Talaja je već tad radio za Marvel, super nacrtane proljev stripove. I ajde, počne Cebulski, uz rakijicu, listat moj portfolio. I gleda i kaže. "I have some Spiderman short storyes, if you are intrested aj ken sendtuju probne stranice."
Srećom po Talaju, ja sam drugi dan dobio ugovor od Dargauda za Mostarske želje. :) Meni je Talaja, lavčina, mnogo drag i mnogo ga volem. Više čak i od Eska.
Uvukao je cijeli Sanjam knjiga u Puli u svoj smrad, samo da ja ne dođem tamo. Organizatori sajma su u gadnoj gabuli. Pravno. I ja sad moram tamo sve to ljudski riješavati. Zbog Vlade koji ne želi da dođem tamo. Mućni glavom VLADO!
Napisao sam mu stotine mailova da ja radim 20 godina samo s djecom. crtam s djecom. I to bih radio i u Puli. Ne može. Boji se on moje vjerske orijentacije, citiram, "kako ću ja prići djeci!?!?"
Vlado, ja sam otac, glupi gej otac, troje djece!!!! 2o godina skitanja po svijetu. Od Indije do Rusije. S LJUBAVLJU!!!
Pohvala nagrade Grigor Vitez, Sfera, nagrada francuskih knjižnica i izdavača. 200 knjiga i stripova je iza mene.
Ali Vlado mene neće zbog moje vjerske, vedske orijentacije. A Puljani me neće zbog homofobije??? Mene GEJA???
I lažeš o ljudima iza leđa. Da sam te nešto zahebo, da mrzim pedere?!? I zidovi imaju uši, srećo. E, moj Esko...
Neopozivo objavljujem da ne da te neću tužiti, već ne želim imat s tobom nikakvog posla. Nisam nikad ni imao. Jedino te mogu pozdravit i pružit ti ruku. Ne prste u dupe, Esko. Ne prste, već ruku.
Glede mog psihičkog stanja. Nećete vjerovat, al imam papire. Nikad nisam bolovao nit od čega. Prošle godine, od prenaprezanja, sam malo pregorio prokuhao. Ne prolazi mi crtić na HAVCu već 6 godina, a petora usta moraš nahranit.
Trivia Goran Hajduković, hrani sedmera. Pao je sa 170kg vutre za medicinske potrebe. Slijedećih 7 godina, hraniti će obitelj iz Remetinca. Na susretu u Booksi, možete dat donacije, diskretno meni, kako već osjećate. Ništa javno. Ja ću tu lovu predat njegovoj supruzi, a ona već daljekome treba.
Možemo i francuze žicat koju kunu... Ili Mladena... Ili Eska... Vlado neda ni na festival, od njega ne očekujem ništa ...