forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Kit Teller--Kit Teller fanovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 111

Kruger
Advanced Member

Croatia
17113 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/12/2019 : 16:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4

Istina u ovoj priči Vangoghova odudara , inače dosta LMS iz tog vemena su bile blijede .

LMSove su bile dosta blijede, barem što se tiče Kita.

Edited by - Kruger on 05/12/2019 17:26:22
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13072 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 05/12/2019 : 17:08:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spock

Bravo Reem!! Tako je!

@Rakosi: Učini to i za moju ljubav!

18 recenzija je objavljeno, a gledam da ih 6 čeka na objavu još (koje su gotove) Tu ne računam ovu priču o "Crnoj Munji" koju sam rezervirao, a mogu samo reći da je i ona u samoj, završnoj fazi i da će ih biti onda zasad sveukupno 7 za objaviti

-
-

@Rakosi i Kruger - svaka čast ljudi Neka vide da nas ima - Kit Teller fanova ili Kitoljubaca

quote:
Originally posted by DODSFERD

Prije 10-ak godina sam pročitao prva 34 broja od Van Gogha, ali mi je ostala u sjećanju samo ona priča Zeleni pakao jer se radnja odvijala u zatvoru.
Sada čekam da se Ludens izdanje spoji s HC Van Gogh bibliotekom kako bih ponovo krenuo ispočetka na malo duže staze, a to bi moglo biti za nekih godinu dana.

Znam tu priču, e sad, jedino nisam sad siguran da li su na kraju neki krokodili bili u sceni sa Frankiejem, znam da je bio neki smijeh s njim

Neka od scena u zatvoru iz te epizode:

A nešto kasnije, dosta kasnije, ići će jedan LU integral sa sličnom tematikom, barem sudeći prema naslovnici:

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7521 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 05/12/2019 : 17:21:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Bravo ljudi! That`s the spirit!

Inače, ovo je Krugeru prvi komentar na recenzijama uopće, a Rakosiju drugi!

Svaka čast što ste se odlučili na komentar.
Vidite da nije neki problem, a budućim čitateljima može koristiti.
Još što je najvažnije, pokazujete da ima više ljubitelja ovog nepravedno zapostavljenog serijala, a i dajete vjetar u leđa svima koji se odluče recenzirati neku epizodu.

Tu su tek direktne koristi, a o indirektnim kao povećanju kruga čitatelja, pa s tim i naklade (čitaj: poticaj Van Goghu da izgura serijal do kraja) je malo teže govoriti, ali kamen po kamen palača, a propaganda čuda čini.
Pogledajte samo Zagora. Ne možeš ga izbjeći sve i da hoćeš!

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17113 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/12/2019 : 17:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Mene su ta komentiranja recenzija najviše odbijala zbog ocjenjivanja. Po meni to je teško, svatko ima svoje viđenje.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13072 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 05/12/2019 : 19:09:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
To je to Spock, potrebno je da se zakotrlja gruda snijega da bi se to polako pretvorilo u lavinu

@Kruger - nisam ni ja bio fan ocjenjivanja, ali s vremenom ti to postane praksa i ocjenjujes svoj dojam kako je na tebe djelovala ta i ta epizoda, te kako te se dojmio crtez i naslovnice Nisam volio ocjenjivanje, a sad mi to cak postalo zabavno.

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 05/12/2019 : 19:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Momci, kad pišete recenzije obje riječi u Mali Rendžer pišu se velikim slovom.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7521 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 05/12/2019 : 20:27:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Ne znam, i mene je to kopkalo, ali većinom je "rendžer" napisan malim.
Mislim, rendžer mu je zanimanje, ne nadimak, iako "Mali" se ne upotrebljava bez "rendžer".

Bilo bi najbolje da Curunir da pravorijek!

Curunire!?

Edited by - Spock on 05/12/2019 20:29:36
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 05/12/2019 : 20:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Već je potvrdio.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/12/2019 : 20:30:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
Curunir je dao pravorijek, a Solar ga prenio.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7521 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 05/12/2019 : 20:30:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:

Već je potvrdio.

OK onda. Primljeno na znanje.

Hvala obojici!

Edited by - Spock on 05/12/2019 20:31:28
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/12/2019 : 20:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne znam, i mene je to kopkalo, ali većinom je "rendžer" napisan malim.
Mislim, rendžer mu je zanimanje, ne nadimak, iako "Mali" se ne upotrebljava bez "rendžer".

Bilo bi najbolje da Curunir da pravorijek!

Curunire!?

Ovdje mu je dio imena tj. nadimka.
Ako je samo zanimanje, onda je mali rendžer, opći pojam.
Dakle, kombinacija "Mali rendžer" ne može nipošto.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts

Member since 05/08/2018

Posted - 05/12/2019 : 20:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dexters a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17113 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/12/2019 : 21:13:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

To je to Spock, potrebno je da se zakotrlja gruda snijega da bi se to polako pretvorilo u lavinu

@Kruger - nisam ni ja bio fan ocjenjivanja, ali s vremenom ti to postane praksa i ocjenjujes svoj dojam kako je na tebe djelovala ta i ta epizoda, te kako te se dojmio crtez i naslovnice Nisam volio ocjenjivanje, a sad mi to cak postalo zabavno.

