u novoj turi idu osim Korijena i redovni Zagori 70 i 71...
da, Zagor, Zagor, onda opet Zagor Korijeni... Dylana opet nema...
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Izlazi Suzanjstvo 4, Zagor korjeni 2 i 3, Zagor no.70 i 71, Tex no.9, Marti no 107, Deadwood broj 2. I Nathan redivni nova knjiga. Uzimam sve ovom turom. A izgleda da se do kraja godine smijesi veca kolicina Nathana...sto pozdravljam.