Author |
Topic |
VALTER
Advanced Member
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 26/04/2019 : 20:20:51
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by VALTER
Takvim cvećkama nije ni biti u svijetu ili na forumu, nego na svjetioniku na otoku, dakako bez Interneta, gdje im nitko neće remetiti duševni mir.
Uvrede, uvrede, uvrede. Moram li ja to čitati? Na žalost, moram.
Ti si istinski mučenik, poput F. Tuđmana i Tomca. |
|
|
Vlladimir
Senior Member
2045 Posts
Member since 26/08/2009 |
Posted - 27/04/2019 : 00:45:53
|
Takvim cvećkama nije ni biti u svijetu ili na forumu, nego na svjetioniku na otoku, dakako bez Interneta, gdje im nitko neće remetiti duševni mir.
Uvrede, uvrede, uvrede. Moram li ja to čitati? Na žalost, moram.
Ti si istinski mučenik, poput F. Tuđmana i Tomca.
Ma mani ga prike, vidiš da preko nas traži ''kadar''. |
Ana Tomaskovic kraljica! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47314 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 14/10/2019 : 10:50:54
|
Definitivno triba poboljšat ovu funkciju . |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 14/12/2019 : 12:42:11
|
quote: Originally posted by lwood
Definitivno triba poboljšat ovu funkciju .
Ovo je napisao Markos: Ignore se ne može bolje napraviti, jer kad netko nešto kvota, onda se u bazu upiše cijeli sadržaj posta, uključujući i kvot. A ignore funkcija radi tako da prilikom prikaza posta gleda samo tko je poslao post, a ne analizira sadržaj posta. Mislim, možda bi ga i mogla analizirati, ali to je onda žešća kemija, jer to ne postoji gotovo kao modul za forum nego bi morao sam implementirati i napisati neki pametni parser za traženje ignore sadržaja unutar svakog posta a za to trenutno nemam ni volje ni vremena kemijati.
Tako da ostaje opcija prihvatiti forum kakav jest ili ne dolaziti. U svakom slučaju, sada konačno znam kako stvari stoje što mi je drago. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 14/12/2019 12:42:45 |
|
|
Tonto
Advanced Member
8577 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 14/12/2019 : 13:32:24
|
Apsolutno nebitna stavka, ne treba mi ignore opcija da bih nekoga ignorirao. Jednostavno ne citas koga ne zelis ili ako vec procitas onda ne reagiras.Malo samokontrole cuda cini. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13228 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 14/12/2019 : 16:06:13
|
Ovo je napisao Markos: Ignore se ne može bolje napraviti, jer kad netko nešto kvota, onda se u bazu upiše cijeli sadržaj posta, uključujući i kvot. A ignore funkcija radi tako da prilikom prikaza posta gleda samo tko je poslao post, a ne analizira sadržaj posta. Mislim, možda bi ga i mogla analizirati, ali to je onda žešća kemija, jer to ne postoji gotovo kao modul za forum nego bi morao sam implementirati i napisati neki pametni parser za traženje ignore sadržaja unutar svakog posta a za to trenutno nemam ni volje ni vremena kemijati.
Tako da ostaje opcija prihvatiti forum kakav jest ili ne dolaziti. U svakom slučaju, sada konačno znam kako stvari stoje što mi je drago.
@Obi-wan Meni si simpatican i zanimljiv, volim citati tvoje komentare. Jedan si od pionira ovog foruma i steta da odes (ako razmisljas u tom pravcu). Iako ignore funkcija mozda ne radi kako bi ti zelio, ali zato ti sam napravi da ona proradi tako da preskocis postove odredjenih forumasa koji ti ne pasu, nesto sto je Tonto pisao u svom postu. Sto te briga, imas nas drugih koji cijenimo tvoje misljenje i volimo te citati. |
Never leave it in the hands of the judges
|
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
5044 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 14/12/2019 : 17:56:02
|
quote: Originally posted by ReemCP
Tako da ostaje opcija prihvatiti forum kakav jest ili ne dolaziti. U svakom slučaju, sada konačno znam kako stvari stoje što mi je drago.
@Obi-wan Meni si simpatican i zanimljiv, volim citati tvoje komentare. Jedan si od pionira ovog foruma i steta da odes (ako razmisljas u tom pravcu). Iako ignore funkcija mozda ne radi kako bi ti zelio, ali zato ti sam napravi da ona proradi tako da preskocis postove odredjenih forumasa koji ti ne pasu, nesto sto je Tonto pisao u svom postu. Sto te briga, imas nas drugih koji cijenimo tvoje misljenje i volimo te citati.
+1 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25547 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 14/12/2019 : 18:43:47
|
Ništa, prihvatiš ga kakav jeste i ostaneš. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47314 Posts
Posted - 14/12/2019 : 20:49:33
|
Inače ,post je star 2 miseca. meni quotanje ne smeta . Triba povezat ako nekog staviš na ignore ili neko tebe,svejebno.da ne možete si međusobno sudjelovat na aukcijama (kad su već povezane s forumom) + ne možete stupit više u kontakt itd. kapiš?
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17832 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47314 Posts
Posted - 15/12/2019 : 08:26:18
|
quote: Originally posted by zeljko
Ne bitniste
Šta je ovo?? Slabo ti idu strani jezici? |
|
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17832 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Topic |
|