forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 DR ZAGOROLOG 2019: Polufinale A
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 19/12/2019 : 23:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Poll Question:

Nakon kvalifikacija došao je na red i polufufinalni izbor za novog, jedanaestog po redu najzagorelijeg Zagorovog fana - doktora zagorologije!

Kao i u prethodnim takmičenjima, Doktor Zagorolog titula nije ponovljiva, to znači da dosadašnji pobednici nisu u trci.
Razlog za to je da i drugi forumaši dobiju šansu da se okite titulom i izbegne ponavljanje istih imena, a ko jednom doktorira nije potrebno da to ponavlja, kao i u realnom životu.

Dosadašnji doktori zagorologije:

2009 - dr. Bruce Springsteen

2010 - dr. King Warrior

2011 - dr. Attila77

2012 - dr. acestroke

2013 - dr. PijaniPatak

2014 - dr. solar

2015 - dr. D.J.

2016 - dr. stinky

2017 - dr. Brdar

2018 - dr. grofica Varga

Na vama je da odlučite po kojim kriterijumima glasate, da li je to jer su ljudi pisali tekstove, nervirali ostale sa Zagorom ili se na neki drugi način istakli kao ultimativni fanovi.

U polufinalu su najistaknutiji fanovi našeg junaka sa svih naših foruma.

Glasanje traje do utorka 24.12.2019.godine u 22h, kada ćemo otvoriti finalnu rundu.

NEKA GLASANJE POČNE! AYAAAKKKAHHHHH!!!!!!!!

Results:
Igor12 [30%] 21 votes
nagor [19%] 13 votes
ReemCP [41%] 29 votes
Kontrast2 [3%] 2 votes
Dwayne_Looney [6%] 4 votes
hamzik [1%] 1 votes

Poll Status: Locked »» Total Votes: 70 counted »» Last Vote: 24/12/2019 17:24:28

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 24/12/2019 21:59:00

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13045 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 20/12/2019 : 00:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/12/2019 : 02:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
E ovo je paklena grupa! Glasah za nagora.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/12/2019 : 03:03:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Glasam za igora jer mu je lani mučki ukradena pobjeda.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6878 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 20/12/2019 : 07:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Troumio sam se ali na kraju glas nagoru zato što mu je Zagor sigurno broj 1 u svijetu stripa, ne voli "Demone ludila", upušta se u rasprave, a sigurno je u korak s čitanjem.
ReemCP, na najboljem si putu, još malo da nakupiš pročitanih epizoda i ostaviš komentara i moj glas tebi iduće godine.

loading...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/12/2019 : 07:23:56  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Kada sve saberem i oduzmem ostaju nagor i igor12.
Glas ipak nagoru.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 20/12/2019 : 07:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
igor12
Stvarno jaka grupa!
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4808 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 20/12/2019 : 08:04:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Reem

sangue navajo
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7507 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 20/12/2019 : 08:26:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Joj koja teška odluka!
Ipak me nekako opet odvuklo na Reema. Količina pozitive na Zagorovom topicu, kao i na forumu je ipak najviše njegova zasluga. (da ne spominjem njegov topic o Zagoru na forum.hr).

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 20/12/2019 : 11:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Normalno,Dvejn Luni - Reem nije nikakav zagorofil.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 20/12/2019 : 12:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Uh, bit će gusto ovdje.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6878 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 20/12/2019 : 13:28:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Ovdje sam bez razmišljanja svoj glas dao Dwayne_Looneyu kao velikom borcu za reprintovanje dostupnih izdanja... Zajedno do pobjede druže, AAAHYAAAAAAK.

I na kraju će se moja želja ostvariti i ići će reprint Starih prdonja. A sad te molim da budeš ozbiljan i spališ ideju da mi na svakom mogućem koraku dobacuješ nešto u vezi s tim.

loading...
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13045 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 20/12/2019 : 14:29:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Teška skupina za glasanje, a i niti druga nije lagana, Patak je to izvrsno posložio. Najavio sam još u kvalifikacijama koja su moja 3 glavna favorita, a ovdje su dvojica u ovoj skupini: Nagor i Igor. I sad kome dati glas, kako uopće to odrediti da nekome daš glas, svaki je zaslužio (naravno, i ostali kandidati u skupini). Ipak, jednom moram dati, a za nijansu je kod mene prevladao glas za Nagora! Grofica je jučer u temi kvalifikacija sve rekla o njemu i mislim da se tu nema što dodati Igor isto legenda, bit će mi isto jako drago ako i on osvoji A ako Igor osvoji, komotno bi mu se moglo udjeliti i titula Dr. Mister Noolog, tu se posebno nema što za objašnjavati