Trebat ću se natjerati, evo Spock me potakao da komentiram recenziju. Ništa ne obećavam ali pratit ću što se događa.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13072 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 05/12/2019 : 21:50:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
@Curunir - samo da ti javim da smo isto tako usvojili tvoj savjet oko pravlinog pisanja imena Frankie, pa ako slučajno na ovim novo objavljenim recenzijama vidiš ono neispravno "Frankija" ili "Frankiea", znaj da je to poslano prije nego što smo se uspjeli s tobom posavjetovati, a nismo htjeli Solara dodatno zezati sa tim "sitnicama" da ide naknadno mijenjati (budući da i ovako ima dosta posla oko svega toga). Uglavnom, pazimo na svaku riječ, na svako slovo

quote:
Originally posted by Kruger

Trebat ću se natjerati, evo Spock me potakao da komentiram recenziju. Ništa ne obećavam ali pratit ću što se događa.

Može Kad nađeš vremena i vidiš da ti je neka epizoda otprije poznata, odeš i komentiraš Ne moraju to biti dugački komentari, dovoljno je i neka kratka rečenica. Netko ostavi samo ocjene. Mene su tako Spock i Dodsferd sa tim ostavljanjem komentara "zarazili", pa mi je to prešlo u naviku. Kad nema recenzije, ostavimo komentar ispod naslovnice i kad dotična recenzija ugleda svoje svjetlo na sajtu, samo se komentar kopira i zaljepi

Edited by - ReemCP on 05/12/2019 21:52:47
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17113 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/12/2019 : 22:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

quote:
Originally posted by Kruger

Može Kad nađeš vremena i vidiš da ti je neka epizoda otprije poznata, odeš i komentiraš Ne moraju to biti dugački komentari, dovoljno je i neka kratka rečenica. Netko ostavi samo ocjene. Mene su tako Spock i Dodsferd sa tim ostavljanjem komentara "zarazili", pa mi je to prešlo u naviku. Kad nema recenzije, ostavimo komentar ispod naslovnice i kad dotična recenzija ugleda svoje svjetlo na sajtu, samo se komentar kopira i zaljepi

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/12/2019 : 22:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dexters

quote:

"Prema stavu Visokog trgovačkog suda iz odluke broj Pž-1133/03 za pravovaljanost isprave, pa tako i ugovora, upotreba pečata nije obvezatna, a niti se zbog nedostatka otiskivanja pečata može smatrati da isprava nije pravovaljana."

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5003 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 06/12/2019 : 17:54:02  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Dexters

quote:

"Prema stavu Visokog trgovačkog suda iz odluke broj Pž-1133/03 za pravovaljanost isprave, pa tako i ugovora, upotreba pečata nije obvezatna, a niti se zbog nedostatka otiskivanja pečata može smatrati da isprava nije pravovaljana."

Curunir blago ti se

Skočila plaća dvoznamenkasto , bit će za stripove u izobilju
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 06/12/2019 : 20:24:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
Je, u siječnju 2021. bit će ukupno 12.61%, ali tko će to dočekati
A recimo, hrana skuplja više od 30% u odnosu na preklani...
Barem LU drži 18 kn već eonima
Kako bilo, borite se za sebe.
Na saginjite glave pred nepismenom šugavom buržoazijom obogaćenom u ratu na krvi nevinih koja sad glumi biznismene i elitu.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13072 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 07/12/2019 : 21:25:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prije 10-ak godina sam pročitao prva 34 broja od Van Gogha, ali mi je ostala u sjećanju samo ona priča Zeleni pakao jer se radnja odvijala u zatvoru.

Dodsferd, ovaj tvoj komentar me "natjerao" da napišem tu recenziju "Zeleni pakao" Rekao bih da sam zasad na dobrom putu, pa ćemo vidjeti..

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 07/12/2019 : 23:46:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Konačno da se netko sjetio tih epizoda iz početnog perioda serijala, morat ću te još koji put navesti na neku takvu.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6884 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 08/12/2019 : 10:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Jo Craigton Mnogoliki (LU 34; str. 55-110)
(P: 5, S: 6, C: 7, N: 4)