Edit: stanje nakon mog glasanja:

Žao mi je što meni jako drag forumaš Dodsferd nije ovdje upao, jer čovjek isto strahovito puno zna o Zagoru, jako dobre komentare je ostavio i sa užitkom su mi među prvima za čitanje. A i nedavno sam slučajno naletio na jedan topic, kviz o Zagoru gdje me Dodsferd još više iznenadio kako je brzo odgovarao i kakva je pitanja slagao, tako da i veliki respekt njemu
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

ReemCP, na najboljem si putu, još malo da nakupiš pročitanih epizoda i ostaviš komentara i moj glas tebi iduće godine.

Naravno Dwayne, samo bi te malo ispravio - još barem minimalno 10 godina (a i više) ja ne bih trebao ovdje dolaziti u obzir, kako bi neki forumaš ovdje znao reći - moram još dosta "pure" pojst () da bi mogao uopće ući u neku užu konkurenciju
quote:
Originally posted by Spock

Joj koja teška odluka!
Ipak me nekako opet odvuklo na Reema. Količina pozitive na Zagorovom topicu, kao i na forumu je ipak najviše njegova zasluga. (da ne spominjem njegov topic o Zagoru na forum.hr).

Joooj Spock, a kud mene Ja jesam fan, ali ipak nemam toliko znanje kakvo imate vi koje ste ovdje u polufinalu i naravno oni koji još nisu ni upali Do prije dvije godine nisam niti znao da Zagor danas još izlazi, niti toliko o autorima, sjećaš se u jednom razgovoru da si mi ti objasnio da je u početku Ferri crtao epizode i ujedno pisao scenarije, ja to nisam uopće znao Kao i dosta toga. A i iako sam neke dvije godine na forumu, pored ostalih kandidata sam ja ipak još zelen i ne bih htio ništa "preko reda", kako se veli Još me čeka puno pustolovina sa Zagorom i otkrivanja njegovog svijeta.
quote:
Originally posted by anto

Normalno,Dvejn Luni - Reem nije nikakav zagorofil.

Strike first. Strike hard. No mercy.

Edited by - ReemCP on 20/12/2019 14:33:53
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 20/12/2019 : 15:19:02  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
nešto sam omašio - ništa,onda si moj favorit (pa ću sledeće godine gurati dvejna,ako totalno ne zabatali boneloide).

a i nešto sam mislio da si prošle godine uzeo titulu - a i uzeo bi da glasači nisu svi odreda glumili džentlmene.

Go to Top of Page

Altairfan
Junior Member

467 Posts

Member since 12/12/2019

Posted - 20/12/2019 : 16:32:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Altairfan a Private Message  Reply with Quote
Moj glas ide Reemu .

Najbolje ga poznajem i stvarno je ultra pozitivan na čak 2 foruma , gdje prenosi svoja iskustva i mišljenja o Zagoru .
I uvijek pomaže sa pitanjima ako tko ne zna nešto vezano za Zagora .
Svaka čast .

Iako moram priznati da je u posljednje vrijeme malo zastranio i počeo ljubovati sa Kit Tellerom .
I sa Komandantom Markom.
I sa Mister No-om .
I ne voli Demone Ludila .
I riješio se je onih knjiga od Libellusa .

Wait a minute ......
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 20/12/2019 : 16:56:11  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:

nešto sam omašio - ništa,onda si moj favorit (pa ću sledeće godine gurati dvejna,ako totalno ne zabatali boneloide).

a i nešto sam mislio da si prošle godine uzeo titulu - a i uzeo bi da glasači nisu svi odreda glumili džentlmene.

Ajde ne lupetaj! Što ovi zreli muškarci po forumu nikad žene nisu vidili u životu, pa uhvatili lupati glasove zbog kavalirštine? Žensko sam bila i u prijašnjim izborima pa nisam pobjedila. Da nemam karakteristike klasičnog Zagorovog fana, mogla bih se slikati. Ne bježim od činjenice da mi je to što sam žensko u nekih ljudi pomoglo, ali isto tako je u nekih i odmoglo. Jer je također neki lik mogao pomisliti "Što će mi žensko tu pobjeđivati na Zagorologiji" pa ići kontra mene nebitno tko je drugi sudionik.
(Sam si, uostalom, igrao na tu kartu lani.)
I da, dobro ti je tinton rekao, bolje da Velki ne vodiš kampanju. Bolju mu je kampanju lani vodio Valter nego ti. Velka je i moj favorit. Na sve njegive neupitne kvalitete, znači ljubav prema Zagoru neupitna. Kometira svaki topik o njemu. Čita ga i stvara znanje o materiji više od 30 godina. Manire u komunikaciji s ljudima na forumu pristojne. Na sve to ti se vrteljaš oko čobansko - paleolitičkih metoda. Prvo - omalovažiti kompetetnost suparnika. (Čak pokušati umanjiti ono što je Dee napravio na sajtu za Zagora. Udariti mu u točku gdje je najjači. Stvarno si strateg, nema što. Idem s konjicom naoružanom s avokadima napasti tenkove!)
Drugo - ukrasti Velki njegov show i pretvoriti ga u vlastiti cirkus gdje ćeš ulaziti u ovakve rasprave i zabavljati sebe.
Treće - pokušati dovući na glasovanje svoje pajdaše koji ni foruma ni Velke vidili nisu.

O Romele! O Hanibale! O Džingis Kane, Attilo Biču Božji iz Čačka - odlična strategija nema što!

Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 20/12/2019 : 17:02:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

kakva je ovo kampanja dok traje izborna tisina?! c, c, c...
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 20/12/2019 : 17:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
igor 12
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/12/2019 : 17:53:19  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisi u pravu, cak mislim da joj je to odmoglo u prijasnjim takmicenjima, najvjerovatnije bi koju godinu ranije diplomirala da nije zensko. Upravo ovdje vidimo taj tipicni problem, zaboravlja se sve sto je do sada uradila, ljudi je vide samo kao zenu i nista vise i onda se desava upravo to da se kaze kako joj je nesto poklonjeno jer nosi suknju.

Da jeste tako kao sto kazes, prvi bih ja ustao i rekao to, ali jednostavno nisi u pravu.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 20/12/2019 : 17:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Ajde, Anto, ne pričaj gluposti. Pa grofica ima veća muda nego ti. Kako ti to nije jasno. Ah...
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 20/12/2019 : 17:59:58  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Glas Reemu! ;)
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/12/2019 : 18:03:23  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grofica Varga

Ajde ne lupetaj! Što ovi zreli muškarci po forumu nikad žene nisu vidili u životu, pa uhvatili lupati glasove zbog kavalirštine?

Desilo se nesto slicno na izboru za forumasa godine, kada je Mrkva trijumfovala. I zaista, zavrtila je vecini glavu, toliko romanticnih poruka na forumu, kao u to vrijeme, nikada prije ili poslije nije bilo. Kod tebe je drugi slucaj, krvavo si radila godinama da bi dosla do te titule. Nisi dobila nista na lijepe oci i to je dobro tako.

Evo da stanem malo i u Antovu odbranu, moguce da je tvoju situaciju uporedio sa Mrkvinom, nije pratio tvoja pisanja pa mu, eto, izletilo.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 20/12/2019 : 18:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Ajde ne lupetaj! Što ovi zreli muškarci po forumu nikad žene nisu vidili u životu, pa uhvatili lupati glasove zbog kavalirštine?

Desilo se nesto slicno na izboru za forumasa godine, kada je Mrkva trijumfovala. I zaista, zavrtila je vecini glavu, toliko romanticnih poruka na forumu, kao u to vrijeme, nikada prije ili poslije nije bilo. Kod tebe je drugi slucaj, krvavo si radila godinama da bi dosla do te titule. Nisi dobila nista na lijepe oci i to je dobro tako.

Evo da stanem malo i u Antovu odbranu, moguce da je tvoju situaciju uporedio sa Mrkvinom, nije pratio tvoja pisanja pa mu, eto, izletilo.

ma zezao sam se malo,ali fala što me braniš u svakom sučaju.

znam da je grofica odrađuje strašan posao za Zagora na ovom forumu,verovatno veći od mnogih zagorologa - ali što da je malo ne zezamo ?