Na turneji zapadom SAD-a nalazi se obitelj glumaca koja s nostalgijom pamti prošla vremena kad su bili poznati diljem Europe. Njima je prelazak preko Atlantskog oceana donio veliko razočaranje a time i troškove s kojima se teško nose. Nakon neuspjeha na razvijenijem istoku kreću na turneju na zapad SAD-a ali to je velika greška. Zapad je još uvijek mjesto gdje se kultura ne cijeni što su i sami osjetili a nakon što u utvrdi naših rendžera nakon svog dojmljivog nastupa skupe samo 20 dolara "čaša je prelivena". Vođa skupine, otac i najbolji glumac Jo Craigton s nadimkom Mnogoliki (zbog glumačke vještine da tijekom predstava brzo mijenja izgled pa tako uloge koje igra) povlači neočekivan potez: iz sefa koji se nalazi u zapovjednikovoj sobi otuđuje sav novac a nakon toga obitelj "daje petama vjetra". No, pošto je ovo riskantan potez Mnogoliki je, kako bi dobio na vremenu, prije odlaska izveo posljednju, neslužbenu glumačku točku: prerušio se u narednika O'Haru koji mijenja zapovjednika budući da je dotični za vrijeme radnje izvan utvrde. Kad rendžeri otkriju prevaru i pronađu O'Haru svezanoga kreće potjera za Craigtonovima ali i borba s vremenom.

Samom idejom strip podsjeća na Mikijeve sukobe s Magic Faceom ali dok je dotični zločinac i sve je beskonačno dugo na povuci-potegni ovdje je to puno kraće i zanimljivije. Same prirode protivnika su znatno drugačije što pokazuje i kraj ove epizode. Znatno bolja epizoda od mnoštva drugih nepretencioznih, kratkih, "prijelaznih". Ocijenio sam naslovnicu If Edizionia koja je očito vezana za ovu epizodu ali je odrađena napamet. Stvarno ne znam zašto je crtaču problem zaviriti u epizodu nastalu 40-ak, koliko već, godina ranije. "Pogodio" je samo majmuna, ovi ostali djeluju kao pravi razbojnici.

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 08/12/2019 10:22:14
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7521 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 08/12/2019 : 10:28:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Na turneji zapadom SAD-a nalazi se obitelj glumaca koja s nostalgijom pamti prošla vremena kad su bili poznati diljem Europe. Njima je prelazak preko Atlantskog oceana donio veliko razočaranje a time i troškove s kojima se teško nose. Nakon neuspjeha na razvijenijem istoku kreću na turneju na zapad SAD-a ali to je velika greška. Zapad je još uvijek mjesto gdje se kultura ne cijeni što su i sami osjetili a nakon što u utvrdi naših rendžera nakon svog dojmljivog nastupa skupe samo 20 dolara "čaša je prelivena". Vođa skupine, otac i najbolji glumac Jo Craigton s nadimkom Mnogoliki (zbog glumačke vještine da tijekom predstava brzo mijenja izgled pa tako uloge koje igra) povlači neočekivan potez: iz sefa koji se nalazi u zapovjednikovoj sobi otuđuje sav novac a nakon toga obitelj "daje petama vjetra". No, pošto je ovo riskantan potez Mnogoliki je, kako bi dobio na vremenu, prije odlaska izveo posljednju, neslužbenu glumačku točku: prerušio se u narednika O'Haru koji mijenja zapovjednika budući da je dotični za vrijeme radnje izvan utvrde. Kad rendžeri otkriju prevaru i pronađu O'Haru svezanoga kreće potjera za Craigtonovima ali i borba s vremenom.

Samom idejom strip podsjeća na Mikijeve sukobe s Magic Faceom ali dok je dotični zločinac i sve je beskonačno dugo na povuci-potegni ovdje je to puno kraće i zanimljivije. Same prirode protivnika su znatno drugačije što pokazuje i kraj ove epizode. Znatno bolja epizoda od mnoštva drugih nepretencioznih, kratkih, "prijelaznih". Ocijenio sam naslovnicu If Edizionia koja je očito vezana za ovu epizodu ali je odrađena napamet. Stvarno ne znam zašto je crtaču problem zaviriti u epizodu nastalu 40-ak, koliko već, godina ranije. "Pogodio" je samo majmuna, ovi ostali djeluju kao pravi razbojnici.

Važno je napomenuti da je ova epizoda podobna i za najmlađe uzraste jer niti jedna osoba, a ni životinja nije ozlijeđena.

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7521 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 08/12/2019 : 10:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:

Konačno da se netko sjetio tih epizoda iz početnog perioda serijala, morat ću te još koji put navesti na neku takvu.

Nema što, Reem se junački uhvatio posla! Ja ću (za sada) nastaviti gdje sam stao s Van Goghom i te recenzirati. Samo, već "Dunhavonovi nasljednici" mi je bila izrazito komplicirana za recenzirati, pa se više vremena izgubi na kompleksnije priče bilo kojeg junaka.

Edited by - Spock on 08/12/2019 10:38:41
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/12/2019 : 15:21:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Važno je napomenuti da je ova epizoda podobna i za najmlađe uzraste jer niti jedna osoba, a ni životinja nije ozlijeđena.

Ali s druge strane nije idealna za one klince koji vole krv do koljena.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5003 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 11/12/2019 : 23:16:40  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Neka netko stavi novu naslovnicu Kit Telera po If edizionu
Naslovnica je možda i jedna od najljepših do sada izašlih
Go to Top of Page
Page: of 111 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.26 seconds. Snitz Forums 2000