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 20/12/2019 : 18:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ajde ne lupetaj! Što ovi zreli muškarci po forumu nikad žene nisu vidili u životu, pa uhvatili lupati glasove zbog kavalirštine? Žensko sam bila i u prijašnjim izborima pa nisam pobjedila. Da nemam karakteristike klasičnog Zagorovog fana, mogla bih se slikati. Ne bježim od činjenice da mi je to što sam žensko u nekih ljudi pomoglo, ali isto tako je u nekih i odmoglo. Jer je također neki lik mogao pomisliti "Što će mi žensko tu pobjeđivati na Zagorologiji" pa ići kontra mene nebitno tko je drugi sudionik.
(Sam si, uostalom, igrao na tu kartu lani.)
I da, dobro ti je tinton rekao, bolje da Velki ne vodiš kampanju. Bolju mu je kampanju lani vodio Valter nego ti. Velka je i moj favorit. Na sve njegive neupitne kvalitete, znači ljubav prema Zagoru neupitna. Kometira svaki topik o njemu. Čita ga i stvara znanje o materiji više od 30 godina. Manire u komunikaciji s ljudima na forumu pristojne. Na sve to ti se vrteljaš oko čobansko - paleolitičkih metoda. Prvo - omalovažiti kompetetnost suparnika. (Čak pokušati umanjiti ono što je Dee napravio na sajtu za Zagora. Udariti mu u točku gdje je najjači. Stvarno si strateg, nema što. Idem s konjicom naoružanom s avokadima napasti tenkove!)
Drugo - ukrasti Velki njegov show i pretvoriti ga u vlastiti cirkus gdje ćeš ulaziti u ovakve rasprave i zabavljati sebe.
Treće - pokušati dovući na glasovanje svoje pajdaše koji ni foruma ni Velke vidili nisu.

O Romele! O Hanibale! O Džingis Kane, Attilo Biču Božji iz Čačka - odlična strategija nema što!

ne znam šta da kažem na ovo,najozbiljnije - spuštanje godine na scomu.
čak sam se u sekundi razmislio da li da se zaista isključim iz cele ove diskusije;ali to je bilo samo u sekundi,ostaću ja tu negde,u senci.
pajtaše neću dovesti sigurno;to nije moj đir.

a tebi grofice šaljem drugarski poljubac.

Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 20/12/2019 : 21:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne znam šta da kažem na ovo,najozbiljnije - spuštanje godine na scomu.
čak sam se u sekundi razmislio da li da se zaista isključim iz cele ove diskusije;ali to je bilo samo u sekundi,ostaću ja tu negde,u senci.
pajtaše neću dovesti sigurno;to nije moj đir.

a tebi grofice šaljem drugarski poljubac.

Nemoj ti nigdje ići, osjećam se partibrejker, ne želim kvariti zabavu. (Osim ako ta zabava nije podjebatorski na moj račun. Ili samo trebam vremena da te shvatim i upoznam, pa će i podjebavanje biti gledano drugim očima.)

Na istoj smo strani ovaj put, pokopat ćemo ratnu sjekiru. Šaljem drugarski zagrljaj!
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 20/12/2019 : 21:11:42  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Izbor za forumaša godine je drugi par opanaka. Tu se nagrađuje osobu koja je osobito simpatična/draga/zanimljiva. Nisam visila na forumu kada je mrkva bila tu... Al brate, ukoliko je pola foruma popadalo na guzicu, pa onda žena/djevojka mora uistinu biti simpatična, zanimljiva, koketna...
Itekako je zaslužila biti forumaš godine. Ono, samo se pola foruma zaljubilo u nju... Kud ćeš više od tog? Koja to vrsta simpatizacije može biti efektnija, a birate najsimpatičnijeg? Pogotovo ako takvog nečeg nije bilo ni prije ni poslje. Što će ona biti nego forumašica godine? Niste je izabrali za bageristu godine, nego za simpatiju godine.

Također, znate vi dobro, ako bi ona kojim slučajem bila dosadna, bezobrazna, antipatična i glupa, vraga bi vi glasali za nju. To što je ona žensko samo je otvarilo tu mogućnost za zatelebati se u nju. Međutim, to nije dovoljno, mora nešto biti u osobnosti za pasti ko kruška. Ne padaju ljudi jedni na druge onako napamet. Pogotovo odrasli ljudi.

Ne pišem ovo iz neke ženske solidarnosti, nego uistinu ovako razmišljam.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000